Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Lilianna J-wie pisze:Ja większość rodziny mam w Pile..
ruda32 pisze:a podobno to tylko faceci o dupie
a tu była nadzieja i nic![]()
Bejbi urodą nawet Dużą przyćmi (bez obrazy )
Lilianna J-wie pisze:Ja większość rodziny mam w Pile..
Karolek(ona) pisze:ruda32 pisze:a podobno to tylko faceci o dupie
a tu była nadzieja i nic![]()
Bejbi urodą nawet Dużą przyćmi (bez obrazy )
Człowiek sie rodzi - z supy wychodzi,
Człowiek sie żeni - na dupe wchodzi,
Człowiek umiera - na dupie leży,
i tak od dupy życie zależy!
ninakiler pisze:ale sie rozgadały....![]()
![]()
raptem 2 godziny mnie nie bylo a tu i zdjątka Bejbi, i temaciki geograficzne i o dupie... ja niewiem
![]()
![]()
jak przekupki... teraz znowu musze doczytac
:P:P
vailet pisze:ninakiler pisze:ale sie rozgadały....![]()
![]()
raptem 2 godziny mnie nie bylo a tu i zdjątka Bejbi, i temaciki geograficzne i o dupie... ja niewiem
![]()
![]()
Mnie też troszkę nie było bo ktoś musi jeść zrobić i garnki umyć.Facetom to wisi i mogłyby spleśniałe leżeć na stercie i jeszcze rozrzucają te swoje pierdołki,narzędzie i śrubokręty,a potem na mnie że wyniosłam.Jak powiem schowaj bo jak ja to zrobię to nie znajdziesz "potem"
Jedzonko typu śniadanko,kolacja robi sam
ninakiler pisze:vailet pisze:ninakiler pisze:ale sie rozgadały....![]()
![]()
![]()
![]()
Mnie też troszkę nie było bo ktoś musi jeść zrobić i garnki umyć.Facetom to wisi i mogłyby spleśniałe leżeć na stercie i jeszcze rozrzucają te swoje pierdołki,narzędzie i śrubokręty,a potem na mnie że wyniosłam.Jak powiem schowaj bo jak ja to zrobię to nie znajdziesz "potem"
heheh skad ja to znam... choc powiedziec nie moge bo u mnie Panicz zmywa i prasuje... bo nienawidze tych dwoch czynnosci
liszyca pisze:Ależ dawno tu byłamI Bejbi jak urosła! Nie poznałabym prawie.
vailet pisze:ninakiler pisze:vailet pisze:ninakiler pisze:ale sie rozgadały....![]()
![]()
![]()
![]()
heheh skad ja to znam... choc powiedziec nie moge bo u mnie Panicz zmywa i prasuje... bo nienawidze tych dwoch czynnosci
Co do prasowania to czasem w lecie ubłagamTŻ-a bo nie cierpię prasować i cierpliwość ma swoje granice.Wiąchy lecą jak prasuję spodnie letnie
Zmywanie to już ja
bo ma atopowe zapalenie skóry od wody i płynów czy innej chemii.Takie swędzące i złażąca skóra z dłoni mu się robi.Chciałam napisać że był u weta
tzn.dermatologa i taka diagnoza.
Edytka1984 pisze:witamy
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 20 gości