"Dośćmam" czyli NARZEKANIOWO tylko o kotach ]:P

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro sty 11, 2012 16:30 Re: "Dośćmam" czyli NARZEKANIOWO tylko o kotach ]:P

Neigh pisze:A miałyście kiedyś kota, co obgryza papier??
Przed dosłownie chwilą wydarłam połowę rachunku za gaz.......reszta zniknęła w czeluściach Teosia.

Tak - Pompon namiętnie czyta gazety :twisted:

jaaana

Od: Śro gru 10, 2008 22:03

Post » Śro sty 11, 2012 16:31 Re: "Dośćmam" czyli NARZEKANIOWO tylko o kotach ]:P

jaaana pisze:
Przed dosłownie chwilą wydarłam połowę rachunku za gaz.......reszta zniknęła w czeluściach Teosia.

Tak - Pompon namiętnie czyta gazety :twisted:

Moje poszatkowały na konfetti NIEPRZECZYTANE "Wprost" :twisted:
Obrazek
UWAGA - Angalia to IKA 6 (na FB Krystyna Kowalska) nie wysyłajcie kotów!!!
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=117164

Zofia.Sasza

Od: Wto wrz 09, 2008 15:02

Post » Śro sty 11, 2012 16:37 Re: "Dośćmam" czyli NARZEKANIOWO tylko o kotach ]:P

[/quote]

Moj Yoshi obgryza papier. Zostawic cos papierowego przy nim na sekunde, a zaraz bedzie mialo obgryzione rogi :evil:

Agor-ia

Od: Czw lip 29, 2010 13:40

Post » Śro sty 11, 2012 17:03 Re: "Dośćmam" czyli NARZEKANIOWO tylko o kotach ]:P

Tadzik też obgryza. Ostatnio wygryzł dziurę w połowie wora z karmą.. nie zauważylam. Przechyliłam, żeby nasypać... pół kuchni zasypałam przez tę dziurę...
Los zwierząt jest dla mnie ważniejszy niż strach przed ośmieszeniem. Los zwierząt jest nierozerwalnie związany z losem człowieka. E. Zola

KaleidoStar

Od: Nie mar 21, 2010 14:00

Post » Śro sty 11, 2012 17:31 Re: "Dośćmam" czyli NARZEKANIOWO tylko o kotach ]:P

Lepiej mi .......myślałam, ze tylko ja mam porwane pazurami grzbiety i poobgryzane rogi większości ulubionych książek.
Ci którzy nie lubią kotów w poprzednim wcieleniu musieli być myszami......

Obrazek

"Nigdy nie dyskutuj z idiotą - sprowadzi Cię do swojego poziomu, a następnie pokona doświadczeniem"

Neigh

Od: Pt lis 16, 2007 17:10

Post » Śro sty 11, 2012 17:46 Re: "Dośćmam" czyli NARZEKANIOWO tylko o kotach ]:P

Neigh pisze:Lepiej mi .......myślałam, ze tylko ja mam porwane pazurami grzbiety i poobgryzane rogi większości ulubionych książek.

O nie, nie, ja nie mam, ksiazek pilnuje bardzo. Jedynie "Intensywnosc" Koontz'a ma obgryziony rog przez tego durnia czarnego :evil: Mialam ochote mu ogon urwac, noweczka ksiazka a on sie do niej dobral w ciagu setnej sekundy ... Nie wiedzialam czy mam plakac, czy sie wsciec, czy plakac z wscieklosci .
Tak samo moje karty Tarota dorwal :evil: Na szczescie nie podziurawil ich na wylot.

edit: Ale notatki i teksty na studia sa gryzione jak tylko spuszcze je z oczu... Czasami ledwo co sie wydrukuja, cieple jeszcze, a ten dran juz sie na nie zasadza :twisted:

Agor-ia

Od: Czw lip 29, 2010 13:40

Post » Śro sty 11, 2012 18:36 Re: "Dośćmam" czyli NARZEKANIOWO tylko o kotach ]:P

Agor-ia pisze:

Moj Yoshi obgryza papier. Zostawic cos papierowego przy nim na sekunde, a zaraz bedzie mialo obgryzione rogi :evil:[/quote]

Mój Misiek uwielbia chusteczki higieniczne- wywleka z pudełka i zjada drobnymi kęsami.
Ale tylko bezzapachowe - więc wiem co robić :D
* Semper eadem *

ksb

Od: Wto cze 29, 2010 13:48

Post » Śro sty 11, 2012 18:37 Re: "Dośćmam" czyli NARZEKANIOWO tylko o kotach ]:P

Agor-ia pisze:

Moj Yoshi obgryza papier. Zostawic cos papierowego przy nim na sekunde, a zaraz bedzie mialo obgryzione rogi :evil:

Mój Misiek uwielbia chusteczki higieniczne- wywleka z pudełka i zjada drobnymi kęsami.
Ale tylko bezzapachowe - więc wiem co robić :D
* Semper eadem *

ksb

Od: Wto cze 29, 2010 13:48

Post » Śro sty 11, 2012 22:22 Re: "Dośćmam" czyli NARZEKANIOWO tylko o kotach ]:P

... "dośćmam" permanentnie obrzyganej lampy stojącej ... :evil: i piątki upośledzonych umysłowo kotków :twisted: radośnie pomagających mi w sprzątaniu rozwalonego wszędzie żwirku ... czy ja już do końca życia będę musiała spać w łóżku pełnym żwirku ... aaaaaa :crying: :crying:
Obrazek

katarzyna1207

Od: Pt lip 03, 2009 21:58

Post » Śro sty 11, 2012 22:36 Re: "Dośćmam" czyli NARZEKANIOWO tylko o kotach ]:P

Katarzyna: toć one dbają o twój grxbiet, to taka forma masażu żwirem!W spa byś z 200 zł zapłaciła,a one Ci za darmo robię.Niewdzięcznaś i tyle!

Neigh,Teoś mowi :"pocytaj mi mamo..." :mrgreen:
Bo on taki lekki niedorozwój emocjonalny posiada na stanie!

A u mnie trwa festiwal picia spod czterotygodniowej choinki.
Woda pachnie bosko..Duża kocica jakimś cudem nie ma rozwolnienia,za to mała ma i to jakie!
Wywalam wodę,choinkę i co chwila kupy z kuwety.Podaję węgiel i Smectę.
Rozważam wywalenie malej,dużej,rudego i psa.

Chcę mieć spokój i dużo czasu.

kotkins

Od: Pt mar 25, 2011 22:39

Post » Śro sty 11, 2012 23:06 Re: "Dośćmam" czyli NARZEKANIOWO tylko o kotach ]:P

kotkins pisze:Katarzyna: toć one dbają o twój grxbiet, to taka forma masażu żwirem!W spa byś z 200 zł zapłaciła,a one Ci za darmo robię.Niewdzięcznaś i tyle!

tiaaaa ... :mrgreen: mam full wypas ... nie tylko masaż grzbietu - od kilku nocy mam jeszcze masaż głowy (nieważne, że z pazurami), peeling nosa, naloty "dywanowe" na łóżko o 2 w nocy, szczanie na kołdrę i zakopywanie pod poduszką na której śpię, różnych dziwnych rzeczy ... Wiosna idzie czy co ... :mrgreen: że w łebkach się jeszcze bardziej poprzestawiało...?
Obrazek

katarzyna1207

Post » Czw sty 12, 2012 7:54 Re: "Dośćmam" czyli NARZEKANIOWO tylko o kotach ]:P

zniknęła ta część z kwotą? i słusznie, kocio zaoszczędził Ci stresu :ryk: :ryk: :ryk:
ObrazekObrazek

mar9

Od: Wto mar 22, 2005 14:47

Post » Czw sty 12, 2012 13:19 Re: "Dośćmam" czyli NARZEKANIOWO tylko o kotach ]:P

Moim przynoszę z Biedronki kartony (zakupy w nich noszę)- mogą sobie pogryźć, podrapać i poukrywać się do woli. A żałosne szczątki idą na makulaturę, więc jest ekologicznie :ok:
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Czw sty 12, 2012 22:50 Re: "Dośćmam" czyli NARZEKANIOWO tylko o kotach ]:P

Mam dość urządzania sobie zabawy w chowanego i berka, między suszącą się bielizną pościelową. Wszystkie prześcieradła (zwisały do podłogi) mają szlaczek szerokości kota z kłaków. Jakby były obszyte futerkiem :crying:

koko_

Od: Pt gru 19, 2008 16:15

Post » Pon sty 16, 2012 0:28 Re: "Dośćmam" czyli NARZEKANIOWO tylko o kotach ]:P

Ffffcale nie mam dość ...pffff ...gdzie tu ikonka puszczającego parę uszami ??? ...Wczoraj uprałam ,uprasowałam w pocie czoła i założyłam na kanapę dwie duże żółciutkie narzuty ... Rano już nie były takie śliczne, KTOŚ :evil: :evil: :evil: sobie lazł po oparciu kanapy i puszczał w dół efektownego zielonego pawia... Nie mógł usiąść na doopie i puścić w jedno miejsce ...tylko na całą kanapę :crying: :crying: ... Nie upiorę:twisted: ... niech siedzą w tym gnoju ...WRRRRR
Obrazek

katarzyna1207

[poprzednia][następna]