Później, razem z "ekipą z Urzędu Miasta" pojechaliśmy do studia w Gdańsku (mieszkałam wtedy w Gdyni)
i nawet w TV byłam

sernik jest jednym z trzech ciast, które potrafię upiec

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Aneta.I pisze:Anula, jesteś??
Krynia??
serniczka?
Aneta.I pisze:Pewnie, że nie odda
Później, razem z "ekipą z Urzędu Miasta" pojechaliśmy do studia w Gdańsku (mieszkałam wtedy w Gdyni)
i nawet w TV byłam![]()
AniaWrocław pisze:Aneta.I pisze:Anula, jesteś??
Krynia??
serniczka?
Jezdem, ale za serniczek podziękowała, jezdem na diecie i w...na totalnie chyba kopnę jakiegoś taliba albo psa
AniaWrocław pisze:Aneta.I pisze:Pewnie, że nie odda
i nawet w TV byłam![]()
Link do filmiku poproszę
Aneta.I pisze:AniaWrocław pisze:Aneta.I pisze:Anula, jesteś??
Krynia??
serniczka?
Jezdem, ale za serniczek podziękowała, jezdem na diecie i w...na totalnie chyba kopnę jakiegoś taliba albo psa
No wiesz..
Oooo kopnij sobie ogródek
Gibutkowa pisze:Dupa dupa dupa cycki. 2 godziny polowania z transporterem na kotkę w piwnicy i gówno... idzie się zaje...I jeszcze Gutek właził ciągle do transportera i się w nim wydurniał i pacał inne koty które chciały wejść. No utnę mu jajca przy samej dupie jak mu tylko urosną
Bez klatki łapki się zaoram![]()
A Gutek nadaje się do oswojenianawet się nie łudzę że się mu znajdzie DT. Szkoda bo jest ładny i mega fajnie durny
![]()
A no i nie wiem na 100% czy to nie Gutkowa, bo kulek nie widziałam ale on jeszcze mały więc i kulki mogą być małe.
No pomarudziłam to bym se teraz piwo walnęła ale nie mam
AniaWrocław pisze:Aneta.I pisze:AniaWrocław pisze:Aneta.I pisze:Anula, jesteś??
Krynia??
serniczka?
No wiesz..
Ej wy panienki! Siebie mam kopać? W ogródku leje deszcz, więc może kiedy indziej. A psa jak najbardziej można, idiotę ze mnie robi, sprowadza m,nie po schodach, że niby chce wyjść po czym na ostatni stopniu robi w tył zwrot i z powrotem :ryk: No dba o linię pańci, ale bez przesadyjeszcze się zdepczę i całkiem zniknę
AniaWrocław pisze:Gibutkowa pisze:Dupa dupa dupa cycki. 2 godziny polowania z transporterem na kotkę w piwnicy i gówno... idzie się zaje...I jeszcze Gutek właził ciągle do transportera i się w nim wydurniał i pacał inne koty które chciały wejść. No utnę mu jajca przy samej dupie jak mu tylko urosną
Bez klatki łapki się zaoram![]()
A Gutek nadaje się do oswojenianawet się nie łudzę że się mu znajdzie DT. Szkoda bo jest ładny i mega fajnie durny
![]()
A no i nie wiem na 100% czy to nie Gutkowa, bo kulek nie widziałam ale on jeszcze mały więc i kulki mogą być małe.
No pomarudziłam to bym se teraz piwo walnęła ale nie mam
Gibutku! Spoko majonez! Ania wyczaiła tanie klatki-łapki we Wrocku i jak mi biedy całej kasy nie rozdrapią to nabędę drogą kupna i Ciebie pożyczę
Aneta.I pisze:AniaWrocław pisze:Aneta.I pisze:AniaWrocław pisze:Aneta.I pisze:Anula, jesteś??
Krynia??
serniczka?
No wiesz..
Ej wy panienki! Siebie mam kopać? W ogródku leje deszcz, więc może kiedy indziej. A psa jak najbardziej można, idiotę ze mnie robi, sprowadza m,nie po schodach, że niby chce wyjść po czym na ostatni stopniu robi w tył zwrot i z powrotem :ryk: No dba o linię pańci, ale bez przesadyjeszcze się zdepczę i całkiem zniknę
no przeca leje deszcz
Użytkownicy przeglądający ten dział: noora i 737 gości