Puszek, Garfildosek mają swój nowy dom.

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie sty 08, 2012 21:41 Re: Rudzi rezydenci, małe dziecko,Tango i Kesz tymczasują II

Casch siedzi na przewijaku - sam tam wskoczył. Tango mu pozazdrościć i po wizycie w kuwetce z miejsca tam wskoczył. Teraz braciszkowie się podgryzają i tulą do siebie :1luvu: :1luvu: Ciocia Jopop aż sama była zdziwiona ich grzecznym zachowaniem :mrgreen:
Puszek siedzi na lodówce, a Garfildosek na wysokościach :twisted: Ryś już sprawdzał efekt wizyta Tanga w kuwetce (Casch zdążył załatwić potrzebę w czasie podróży do mnie w transporterku Asi :mrgreen: Widać, że kociaki przyzwyczajone do kuwety, do głaskania (Tango ma dłuuuugie pazury), wskakiwania na kanapę i na ręce/ Ogólnie na razie większych spięć nie było....
Ciociu Alix, kociaki i Karinka zapraszają do odwiedzenia :mrgreen: :mrgreen:
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

joarkadia

Od: Śro wrz 15, 2010 21:30

Post » Pon sty 09, 2012 9:51 Re: Rudzi rezydenci, małe dziecko,Tango i Kesz tymczasują II

Pierwsza noc bardzo spokojnie.
Maluchy odkryły istnienie maty edukacyjnej dla małej leżącej na podłodze, więc musieli ją głośno przetestować. O 2 w nocy :twisted: :twisted: Zachęceni efektami dźwiękowymi znaleźli torbę po prezencie i ją rozszarpali. O 3,30 w nocy :roll: Piłeczki, wskakiwanie na parapet 8O i próby wskakiwania na lodówkę były o 5 rano 8)
Puszek spał na mnie piszcząc co jakiś czas, potem wskoczył na lodówkę. Garfild wkakiwał na kaloryfer jak kociaki były w kuchni i zeskakiwał na lodówkę jak z niej wychodziły :mrgreen: Rys chodzi dumny i blady normalnie, ale czasami syknie odrobinkę. Pilnował Tanga w kuwetce :mrgreen:
Tango i Casch poznali również Małą Dużą i pozwolili się potargać za ogony bez cienia protestu :D

joarkadia

Post » Pon sty 09, 2012 10:01 Re: Rudzi rezydenci, małe dziecko,Tango i Kesz tymczasują II

Garfildosek zszedł z wysokości i posyczał na Cascha..... Gruuntownie posyczał..... po czym wylizał małego cały łepek z szybkością torpedy :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: a mały uciekł gonić piłeczkę z jeszcze większą szybkością :mrgreen:
Cóż, Garfildosek zobaczył siebie małego to mu serduszko piknęło i zmiękło :1luvu: :1luvu: :1luvu:

joarkadia

Post » Pon sty 09, 2012 10:35 Re: Rudzi rezydenci, małe dziecko,Tango i Kesz tymczasują II

:)
Obrazek

jopop

Od: Pt maja 20, 2005 20:05

Post » Pon sty 09, 2012 13:37 Re: Rudzi rezydenci, małe dziecko,Tango i Kesz tymczasują II

O kurczę,ale filmowo u ciebie zrobiło się :lol: tak mi skojarzyło się z jakimś filmem,masz małe gwiazdorki i gratulacje dla wujków-rezydentów.Czekam na fotki małych gwiazdorków :wink:

rudy kociak

Od: Śro paź 19, 2011 18:21

Post » Pon sty 09, 2012 14:22 Re: Rudzi rezydenci, małe dziecko,Tango i Kesz tymczasują II

Długo szukałam imion jakichś facetów - pary literackiej, politycznej, serialowej - które pasowałoby do nich :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Nie pamiętam który z aktorow krórego grał :twisted: ale te imiona jakoś mi podpasowały :mrgreen: Maluchy grzeczne, wlaśnie wróciliśmy od weta (zdrowi całkowicie, choć bezbzunki wielkie - trzeba będzie obserwować pod względem bogatego zycia wewnętrznego :| ), w czasie podróży transporterkiem wydzierały się jak na porządne koty przystało :roll: (Casch ma bardziej ochrypły głosik, Tango donośniejszy), a teraz śpią kolo mnie na kanapie :1luvu: i mruczą dotykane :1luvu: :1luvu:

joarkadia

Post » Pon sty 09, 2012 16:03 Re: Rudzi rezydenci, małe dziecko,Tango i Kesz tymczasują II

joarkadia

Post » Pon sty 09, 2012 17:56 Re: Rudzi rezydenci, małe dziecko,Tango i Kesz tymczasują II

Ładny rudzielec :D a gdzie fotka drugiego gwiazdorka? :D

rudy kociak

Post » Pon sty 09, 2012 19:09 Re: Rudzi rezydenci, małe dziecko,Tango i Kesz tymczasują II

Jak będzie lepsze tło - ułożył się na ciemnym kocu i prawie go nie widać :mrgreen:

joarkadia

Post » Wto sty 10, 2012 7:05 Re: Rudzi rezydenci, małe dziecko,Tango i Kesz tymczasują II

Miałam jedno Tornado w domu i ku mojej radości wyadalptowałam do super domku - to Ciocia Jopop przywiozła dwa Tornada, Cyklony, Burze Tropikalne i co tam jeszcze.... nie wiem które bardziej rozrabia... i które bardziej rozkoszne :1luvu: :1luvu: :1luvu:

joarkadia

Post » Wto sty 10, 2012 8:04 Re: Rudzi rezydenci, małe dziecko,Tango i Kesz tymczasują II

Reklamować miały być grzeczne :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:

rudy kociak

Post » Wto sty 10, 2012 8:07 Re: Rudzi rezydenci, małe dziecko,Tango i Kesz tymczasują II

I są grzeczne - jak śpią :twisted: :twisted: :twisted:
A na razie od 5 rano mam bieg po całym mieszkaniu dwóch torped - rudej i czarnej - i wszystkich firankach, łóżkach, stołach, meblach..... Po dziecku nie latają :ok:

joarkadia

Post » Wto sty 10, 2012 8:39 Re: Rudzi rezydenci, małe dziecko,Tango i Kesz tymczasują II

Cały czas myślę nad drugim kotem ale na tym się kończy- na chęciach. Na razie nie mogę bo mama mnie wydziedziczy :( . I tak ledwie znosi tego... Póki co- zostaje mi czytanie o innych kotach które mają towarzystwo :)

juana

Od: Śro cze 15, 2011 7:19

Post » Wto sty 10, 2012 8:41 Re: Rudzi rezydenci, małe dziecko,Tango i Kesz tymczasują II

A ja mam zdemolowane mieszkanie :ryk: :ryk: :ryk:

joarkadia

Post » Wto sty 10, 2012 8:48 Re: Rudzi rezydenci, małe dziecko,Tango i Kesz tymczasują II

Najgrubszy wujek rezydent Ryś dostał właśnie z liścia od Tanga..... mocno :twisted: Ryś piska z oburzeniem, ale nie próbouje oddać małemy :ryk: :ryk: Słodki Casch przesypia cala wymianę zdań dotykając mojej nogi cała rozciągłością swojego grzbietu :1luvu:

joarkadia

[poprzednia][następna]