Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
nie rozumiem pytania, albo już się dopatruję niewiadomo czegoewar pisze:Rozumiem, że wszystkie zaproponowane tutaj koty są FeLV/FIV ujemne?
dziękuję, Synek to chrześniak, właśnie u nich ma zamieszkać drugi kotewar pisze:Syl.Kce, Synek przystojniak i koty przepiękne, naprawdę
ewar pisze:Rozumiem, że wszystkie zaproponowane tutaj koty są FeLV/FIV ujemne?
lidka02 pisze:Na pewno to im ratuje życie bo jak nie nadaje się do rozrodu , to po co w hodowli taka kicia straszne ...Oby tej się udało.....
BOZENAZWISNIEWA pisze:lidka02 pisze:Na pewno to im ratuje życie bo jak nie nadaje się do rozrodu , to po co w hodowli taka kicia straszne ...Oby tej się udało.....
Tez tak uwazam...ciotka której KURY nosza jajka maja emeryture dozywotnio..swoje "wyprodukowały"i do gara nie trafia.Dawno marzyłam o persie/norwegu(bo duzy)i dogu niemieckim błekitnym.Miedzy czasie trzeba było zajac sie tym, tamtym i mam wspaniałe koty (długowłosy Ruben z "rozbitej"pseudohodowliChory(prawdop.chów wsobny).i dwa psy ,na pewno nie wymarzone dogi....Nie jestem w stanie zrozumiec zał.watku(co napisałam wczesniej na pw)tymbardziej,ze Zara od Kordonii to jest KOT IDEALNY jakiego szukali....ale widocznie za "wilelorasowy"
![]()
No nic ,szkoda było mojego "cennego"czasu
Kiniaszek pisze:W przeciągu kilku tygodni zostanie wysterylizowana kotka hodowlana.
W związku z tym, że koty sterylizowane mają większe trudności z utrzymaniem swojej pozycji w hierarchii w stadzie podjęliśmy trudną decyzję o zmianie domu koteczki. Oxana ma 4 lata, jest kotką drobnej budowy. Jako, że nie eksploatujemy kotek do granic możliwości miła 3 mioty w okresie 3 lat. Jest zdrowa, posiada książeczkę zdrowia z odnotowanymi szczepieniami i odrobaczeniami. Nigdy nie chorowała.
Jest kotem dominującym i szalenie uwielbia pieszczoty. Potrzebuje domu z zabezpieczonym balkonem lub wybiegiem ponieważ bardzo lubi wychodzić na dwór nawet zimą. Na wszystkie pytania odnośnie adopcji opowiem bardzo chętnie. Szukamy miłośnika kotów. Oxana jest już dorosła i zrównoważona. Będzie wspaniałym towarzyszem życia.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 11 gości