KOCIA CHATKA znów zaprasza....

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie sty 08, 2012 19:52 Re: KOCIA CHATKA znów zaprasza....

Dorota Wojciechowska pisze:NO I PROSZE kto przyjdzie na spotkanie herbatkowe w poniedzialek :piwa: Ja bede dopiero po 19-tej bo mam popoludniowa zmiane :|

Ja jestem chora :placz:
Niestety sie nie pojawię... :(
Obrazek+Obrazek+Obrazek+Obrazek
Festi,Tami, Julek, Pani Tiszka.

Cookie1706

Od: Czw gru 16, 2010 19:37

Post » Nie sty 08, 2012 19:52 Re: KOCIA CHATKA znów zaprasza....

Iwona11 pisze:Aisha pojechała do domu :ok:

:ok:

Cookie1706

Post » Nie sty 08, 2012 19:58 Re: KOCIA CHATKA znów zaprasza....

terenia1 pisze:No i oczywiście wielkie podziękowania dla ekipy sprzątającej :1luvu: Marlenki, Iwonki, Ewy jakoś nam się udało odgruzować na jakiś czas Kocią Chatkę :wink: mam nadzieję że dziewczyny po naszym sprzątaniu się połapały we wszystkim :ok:

Oj tam, oj tam :D
Nie ma za co dziękować, to była dla nas przyjemność :lol:

Cookie1706

Post » Nie sty 08, 2012 20:17 Re: KOCIA CHATKA znów zaprasza....

Cookie1706 pisze:
terenia1 pisze:No i oczywiście wielkie podziękowania dla ekipy sprzątającej :1luvu: Marlenki, Iwonki, Ewy jakoś nam się udało odgruzować na jakiś czas Kocią Chatkę :wink: mam nadzieję że dziewczyny po naszym sprzątaniu się połapały we wszystkim :ok:

Oj tam, oj tam :D
Nie ma za co dziękować, to była dla nas przyjemność :lol:

Dobra robota dziewczyny od czasu do czasu trzeba posprzatac, a ostatnio zawalone bylo dokladnie ja tez sie do tego przyczynilam :lol: wozili mi i wozili rozne cudenka.

Moze jutro sie pojawimy, tylko ja zupelnie nie orientuje sie gdzie sa jakie knajpki poprostu nie uczeszczam :lol:
Bardzo by nam bylo milo tylko jak sie wyrobimy w czasie i sile :)
http://www.youtube.com/watch?v=KWXhyA9b4fA
Obrazek http://www.nadziejanadom.org
Tajger,Chrupka,Pela,Kapsel,Czaruś
Benek [*] Lucuś-Belmondo[*]

jadziaII

Od: Pt lip 04, 2008 21:39

Post » Nie sty 08, 2012 20:18 Re: KOCIA CHATKA znów zaprasza....

Za Aisze :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: tak ja pokochalam. Cudowna koteczka :kotek:

jadziaII

Post » Nie sty 08, 2012 20:35 Re: KOCIA CHATKA znów zaprasza....

Kropeczka13 pisze:Z Domu Stałego Gucia
"Pozdrowienia od Guciaczka ! Gucio ma się znakomicie :)"
Obrazek
A tak wyglądał w schronisku w kwietniu 2010r.
Obrazek

Kolejny szczęśliwy kotek :) zdjęcie ze schroniska bardzo wzruszające...

gosiakot

Od: Śro mar 24, 2010 21:08

Post » Nie sty 08, 2012 21:06 Re: KOCIA CHATKA znów zaprasza....

Gosiu to jest kotek ktorego jako takiego malca adoptowala pewna dziewczyna ze schroniska, kotek za niedlugo zachorowal na pp byl b.chory mial przetaczana krew, wyleczyla go i gdzies na poczatku lipca zadzwonil do mnie tel.to byla wlasnie ona /nie mam pojecia do dzis dlaczego do mnie i skad miala moj tel/ ale to chyba bylo przeznaczenie, mowila, ze za kilka godz.wylatuje do Londynu i musi kotka oddac do schroniska, a z uwagi ze on jest specjalnej troski /troche zarzucalo mu tylem to po pp./ to zebym ja zalatwila w schronisku aby go otoczyli specjalna opieka 8O to byl lipiec 2010r. wiec wiadomo jak bylo w schronie wtedy, moje zdziwienie bylo ogromne co ja wspolnego ze schronem.
Ale w porozumieniu z Wiesiem uzgodnilismy zeby go nie oddawala do schronu tylko przywiozla do nas, lecz byla tak szybka ze kotek wyladowal juz w schronie, zadzwonilam do personelu zeby go nie dawali na kociarnie i w pol godz.kotek juz byl u nas na DT taki byl los Gucia. Mial szczescie w nieszczesciu. Uratowal go ten tel. /moze by go wtedy uspili bo kotek nie sprawny/
O chorobie wiem wszystko bo leczyla go w Lupusie, a krew dostal od kota Emilki, ma rzadka grupe i trzeba bylo szukac odpowiedniego kota. Wyleczyli go.
A juz na poczatku sierpnia zglosila sie przemila p.Basia ktora kotka odebrala 14 sierpnia po wczasach.
Gucia maja za cudo, nie wyobrazaja sobie zycia bez Gucia jestem z nimi w stalym kontakcie.
Niektorym sie udaje maja szczescie tak jest w zyciu i to nie tylko kocim :lol:

jadziaII

Post » Nie sty 08, 2012 21:34 Re: KOCIA CHATKA znów zaprasza....

Ale historia, kolejna z cyklu "mam kota ale mi przeszkadza w zyciu wiec oddam" :?
Na szczescie wszystko dobrze sie skonczyło :roll: :D

Cookie1706

Post » Nie sty 08, 2012 22:52 Re: KOCIA CHATKA znów zaprasza....

Cookie1706 pisze:
Dorota Wojciechowska pisze:NO I PROSZE kto przyjdzie na spotkanie herbatkowe w poniedzialek :piwa: Ja bede dopiero po 19-tej bo mam popoludniowa zmiane :|

E no maleńka :cry: cicho będzie bez ciebie :mrgreen:
Zdrowiej szybko :ok:
Obrazek
Obrazek
_______________________________________________________________________________________

Dorota Wojciechowska

Od: Czw lip 24, 2008 9:21

Post » Nie sty 08, 2012 23:26 Re: KOCIA CHATKA znów zaprasza....

Po dyzurze:
Zuzia:chyba trzeba jechać z nia do weta :!: Chodzi jak w zwolnionym tempie, jakby cos ja bolało,nigdzie nie wskakuje tylko na podłodze, schudła, widac ze cos nie tak. :( Józek na nia wskoczył i przewrócił to nie zerwała sie jak dawniej tylko lezała i ja podniosłam.
Biedronek zjadł troche ale nie tak jak dawniej.
Józek dzisiaj na rękach wytrzymał jak na niego bardzo długo :D przynajmniej z 2 min :ryk:
Arletka wielki apetyt. :1luvu:
Jaś słodki, mruczał na rekach, bardzo chce wyjsc z boksu, chyba spodobało mu sie towarzystwo na zewnątrz. :1luvu:
Małgosia śliczna i bardzo spokojna. :1luvu:
Reszta ok i apetyty u wszystkich duże zwłaszcza u Maurycego, Luizy no i Mani.

AGATA mich

Od: Pt wrz 30, 2011 20:32

Post » Pon sty 09, 2012 12:27 Re: KOCIA CHATKA znów zaprasza....

Dorota Wojciechowska pisze:
Cookie1706 pisze:

E no maleńka :cry: cicho będzie bez ciebie :mrgreen:
Zdrowiej szybko :ok:

Dzięki Kochana :1luvu:
Tak mi źle z tym, że ominie mnie nasze co miesięczne spotkanie herbatkowe :crying:

Cookie1706

Post » Pon sty 09, 2012 12:38 Re: KOCIA CHATKA znów zaprasza....

AGATA mich pisze:Zuzia:chyba trzeba jechać z nia do weta :!: Chodzi jak w zwolnionym tempie, jakby cos ja bolało,nigdzie nie wskakuje tylko na podłodze, schudła, widac ze cos nie tak. :( Józek na nia wskoczył i przewrócił to nie zerwała sie jak dawniej tylko lezała i ja podniosłam.

Oj to bardzo nie dobrze... :(
Kocur mojej mamy ostatnio miał podobne objawy, przestał wskakiwać na szafę gdzie zawsze spał, był osowiały i "dziwnie" chodził.
Do tego zaczął gorączkować.
Po dokładnym przebadaniu przez weta okazało się, że jest mocno poobijany :?
Albo Homer spadł z szafy albo na poważnie pogryzł się z którymś z pozostałych kocurów mojej mamy.
Może Zuzia miała podobnie :roll:

Cookie1706

Post » Pon sty 09, 2012 13:56 Re: KOCIA CHATKA znów zaprasza....

Agata była z Zuzią u weta. Koteczka ma zapalenie gardła, krtani i dziąseł, miała też gorączkę ponad 40, więc miała prawo byc taka słabiutka. Dostała zastrzyki, jutro na kontrolę. Warto zobaczyc też Biedrona, bo tak samo niewyraźny, a to ponoc może byc wirusowe i mógł podłapac.

Po dyżurze:
Józio, Arletka i Pędzel w świetnej formie :ok:
Jaś i Małgosia są cudowni :1luvu: Jasiek przylepa niemożliwa. Małgosia nie chciała jeśc, ale do miziania bardzo chętna.
Madhuri ma bardzo dużo energii i potrzebuje zabawy w boksie żeby ją rozładowac. Apetyt świetny :ok:
Michałowa też bardzo chce się bawic, ale tak delikatnie :wink: Ona bardzo chce wychodzic do jedzenia jak cała kociarnia dostaje michy :D
Arni szaleje i ma wilczy apetyt :ok:
Weronka jest niestety ugnębiona przez Maurycego. On chyba się w niej zabujał, bo łazi za nią bez przerwy i coś do niej zagaduje, a ona się go boi. Biedna nie mogła się nawet wysikac :? Dałam ją, z tym jej koszyczkiem do boksu, chciałam zostawic otwarty żeby sobie wychodziła, ale Romeo natychmiast zaczął się tam wspinac :roll: Chyba dobrze jej zrobi jak sobie od niego chwilę odpocznie, ma tam kuwetkę i michy tylko dla siebie i chyba jej to bardzo pasi.

Skarpetek nakarmiony, reszta się nie pojawiła.

The Szops

Od: Sob lip 30, 2011 15:08

Post » Pon sty 09, 2012 14:44 Re: KOCIA CHATKA znów zaprasza....

The Szops pisze:Agata była z Zuzią u weta.
Zuzinku - nie choruj cioteczkom :cry: :ok: :ok: :ok: :ok:

The Szops pisze:Weronka jest niestety ugnębiona przez Maurycego. On chyba się w niej zabujał
normalnie mam słabosc do takich wycofanych, gdybym więcej w domu bywała i miała troszkę większe mieszkanie to napewno Weronkę bym porwała do siebie ona jest tako kofana :1luvu: :1luvu:
Ale nic to jeszcze 15 lat i będę miała emeryturke - a wtedy :ok:
Obrazek
Obrazek
_______________________________________________________________________________________

Dorota Wojciechowska

Post » Pon sty 09, 2012 15:02 Re: KOCIA CHATKA znów zaprasza....

Przelałam na konto Chatki 300 zl. ze skarbonki z KC :ok:
Obrazek
Obrazek

Dorota Wojciechowska

[poprzednia][następna]