Mój świat według Bejbi

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon sty 09, 2012 22:04 Re: Mój świat według Bejbi

No to jeszcze bliżej niż Piła :mrgreen: Do Złotowa jeżdżę do wetów
Obrazek

Obrazek Obrazek

Lilianna J-wie

Od: Czw paź 13, 2011 6:03

Post » Pon sty 09, 2012 22:04 Re: Mój świat według Bejbi

W Złotowie mam kuzyna z rodziną
Obrazek...Obrazek

ruda32

Od: Pt maja 21, 2010 21:56

Post » Pon sty 09, 2012 22:07 Re: Mój świat według Bejbi

Ja większość rodziny mam w Pile..
Obrazek

Obrazek Obrazek

Lilianna J-wie

Od: Czw paź 13, 2011 6:03

Post » Pon sty 09, 2012 22:32 Re: Mój świat według Bejbi

Lilianna J-wie pisze:Ja większość rodziny mam w Pile..

Ja mam rodziców ,babcię i całe dzieciństwo tam spędzone
Tutaj mam rodzinę TŻ i "dorosłe" życie :D
Obrazek...Obrazek

ruda32

Od: Pt maja 21, 2010 21:56

Post » Pon sty 09, 2012 22:35 Re: Mój świat według Bejbi

ruda32 pisze:a podobno to tylko faceci o dupie
a tu była nadzieja i nic :ryk:
Bejbi urodą nawet Dużą przyćmi (bez obrazy ) :ryk:

:D Jakiej urazy ja to WIEM :P :kotek: :1luvu: :1luvu: :ryk: :ryk: Pewnie mnie i tak nikt by nie zauważył tylko Bejbi :ryk: :ryk:
Obrazek ,

vailet

Od: Śro sty 05, 2011 22:28

Post » Pon sty 09, 2012 22:39 Re: Mój świat według Bejbi

Lilianna J-wie pisze:Ja większość rodziny mam w Pile..

Lilianna,a tak mi się przypomniało bo Ty jesteś z Piły,a taka znajoma mojej matki ma na imię Iza wydała komuś co ma 9 czy 10 kotów czarnego kocurka kilka miesięcy temu.Może rok miał nie więcej,nie kastrowany.Znasz kogoś kto zabrał tego kota?Piła taka duża nie jest :roll:
Obrazek ,

vailet

Post » Pon sty 09, 2012 22:41 Re: Mój świat według Bejbi

ale sie rozgadały.... 8O 8O 8O raptem 2 godziny mnie nie bylo a tu i zdjątka Bejbi, i temaciki geograficzne i o dupie... ja niewiem :roll: :roll: :roll: jak przekupki... teraz znowu musze doczytac :P:P:P
ObrazekObrazekObrazek Obrazek

ninakiler

Od: Pt paź 14, 2011 14:49

Post » Pon sty 09, 2012 22:42 Re: Mój świat według Bejbi

Karolek(ona) pisze:
ruda32 pisze:a podobno to tylko faceci o dupie
a tu była nadzieja i nic :ryk:
Bejbi urodą nawet Dużą przyćmi (bez obrazy ) :ryk:

Człowiek sie rodzi - z supy wychodzi,
Człowiek sie żeni - na dupe wchodzi,
Człowiek umiera - na dupie leży,
i tak od dupy życie zależy!

Karola gdzieś już to słyszałam,ale nie pamiętam gdzie :roll: ale to prawda :mrgreen:
Obrazek ,

vailet

Post » Pon sty 09, 2012 22:49 Re: Mój świat według Bejbi

ninakiler pisze:ale sie rozgadały.... 8O 8O 8O raptem 2 godziny mnie nie bylo a tu i zdjątka Bejbi, i temaciki geograficzne i o dupie... ja niewiem :roll: :roll: :roll: jak przekupki... teraz znowu musze doczytac :P:P:P

Mnie też troszkę nie było bo ktoś musi jeść zrobić i garnki umyć.Facetom to wisi i mogłyby spleśniałe leżeć na stercie i jeszcze rozrzucają te swoje pierdołki,narzędzie i śrubokręty,a potem na mnie że wyniosłam :x .Jak powiem schowaj bo jak ja to zrobię to nie znajdziesz "potem" :| Jedzonko typu śniadanko,kolacja robi sam :mrgreen:
Obrazek ,

vailet

Post » Pon sty 09, 2012 23:26 Re: Mój świat według Bejbi

vailet pisze:
ninakiler pisze:ale sie rozgadały.... 8O 8O 8O raptem 2 godziny mnie nie bylo a tu i zdjątka Bejbi, i temaciki geograficzne i o dupie... ja niewiem :roll: :roll: :roll: jak przekupki... teraz znowu musze doczytac :P:P:P

Mnie też troszkę nie było bo ktoś musi jeść zrobić i garnki umyć.Facetom to wisi i mogłyby spleśniałe leżeć na stercie i jeszcze rozrzucają te swoje pierdołki,narzędzie i śrubokręty,a potem na mnie że wyniosłam :x .Jak powiem schowaj bo jak ja to zrobię to nie znajdziesz "potem" :| Jedzonko typu śniadanko,kolacja robi sam :mrgreen:

heheh skad ja to znam... choc powiedziec nie moge bo u mnie Panicz zmywa i prasuje... bo nienawidze tych dwoch czynnosci :D

ninakiler

Post » Pon sty 09, 2012 23:31 Re: Mój świat według Bejbi

ninakiler pisze:
vailet pisze:

heheh skad ja to znam... choc powiedziec nie moge bo u mnie Panicz zmywa i prasuje... bo nienawidze tych dwoch czynnosci :D

Co do prasowania to czasem w lecie ubłagam :mrgreen: TŻ-a bo nie cierpię prasować i cierpliwość ma swoje granice.Wiąchy lecą jak prasuję spodnie letnie :oops: Zmywanie to już ja :evil: bo ma atopowe zapalenie skóry od wody i płynów czy innej chemii.Takie swędzące i złażąca skóra z dłoni mu się robi.Chciałam napisać że był u weta :ryk: tzn.dermatologa i taka diagnoza.
Obrazek ,

vailet

Post » Pon sty 09, 2012 23:55 Re: Mój świat według Bejbi

Ależ dawno tu byłam 8O I Bejbi jak urosła! Nie poznałabym prawie.

liszyca

Od: Pon maja 16, 2011 15:10

Post » Pon sty 09, 2012 23:59 Re: Mój świat według Bejbi

liszyca pisze:Ależ dawno tu byłam 8O I Bejbi jak urosła! Nie poznałabym prawie.

Witaj zgubo :D Bejbi jest stateczną damą już :)
Obrazek ,

vailet

Post » Wto sty 10, 2012 7:32 Re: Mój świat według Bejbi

witamy

Obrazek
Obrazek

SASZEŃKO NA ZAWSZE BĘDZIESZ W NASZYCH SERCACH [*]

Edytka1984

Od: Czw cze 17, 2010 19:13

Post » Wto sty 10, 2012 8:34 Re: Mój świat według Bejbi

vailet pisze:
ninakiler pisze:
vailet pisze:

Co do prasowania to czasem w lecie ubłagam :mrgreen: TŻ-a bo nie cierpię prasować i cierpliwość ma swoje granice.Wiąchy lecą jak prasuję spodnie letnie :oops: Zmywanie to już ja :evil: bo ma atopowe zapalenie skóry od wody i płynów czy innej chemii.Takie swędzące i złażąca skóra z dłoni mu się robi.Chciałam napisać że był u weta :ryk: tzn.dermatologa i taka diagnoza.

no na szczescie moj Panicz takich dolegliwosci nie ma :roll: choc jak mu sie niechce to potrafi wymyslic 1000 wymowek... jako ze sie zle czuje... i ze nie pozmywa :ryk: :ryk: :ryk: ale warcze uporczywie i wreszcie idzie pozmywac :ryk:
Edytka1984 pisze:witamy

Obrazek

Dzien dobry :D

ninakiler

[poprzednia][następna]