KS-zbieramy na Fundację Azyl Nadziei w Opolu!!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie sty 08, 2012 17:44 Re: KS-zbieramy na FAN w Opolu!!!

Pewnie, że nie odda ;)
Później, razem z "ekipą z Urzędu Miasta" pojechaliśmy do studia w Gdańsku (mieszkałam wtedy w Gdyni)
i nawet w TV byłam :D :D

sernik jest jednym z trzech ciast, które potrafię upiec ;)
Obrazek Obrazek Obrazek

Aneta.I

Od: Sob gru 03, 2011 10:43

Post » Nie sty 08, 2012 17:51 Re: KS-zbieramy na FAN w Opolu!!!

Aneta.I pisze:Anula, jesteś?? :)
Krynia??

serniczka? :P

Jezdem, ale za serniczek podziękowała, jezdem na diecie i w...na totalnie chyba kopnę jakiegoś taliba albo psa
Obrazek

AniaWrocław

Od: Czw maja 29, 2003 23:28

Post » Nie sty 08, 2012 17:52 Re: KS-zbieramy na FAN w Opolu!!!

Aneta.I pisze:Pewnie, że nie odda ;)
Później, razem z "ekipą z Urzędu Miasta" pojechaliśmy do studia w Gdańsku (mieszkałam wtedy w Gdyni)

Link do filmiku poproszę :D
Obrazek

AniaWrocław

Post » Nie sty 08, 2012 17:53 Re: KS-zbieramy na FAN w Opolu!!!

a co ci winne? mogę dać w Twoje d... :ryk: :ryk:
krynia08

Post » Nie sty 08, 2012 17:54 Re: KS-zbieramy na FAN w Opolu!!!

niewidomego i głuchego będziesz lać?????? A FUJJJJJ :!:
krynia08

Post » Nie sty 08, 2012 17:59 Re: KS-zbieramy na FAN w Opolu!!!

AniaWrocław pisze:
Krynia??

Jezdem, ale za serniczek podziękowała, jezdem na diecie i w...na totalnie chyba kopnę jakiegoś taliba albo psa

No wiesz.. :)

Oooo kopnij sobie ogródek :D
Obrazek Obrazek Obrazek

Aneta.I

Post » Nie sty 08, 2012 18:00 Re: KS-zbieramy na FAN w Opolu!!!

AniaWrocław pisze:
Aneta.I pisze:Pewnie, że nie odda ;)

Link do filmiku poproszę :D

Kochana... to było tyle lat temu, że hej! :)
Obrazek Obrazek Obrazek

Aneta.I

Post » Nie sty 08, 2012 18:02 Re: KS-zbieramy na FAN w Opolu!!!

Dupa dupa dupa cycki. 2 godziny polowania z transporterem na kotkę w piwnicy i gówno... idzie się zaje... :evil: I jeszcze Gutek właził ciągle do transportera i się w nim wydurniał i pacał inne koty które chciały wejść. No utnę mu jajca przy samej dupie jak mu tylko urosną :evil:

Bez klatki łapki się zaoram :roll:

A Gutek nadaje się do oswojenia :roll: nawet się nie łudzę że się mu znajdzie DT. Szkoda bo jest ładny i mega fajnie durny :mrgreen:
A no i nie wiem na 100% czy to nie Gutkowa, bo kulek nie widziałam ale on jeszcze mały więc i kulki mogą być małe.

No pomarudziłam to bym se teraz piwo walnęła ale nie mam :|
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Nie sty 08, 2012 18:05 Re: KS-zbieramy na FAN w Opolu!!!

patrz i oblizuj sie Obrazek
krynia08

Post » Nie sty 08, 2012 18:11 Re: KS-zbieramy na FAN w Opolu!!!

Aneta.I pisze:
AniaWrocław pisze:
Krynia??

Ej wy panienki! Siebie mam kopać? W ogródku leje deszcz, więc może kiedy indziej. A psa jak najbardziej można, idiotę ze mnie robi, sprowadza m,nie po schodach, że niby chce wyjść po czym na ostatni stopniu robi w tył zwrot i z powrotem :ryk: No dba o linię pańci, ale bez przesady :D jeszcze się zdepczę i całkiem zniknę
Ostatnio edytowano Nie sty 08, 2012 18:13 przez AniaWrocław, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek

AniaWrocław

Post » Nie sty 08, 2012 18:12 Re: KS-zbieramy na FAN w Opolu!!!

Gibutkowa pisze:Dupa dupa dupa cycki. 2 godziny polowania z transporterem na kotkę w piwnicy i gówno... idzie się zaje... :evil: I jeszcze Gutek właził ciągle do transportera i się w nim wydurniał i pacał inne koty które chciały wejść. No utnę mu jajca przy samej dupie jak mu tylko urosną :evil:

A Gutek nadaje się do oswojenia :roll: nawet się nie łudzę że się mu znajdzie DT. Szkoda bo jest ładny i mega fajnie durny :mrgreen:
A no i nie wiem na 100% czy to nie Gutkowa, bo kulek nie widziałam ale on jeszcze mały więc i kulki mogą być małe.

Gibutku! Spoko majonez! Ania wyczaiła tanie klatki-łapki we Wrocku i jak mi biedy całej kasy nie rozdrapią to nabędę drogą kupna i Ciebie pożyczę
Obrazek

AniaWrocław

Post » Nie sty 08, 2012 18:14 Re: KS-zbieramy na FAN w Opolu!!!

AniaWrocław pisze:
Aneta.I pisze:
AniaWrocław pisze:
Krynia??

Ej wy panienki! Siebie mam kopać? W ogródku leje deszcz, więc może kiedy indziej. A psa jak najbardziej można, idiotę ze mnie robi, sprowadza m,nie po schodach, że niby chce wyjść po czym na ostatni stopniu robi w tył zwrot i z powrotem :ryk: No dba o linię pańci, ale bez przesady :D jeszcze się zdepczę i całkiem zniknę

no przeca leje deszcz ;)
Obrazek Obrazek Obrazek

Aneta.I

Post » Nie sty 08, 2012 18:18 Re: KS-zbieramy na FAN w Opolu!!!

ja z moimi wychodzę z parasolem, kolejno :ryk: :ryk: bo inaczej na dywanie wszystko :ryk:
krynia08

Post » Nie sty 08, 2012 18:19 Re: KS-zbieramy na FAN w Opolu!!!

AniaWrocław pisze:
Gibutkowa pisze:Dupa dupa dupa cycki. 2 godziny polowania z transporterem na kotkę w piwnicy i gówno... idzie się zaje... :evil: I jeszcze Gutek właził ciągle do transportera i się w nim wydurniał i pacał inne koty które chciały wejść. No utnę mu jajca przy samej dupie jak mu tylko urosną :evil:

Gibutku! Spoko majonez! Ania wyczaiła tanie klatki-łapki we Wrocku i jak mi biedy całej kasy nie rozdrapią to nabędę drogą kupna i Ciebie pożyczę

To daj znać jak będziesz miała :1luvu: I jakby ktoś miał jeszcze kenela albo dużą króliczą pożyczyć. Bo jak mi się łapanie przeciągnie to bym chciała dwie damule na raz ciachać, a tak z jedną klatką króliczą to będzie musiała druga damula 2 tygodnie czekać na lokal :roll:
Miejsce do przechowania jest - kocia jadłodajnia, ciepło, okna, ogólnie 5 gwiazdek, tyle że z wyjściem dla kotów więc muszę po sterylce do klatki wsadzać.
Te pindy już z początkiem lutego będą zaciążone :roll:
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Nie sty 08, 2012 18:25 Re: KS-zbieramy na FAN w Opolu!!!

Aneta.I pisze:
AniaWrocław pisze:
Aneta.I pisze:
AniaWrocław pisze:
Krynia??

no przeca leje deszcz ;)

Ty go nie broń! Jak zasika podłogę, będziesz ścierać :ryk:
Obrazek

AniaWrocław

[poprzednia][następna]