Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
vailet pisze:Nie wspominajcie o klawiaturzedupsko prawie 3 kg i coś pika jak wlezie,wyłączy toczpad
gdyby nie ratunek TŻ-a to bym nie mogła nic zrobić bo aż tak się nie znam
Czasem po kilka razy dziennie
Rozdzielczość to pikuś jak zmieni,ale są trudniejsze rzeczy.Kotek wie jak zepsuć
Nie wiem co by było przy większej wadze
izka53 pisze:vailet pisze:Nie wspominajcie o klawiaturzedupsko prawie 3 kg i coś pika jak wlezie,wyłączy toczpad
Rozdzielczość to pikuś jak zmieni,ale są trudniejsze rzeczy.Kotek wie jak zepsuć
Gucio ma ponad 4 kg , dochodzi do 4,5.W piątek zrobił cos takiego, ze musiałam odblokowywać dwoma klawiszami, po przeciwnych stronach klawitury
.
Dobrze, ze mogę wykonać telefon do przyjaciela![]()
Przy okazji zlikwidował konto na GG, aktywowałam sama, dzis się okazało, że połowy kontaktów nie ma. Karola do mnie pisze, a ja jej się pytam kto to , bo ino nr się wyświetla
joszko89 pisze:Co tam dziś u Was słychać, od rana tacy pracowici na kompie jesteście, że aż Garf sobie drzemkę uciął
vailet pisze:Nie wspominajcie o klawiaturzedupsko prawie 3 kg i coś pika jak wlezie,wyłączy toczpad
ewka63 pisze:Bo co się duża zajmuje jakimiś innymi kociastymi banerkami, zamiast swoimi koteczkami
zwierzak08 pisze:Uuuupssss![]()
sie zatem tu meldujemy, tak to jest jak powraca się po dłuuuugiej przerwie
Karolek(ona) pisze:nie dość że jakis zabawek tu pełno i malowanek to jeszcze sie to wpakowało i jak tu człowiek ma cos robic jak paska zadan nie widzi
vailet pisze:izka53 pisze:vailet pisze:Nie wspominajcie o klawiaturzedupsko prawie 3 kg i coś pika jak wlezie,wyłączy toczpad
Gucio ma ponad 4 kg , dochodzi do 4,5.W piątek zrobił cos takiego, ze musiałam odblokowywać dwoma klawiszami, po przeciwnych stronach klawitury
.
Dobrze, ze mogę wykonać telefon do przyjaciela![]()
Przy okazji zlikwidował konto na GG, aktywowałam sama, dzis się okazało, że połowy kontaktów nie ma. Karola do mnie pisze, a ja jej się pytam kto to , bo ino nr się wyświetla
Zdolniacha z GuciaPomyśl jak będzie więcej ważył
![]()
co Ci wykasuje,a co wklei
kiche_wilczyca pisze:
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 105 gości