;Koty p.Jadzi..potrzeba karmy..idzie zima!!dużo nowych kotów

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Śro gru 28, 2011 23:10 Re: Koty p. Jadzi ...chore maluszki.!pomoc potrzebna!!!

a może taka?
http://www.zooplus.pl/shop/koty/karma_d ... itti/32317
koło mnie dziewczyny karmią i sobie całkiem chwalą..

poproszę Cię jeszcze raz o adres dostawy i tel na pw bo gdzieś straciłam :roll:
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Śro gru 28, 2011 23:15 Re: Koty p. Jadzi ...chore maluszki.!pomoc potrzebna!!!

Wygląda ciekawie, ważne ,że koty chcą jeść. :ok: Nie zapomnę jakiejś tej Hiszpańskiej...żadne koty nie chciały nawet tego ruszyć. Oddałyśmy na działki to biedne psy zjadły. Tej przyznam się kociaki nie jadły, ale zawsze fajnie jak zmieni im sie coś , zawsze coś innego. Super. :ok:
Obrazek

cypisek

Od: Czw lut 26, 2009 18:44

Post » Śro gru 28, 2011 23:28 Re: Koty p. Jadzi ...chore maluszki.!pomoc potrzebna!!!

bo cena jest dobra a nie mam nieograniczonych środków-josera za 10 kg prawie 130 zł-pewnie jest lepsza ale zależy mi abyś miała dużo karmy-na wszelki wypadek.

kitekata nie ma teraz na allegro żadnego sensownego..
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...

smarti

Post » Śro gru 28, 2011 23:30 Re: Koty p. Jadzi ...chore maluszki.!pomoc potrzebna!!!

Myślałam o tej tańszej Josera http://www.krakvet.pl/josera-josicat-10kg-p-14455.html Ta karma którą zaproponowałas i jest zjadalna będzie super. :ok:

:1luvu:
Obrazek

cypisek

Post » Nie sty 08, 2012 19:49 Re: Koty p. Jadzi ...chore maluszki.!pomoc potrzebna!!!

Witamy w Nowym Roku!!!!pozdrawiamy serdecznie.

U nas spore zmiany kociaki znalazły swoje domki stałe. Mam nadzieje ,że takie już na zawsze .

U kotów pani Jadzi, bieda. Padają straszne deszcze , teren jest na maxa pływający, jedzenie suche jeśli nie jest od razu zjadane gnije. Idzie jego teraz dużo. Jest sporo innych kotów, pojawiły się też głodne psy które wyczuły posiłek. Ostanio sama karmiłam tam biedaka , który się najadł i poszedł się schować w krzaki. Nie wiem czy to uciekinierzy Noworoczni, czy porzucone biedaki, głodne jednakowo. Będę wam wdzięczna za każdą pomoc , potrzeba jak zwykle karmy mokrej , suchej.
:kotek:

tym szczęśliwie też udało się znaleźć domki.

Obrazek

przeuroczy czarnuszek też grzeje dupkę już w swoim domku.

Obrazek

Na dachu garaży kotka ma małe kociaki-ok.3,5 mies, karmicielka chodzi tam, gdy jest już ciemno i rzuca im jedzonko. Same z daszku nie zejdą,ludzie się z okien wydzierają się ,że nie można karmić. Sama na własne oczy widziałam jak kociczka brała jedzonko z dołu i nosiła na daszek. Ciężka sprawa będzie je wyłapać, i nie wiadomo jak to dzikie dziki to nici......serce boli, bo kociaki za bardzo nie mają się gdzie schować.
Obrazek

cypisek

Post » Pon sty 09, 2012 0:23 Re: Koty p. Jadzi ...POTRZEBNA karma ,głodne maluchy na dachu!!!

tym razem będzie to http://www.kar-ma.pl/brekkies-brekkies- ... _1920.html

..i kurier ma już Twój tel. :D

mam pyt-dziewczyny-daleko macie lub znacie kogoś z Tczewa?

smarti

Post » Pon sty 09, 2012 0:31 Re: Koty p. Jadzi ...POTRZEBNA karma ,głodne maluchy na dachu!!!

a nie lepiej Brita? Ma super skład i jest tania http://www.telekarma.pl/c2/suche.htm?prod=159&start=0 ale można znaleźć jeszcze taniej
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Pon sty 09, 2012 22:40 Re: Koty p. Jadzi ...POTRZEBNA karma ,głodne maluchy na dachu!!!

Spędziłam dzisiaj dobrą godzinę , kombinując jak wyłapać te maluchy mieszkające na dachu. Kiepsko , nie mam pomysłu, wysoko, wejśc nie wejdę. Nie wiem będe próbować za dnia rozmawiać z lokatorami , może wpuszczą na posesję i no własnie i. :?: :(

Obrazek

na ten daszek ledwie co się da dorzucić jedzonko. :(
Obrazek

cypisek

Post » Wto sty 10, 2012 14:35 Re: Koty p. Jadzi ...POTRZEBNA karma ,głodne maluchy na dachu!!!

smarti pisze:tym razem będzie to http://www.kar-ma.pl/brekkies-brekkies- ... _1920.html

..i kurier ma już Twój tel. :D

mam pyt-dziewczyny-daleko macie lub znacie kogoś z Tczewa?

Ja mam znajomą kociare jak cos to pisz na pw dam ci namiary
Obrazek Obrazek

monika74

Od: Czw gru 25, 2008 14:45

Post » Wto sty 10, 2012 18:57 Re: Koty p. Jadzi ...POTRZEBNA karma ,głodne maluchy na dachu!!!

może i byłoby lepiej ale wybrałam to co wybrałam.. :ryk:

a kontakty na Tczew przekazałam Marzeni-chodzi o PA :D -dzięki serdeczne :D

smarti

Post » Sob sty 14, 2012 13:38 Re: Koty p. Jadzi ...POTRZEBNA karma ,głodne maluchy na dachu!!!

Maluszki na dachu podkarmiamy z karmicielką po zmroku. Fatalne warunki dla tych małych. :cry: U nas teraz sztormy i mega wichury, kociaki wystraszone , pochowane gdzieś w krzaczorach. Boją sie , jedzonko zostawiamy w chaszczach. Wszystko podmokłe, mega błoto.
Potrzebujemy karmy suchej i mokrej. :oops:
Obrazek

cypisek

Post » Sob sty 14, 2012 13:47 Re: Koty p. Jadzi ...POTRZEBNA karma ,głodne maluchy na dachu!!!

no ode mnie te 20 kg powinno było już dotrzeć!

smarti

Post » Sob sty 14, 2012 13:57 Re: Koty p. Jadzi ...POTRZEBNA karma ,głodne maluchy na dachu!!!

smarti pisze:no ode mnie te 20 kg powinno było już dotrzeć!

Jeszcze nic nie doszło. Jak dojdzie to dam znać :ok: /a kiedy było zamówione??

U nas teraz zalane pół miasta, promy nie kursują , tylko te małe w centrum . Mega utrudnienia, wyjechać i wjechać do miasta. Wieć cierpliwie czekamy. :kotek:
Obrazek

cypisek

Post » Nie sty 15, 2012 1:26 Re: Koty p. Jadzi ...POTRZEBNA karma ,głodne maluchy na dachu!!!

no jakoś na początku tygodnia-więc MUSI być w pon.

kurcze-jak sobie kotki radzą w taką wode...dobrze że potrafią skakać wysoko ale jak tam a górze bez jedzenia wytrzymać :roll:

smarti

Post » Nie sty 15, 2012 12:49 Re: Koty p. Jadzi ...POTRZEBNA karma ,głodne maluchy na dachu!!!

One nie skacza , kocica je tam urodziła, jeszcze same nie zejdą. ........... :(
Obrazek

cypisek

[poprzednia][następna]