Kotomania XII-Antosia [*] , Pynia[*] Adele rujka:(

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto sty 10, 2012 22:20 Re: Kotomania XII-Antosia [*] ,Adele DT, Bella po operacji

My też życzymy dobrej nocy i regeneracyjnego snu, dla ciebie też Kasiu :D
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Ryśka, Tośka i Tomcio Paluszek

Betelgeuse

Od: Pon gru 12, 2005 19:47

Post » Śro sty 11, 2012 8:20 Re: Kotomania XII-Antosia [*] ,Adele DT, Bella po operacji

Miłego dnia :lol: :lol:
Obrazek**Obrazek**"Zdobyć przyjaźń kota nie jest rzeczą łatwą. Nie lokuje on swych uczuć nierozważnie: może zostać Waszym przyjacielem, jeśli jesteście tego godni, ale nigdy waszym niewolnikiem."Théophile Gautier

Petka

Od: Nie cze 22, 2008 23:31

Post » Śro sty 11, 2012 8:43 Re: Kotomania XII-Antosia [*] ,Adele DT, Bella po operacji

Dzień dobry Kasieńko :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Miłego i spokojnego dnia życzę Kochana :1luvu:
Obrazek

bulba

Od: Pt paź 09, 2009 8:44

Post » Śro sty 11, 2012 9:11 Re: Kotomania XII-Antosia [*] ,Adele DT, Bella po operacji

Obrazek
Pycha kroczy przed upadkiem. A za upadkiem kroczy śmieszność... :mrgreen:

WarKotka

Od: Pt lip 31, 2009 20:39

Post » Śro sty 11, 2012 10:17 Re: Kotomania XII-Antosia [*] ,Adele DT, Bella po operacji

Obrazek
www.pomagam.pl/przeponazosi młoda kotka adoptowana ze schroniska pilnie zbiera na operację przepukliny przeponowej

Karolek(ona)

Od: Wto lip 05, 2011 19:33

Post » Śro sty 11, 2012 11:47 Re: Kotomania XII-Antosia [*] ,Adele DT, Bella po operacji

Halo śpioszki, proszę szybciutko pisać co tam u Was :lol:
Obrazek

"Kotom bez trudu udaje się to, co nie jest dane człowiekowi: iść przez życie nie czyniąc hałasu."
Ernest Hemingway

ewan

Od: Nie cze 21, 2009 19:19

Post » Śro sty 11, 2012 11:58 Re: Kotomania XII-Antosia [*] ,Adele DT, Bella po operacji

Obrazek :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Śro sty 11, 2012 17:01 Re: Kotomania XII-Antosia [*] ,Adele DT, Bella po operacji

Ekhmm-se pospałam-do 4.15! :evil: :evil: :evil:
Malenstwo mnie obudziło szuraniem w kuwecie,szuraniem,bo nie chciala się ani wysikać,ani koopala zrobić,a nie sikała od wczoraj rano :(
Więc wpadlam na pomysł,że nasypię znów piachu do kuwety-i drep-drep na balkon(ziąb jak cholerka-4.15-przypominam :evil: ) nasypałam piachu i wreszcie sukces-siooo i kupa jak w mordę strzelił!-czyli znów wracamy do punktu wyjścia z kuwetką :? -znów piach stopniowo mieszamy z CBE+.No i w kołnierzu nie chce się załatwiać-muszę jej zdejmować.Niestety jak jestem w pracy i w nocy- musi być w kołnierzu,bo rozliże szew!
ewan pisze:Halo śpioszki, proszę szybciutko pisać co tam u Was :lol:
Ewcia-my nie spioszki-ja w pracy nie mam netu,ani komputera,więc piszę tylko rano i po południu :D
Dziękujemy za pozdrowionka i serdecznie buziamy na dzień dobry! :1luvu: :1luvu: :1luvu:
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Śro sty 11, 2012 18:11 Re: Kotomania XII-Antosia [*] ,Adele DT, Bella po operacji

Kochana dla mnie 4.15 to jakaś abstrakcja - chociaż zdarzało mi śie, że koty mnie o tej porze w szczególnych przypadkach budziły i tylko one miały wybaczone :wink:
Dobrze,że maleństwo w formie :ok:
Obrazek

"Kotom bez trudu udaje się to, co nie jest dane człowiekowi: iść przez życie nie czyniąc hałasu."
Ernest Hemingway

ewan

Post » Śro sty 11, 2012 18:17 Re: Kotomania XII-Antosia [*] ,Adele DT, Bella po operacji

No cóż-ja miewam takie pobudki często :? -to czas kociej aktywności,a ja mam sen jak zając na miedzy-byle szmer mnie budzi-a Arielek zazwyczaj coś w nocy zrzuca-tak misiowatego kota jeszcze w życiu nie maialam,gdzie wskoczy,tam zaraz coś spadnie-cięzka doopkę ma i niezbyt zgrabnie się porusza :lol:
A dzisiaj tak czekałam na to siusianie,że każdy szmer,to nadzieja,że Bella do kuwety idzie.Nawiasem mówiąc spałam na podłodze w garderobie-na kołdrze podwójnie złożonej,żeby w razie czego ratować małą!-nawet wygodnie się spało,czułam się jak na biwaku-głowe miałam przy klatce Belli.Jeszcze parę dni tak będę spała-wolę na zimne dmuchać!
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz

kropkaXL

Post » Śro sty 11, 2012 18:22 Re: Kotomania XII-Antosia [*] ,Adele DT, Bella po operacji

moja banda czworga wie, że ma budzić rano TŻ-ta i robi to :wink: tylko tymczasy o tym nie wiedzą, ale one mają wybaczone
Obrazek

Ernest Hemingway

ewan

Post » Śro sty 11, 2012 18:30 Re: Kotomania XII-Antosia [*] ,Adele DT, Bella po operacji

Tymczasy mają swoje prawa i maja też prawo nie podporządkowywać się domowym rygorom-dla nich wszystko jest nowe,a sporo czasu trzeba,by poznały i zaakceptowały zwyczaje domowników.U mnie tez są na atryfie ulgowej :D
Ocieplam transporter,by kociny nie marzły w drodze do weta-zwłaszcza Bella,która w piatek jedzie na kontrolę do Ostródy.Wyklejam go taką okładziną-styropian z folią aluminiową-taką jaką się ekranuje ściany za kaloryferami,by nie oddawały ciepła na zewnątrz.
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Śro sty 11, 2012 18:33 Re: Kotomania XII-Antosia [*] ,Adele DT, Bella po operacji

Moja Marysia budzi mnie ostatnio codziennie koło 6.00.Wskakuje wcześniej z wieczorka na szafę,ale z powrotem nie da rady.Muszę ją ściągać,ale ostatnio,przeskakuje na wiszącą półkę,a stamtąd prosto na mnie :D

jolab

Od: Pon sie 06, 2007 15:53

Post » Śro sty 11, 2012 19:03 Re: Kotomania XII-Antosia [*] ,Adele DT, Bella po operacji

viewtopic.php?f=27&t=124581&start=75

krakusik szyje fajne ocieplacze na kontenerki ( robię jej wydarzenie na fb - dobrze się sprzedają, a parapetniki są rewelacyjne i tanie 24,00) zobacz może wpadnie Ci w oko ten ocieplacz, nylon na polarze - cieplutki :!:
Obrazek

Ernest Hemingway

ewan

Post » Śro sty 11, 2012 19:05 Re: Kotomania XII-Antosia [*] ,Adele DT, Bella po operacji

4:15 8O :strach:
Pycha kroczy przed upadkiem. A za upadkiem kroczy śmieszność... :mrgreen:

WarKotka

Od: Pt lip 31, 2009 20:39

[poprzednia][następna]