Dorota Wojciechowska pisze:NO I PROSZE kto przyjdzie na spotkanie herbatkowe w poniedzialekJa bede dopiero po 19-tej bo mam popoludniowa zmiane
Ja jestem chora

Niestety sie nie pojawię...

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Dorota Wojciechowska pisze:NO I PROSZE kto przyjdzie na spotkanie herbatkowe w poniedzialekJa bede dopiero po 19-tej bo mam popoludniowa zmiane
terenia1 pisze:No i oczywiście wielkie podziękowania dla ekipy sprzątającejMarlenki, Iwonki, Ewy jakoś nam się udało odgruzować na jakiś czas Kocią Chatkę
mam nadzieję że dziewczyny po naszym sprzątaniu się połapały we wszystkim
Cookie1706 pisze:terenia1 pisze:No i oczywiście wielkie podziękowania dla ekipy sprzątającejMarlenki, Iwonki, Ewy jakoś nam się udało odgruzować na jakiś czas Kocią Chatkę
mam nadzieję że dziewczyny po naszym sprzątaniu się połapały we wszystkim
Oj tam, oj tam![]()
Nie ma za co dziękować, to była dla nas przyjemność
Cookie1706 pisze:Dorota Wojciechowska pisze:NO I PROSZE kto przyjdzie na spotkanie herbatkowe w poniedzialekJa bede dopiero po 19-tej bo mam popoludniowa zmiane
Ja jestem chora![]()
Dorota Wojciechowska pisze:Cookie1706 pisze:Dorota Wojciechowska pisze:NO I PROSZE kto przyjdzie na spotkanie herbatkowe w poniedzialekJa bede dopiero po 19-tej bo mam popoludniowa zmiane
Ja jestem chora![]()
E no maleńkacicho będzie bez ciebie
![]()
Zdrowiej szybko
AGATA mich pisze:Zuzia:chyba trzeba jechać z nia do wetaChodzi jak w zwolnionym tempie, jakby cos ja bolało,nigdzie nie wskakuje tylko na podłodze, schudła, widac ze cos nie tak.
Józek na nia wskoczył i przewrócił to nie zerwała sie jak dawniej tylko lezała i ja podniosłam.
Zuzinku - nie choruj cioteczkomThe Szops pisze:Agata była z Zuzią u weta.
normalnie mam słabosc do takich wycofanych, gdybym więcej w domu bywała i miała troszkę większe mieszkanie to napewno Weronkę bym porwała do siebie ona jest tako kofanaThe Szops pisze:Weronka jest niestety ugnębiona przez Maurycego. On chyba się w niej zabujał
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Google Adsense [Bot] i 657 gości