Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Neigh pisze:kotkins pisze:
Bo ja bym kochała...
To czemu go do jasnej anielki nie weźmiesz?:-)
kotkins pisze:Ano- na Palcu Wielkopolskim.Głównie historyczna.Kiedyś była duuuża,ho,ho,czynszyk miasto brało godny...a teraz jest mała z małym czynszem.Obok, w pozostałej części dawnej księgarni jest apteka.
NASZA księgarnia, sama wymyśliłam wszystko:)
Śmiem się pochwalić,że klimatyczna:)
Zresztą oceń sama.
Spotkasz Małża,a czasem jamnika,bo oni niekiedy razem pracują.
Stali klienci są wąchani i mozna pogłaskać Melona.
Pracownica jest tylko rano, jak Małż z kijkami jeziorko obchodzi (maniak: po 4 razy, bym umarła z nudów),co drugi dzień.
Neigh ja mam psychologa fajnego ale to daleko...
koteczekanusi pisze:Miodu nie można podgrzewać pow. 40 stopni, bo traci właściwości.
LaMonture (dobrze napisałam?) - to pytanie dot. podanego powyżej wątku, jeśli TOTW jest karmą ze średniej półki, to która jest ta wyższa? A w zasadzie najwyższa. (Tak pytam z ciekawości, bo akurat interesuję się tematem karmowym, właśnie wymieniłam na TOTW z Orijena. Na wątku żywieniowym była chyba najwyżej oceniana. No, może Orijen, ale Orijen podobno nie zawsze jest dobrze tolerowany żołądkowo, a mój młodszy kot ma takowe problemy i zupełnie nie wiem, czemu.
Co prowadzi do zasadniczego pytania - czy macie może jakieś pojęcie na temat nietolerancji pokarmowej u kotów? Mam wrażenie, że mały kot niezbyt dobrze toleruje suche karmy - i to nie jakąś jedną, tylko w ogóle, a objawia się to takimi nieuformowanymi qupalami (nie biegunka, ale nie ok). Wybieram się jutro do weterynarza m.in. w tej sprawie i nie za bardzo jestem merytorycznie przygotowana. Coś tam poprzednio mówili, że może być to objaw trzustki, ale na tamtym etapie robilismy badania na różne żyjątka i w ogóle myślałam, że kotu rozstroiłam żołądek zbyt urozmaiconą dietą (wtedy kot miał 4 mies., a teraz 7).
kotkins pisze:..
Zabers przeczytam to Małżowi.Bo on starsznie tęskni do tej dużej księgarni,do tłumu nic nie robiących pracowników pałętających się po niej, narzeka,że "lepiej już było"
Trafiłaś na Mela?![]()
Taki długi pracownik,co to wącha buty klientów:))
...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Agnieszka LL, Blue, Google Adsense [Bot] i 656 gości