Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
adzi pisze:dziewczyny - chcę przekazać 200zł z kalendarzy - 5 od Agi Marczak, 5 od Moni P., kaskę wysłać na subkonto pkdt z dopiskiem "10 kalendarzy" czy jakoś inaczej ?
zjawka pisze:Dziewczyny, a może ktoś z wielkiego 3 Miasta mógłby wspomóc koty o których w banerku? najbardziej o dt chodzi...
Tam są róznomastne kicie, sporo rudasków i tri, kotki wszystkie po serylizacji, kocurki wykastrowane (prawie) koty przymilne, proludzkie, a dziś skazane na wegetowanie na dworze, z minimalnym wsparciem, w okolicy gdzie ludzi mają jeden pomysł na rozwiazanie problemu ( w zasadzie dwa ) - nie zauwazyć, albo otruć
KaleidoStar pisze:Dziewczyny, jak dawkujecie lakcid? Uzi dostaje zastrzyk z antybiotyku co dwa/trzy dni. Ile tego lakcidu i jak często? Mam też linex forte... dzialanie to samo. Jak myślicie?
mirmilka pisze:KaleidoStar pisze:Dziewczyny, jak dawkujecie lakcid? Uzi dostaje zastrzyk z antybiotyku co dwa/trzy dni. Ile tego lakcidu i jak często? Mam też linex forte... dzialanie to samo. Jak myślicie?
jedna ampułka raz dziennie.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, smoki1960 i 121 gości