SREBRNOWŁOSA I TRZY NIEDŹWIADKI...wątek ostatni.

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro sty 11, 2012 7:20 Re: SREBRNOWŁOSA I TRZY NIEDŹWIADKI...wątek ostatni.

Hejka z rana :)
Jak zdróweczko szanowne? U mnie jako tako.

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Śro sty 11, 2012 7:32 Re: SREBRNOWŁOSA I TRZY NIEDŹWIADKI...wątek ostatni.

:? zbieram sie na szkolenie .. od 9 do 15 zasnę..
Wojtusiu... zabrałeś moje serce. odwiedź mnie proszę, kiedyś..we śnie..w innym futerku.
ObrazekObrazek

mamaGiny

Od: Pon maja 10, 2010 10:30

Post » Śro sty 11, 2012 7:46 Re: SREBRNOWŁOSA I TRZY NIEDŹWIADKI...wątek ostatni.

Oj tam, to tylko 6 godzin :ok:

Erin

Post » Śro sty 11, 2012 8:20 Re: SREBRNOWŁOSA I TRZY NIEDŹWIADKI...wątek ostatni.

dobry :)

ale mnie gardło nap........ no wiecie, co robi....
to się chyba skończy lekarzem....choć nie mam czasu na wędrowanie do przychodni i słuchanie, która pani jest bardziej chora i której na EKG pokazała się wyższa/niższa linia a która ma arytmię (bo to ta linia, wie pani...) a która jeszcze coś innego.....

póki co delektuję się śniadankiem ;)

miłego dnia :)
Obrazek Obrazek

johaśka

Od: Nie mar 14, 2010 22:25

Post » Śro sty 11, 2012 8:54 Re: SREBRNOWŁOSA I TRZY NIEDŹWIADKI...wątek ostatni.

Cześć. Gosiu chcialam Cię jeszcze pognębić troszkę moja duża sunia przychodzi kiedy odkurzamy i się nadstawia żeby z niej też kudełki ściągnąć :mrgreen:
Sama się dziwię bo tak wogóle to tchórz jakich mało, prawdziwy pies obronny, 26kg wagi, ale zawsze za Zorką( 7kg )
Dodatkowo odnoszę wrażenie, że ona była bita w poprzednim domu, bo wystarczy gwaltowniejszy ruch, czy podniesienie ręki, wzięcie gazety do ręki to z brzuchem przy ziemi. Wszystkie winy bierze dna siebie. Jak wracamy z pracy do domu i jest coś zniszczone, wiemy, że to Zorka( pierwszy niszczyciel ) i spokojnie pytamy co pieski zrobiły to Nika biedna uszy po sobie, lapy ugięte.
Obrazek

alab108

Od: Wto lis 09, 2010 22:35

Post » Śro sty 11, 2012 9:03 Re: SREBRNOWŁOSA I TRZY NIEDŹWIADKI...wątek ostatni.

Johaśka - woda z solą i strepsils-y z miodem i cytryną :ok:

Erin

Post » Śro sty 11, 2012 9:10 Re: SREBRNOWŁOSA I TRZY NIEDŹWIADKI...wątek ostatni.

Śniadanie, znajdę co mam znaleźć i uderzam na 3 Wieszczów, mam nadzieję, że pora odpowiednia... Po drodze do weta zostawić pakunek... Jestem ledwo żywa!
najszczesliwsza

Post » Śro sty 11, 2012 9:45 Re: SREBRNOWŁOSA I TRZY NIEDŹWIADKI...wątek ostatni.

Agata pewnie ze odpowiednia....
ja z turbanem na glowie chodzę bo skoro siedzę w domu to sobie maskę zapodałam na kłaki :)
Obrazek Obrazek

johaśka

Post » Śro sty 11, 2012 10:38 Re: SREBRNOWŁOSA I TRZY NIEDŹWIADKI...wątek ostatni.

alab108 pisze:Cześć. Gosiu chcialam Cię jeszcze pognębić troszkę moja duża sunia przychodzi kiedy odkurzamy i się nadstawia żeby z niej też kudełki ściągnąć :mrgreen:
Sama się dziwię bo tak wogóle to tchórz jakich mało, prawdziwy pies obronny, 26kg wagi, ale zawsze za Zorką( 7kg )
Dodatkowo odnoszę wrażenie, że ona była bita w poprzednim domu, bo wystarczy gwaltowniejszy ruch, czy podniesienie ręki, wzięcie gazety do ręki to z brzuchem przy ziemi. Wszystkie winy bierze dna siebie. Jak wracamy z pracy do domu i jest coś zniszczone, wiemy, że to Zorka( pierwszy niszczyciel ) i spokojnie pytamy co pieski zrobiły to Nika biedna uszy po sobie, lapy ugięte.

Cześć Alu :D .
Och, moje na dźwięk odkurzacza skutecznie się dematerializują :? . Oprócz Punia, bo on ogólnie nie boi się niczego, zresztą jak śpi, to nawet trąby jerychońskie go nie obudzą :mrgreen: . Zosia to insza inszość- ona boi sie wszystkiego. Naprawdę widziało ją mało osób odwiedzających mnie, raz chyba tylko Agata zdołała ją pogłaskać, bo Zoś akurat mocnym snem spał :mrgreen: .
Toteż wiesz, Alu, o co mi chodzi...jakoś tak mi się wydaje, że mój Aluś miał złe doświadczenia z wcześniejszych czasów.
Jego burczenie i syczenie to nie była zapowiedź ataku, a raczej reakcja obronna...serce mi sie ściskało, kiedy tak leżał przy ziemi, z uszami płasko przy głowie i przerażeniem w oczach.
Ale te czasy juz za nami, ja mam duzo cierpliwości dla niego i dużo uczucia...i jakoś starcza, i kot już się nie boi.
Choć prawdą jest, że u mnie dom raczej pacyfistyczny, nawet krzyki zdarzają się sporadycznie.
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Od: Pon maja 23, 2011 10:55

Post » Śro sty 11, 2012 10:39 Re: SREBRNOWŁOSA I TRZY NIEDŹWIADKI...wątek ostatni.

najszczesliwsza pisze:Śniadanie, znajdę co mam znaleźć i uderzam na 3 Wieszczów, mam nadzieję, że pora odpowiednia... Po drodze do weta zostawić pakunek... Jestem ledwo żywa!

A ja miałam do ciebie wpaść w miedzyczasie...no nic, zajrzę w piątek może.
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Post » Śro sty 11, 2012 10:40 Re: SREBRNOWŁOSA I TRZY NIEDŹWIADKI...wątek ostatni.

MPiki też nie lubią odkurzacza, bo mocno burczy.

A suni współczuję z powodu przejść.
Może w końcu nabierze wiary, że u Was Alu nic złego jej nie spotka :ok:

Erin

Post » Śro sty 11, 2012 10:48 Re: SREBRNOWŁOSA I TRZY NIEDŹWIADKI...wątek ostatni.

Gosia to zaglądaj do mnie..... zrobimy spęd forumowy ;)

moje Futro odkurzacza się nie boi ale woli mu nie wchodzić w drogę ;)
właśnie ściągnął Małoletniej skarpetkę.....

w ogóle mam zaniki pamięci...coś mialam powiedzieć i zapomnialam co.....
Obrazek Obrazek

johaśka

Post » Śro sty 11, 2012 10:49 Re: SREBRNOWŁOSA I TRZY NIEDŹWIADKI...wątek ostatni.

Erin pisze:MPiki też nie lubią odkurzacza, bo mocno burczy.

już miałam zapytac kiedyś...czemu MPiki?
Obrazek Obrazek

johaśka

Post » Śro sty 11, 2012 11:02 Re: SREBRNOWŁOSA I TRZY NIEDŹWIADKI...wątek ostatni.

johaśka pisze:Gosia to zaglądaj do mnie..... zrobimy spęd forumowy ;)

moje Futro odkurzacza się nie boi ale woli mu nie wchodzić w drogę ;)
właśnie ściągnął Małoletniej skarpetkę.....

w ogóle mam zaniki pamięci...coś mialam powiedzieć i zapomnialam co.....

Asia, o moich zanikach pamięci nie wspominam...idac do sklepu po trzy rzeczy piszę kartkę :mrgreen: .
Chyba już za późno będzie, ja tak dopiero ok. 13 mogłabym być :( .
A co tam, co się odwlecze, to nie uciecze :ok: .

vip

Post » Śro sty 11, 2012 11:03 Re: SREBRNOWŁOSA I TRZY NIEDŹWIADKI...wątek ostatni.

Erin pisze:MPiki też nie lubią odkurzacza, bo mocno burczy.

A suni współczuję z powodu przejść.
Może w końcu nabierze wiary, że u Was Alu nic złego jej nie spotka :ok:

Witamy cioteczkę Erin i o zdrówko pytamy :D .

vip

[poprzednia][następna]