Pomorski Koci DOm Tymczasowy - PKDT- vol. 10.

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt sty 06, 2012 15:32 Re: Pomorski Koci DOm Tymczasowy - PKDT- vol. 10.

seja

Od: Sob lis 29, 2008 6:23

Post » Pt sty 06, 2012 22:35 Re: Pomorski Koci DOm Tymczasowy - PKDT- vol. 10.

Jedna z naszych znajomych - Małgosia - poszukuje wspólnika w procederze dokarmiania kotów na Zaspie, przy Jana Pawła (niedaleko KFC)! To małe stadko kociaków wiosennych. Postawiła im budki. Potrzebuje zmiennika. Karmi je codziennie, czasami musi wyjechac i ma problem. Napewno to rozumiecie! Jej nr tel. 604235468. Może się znajdzie jakiś fajny kociolub w tej okolicy :))

menial

Od: Czw lis 12, 2009 22:15

Post » Pt sty 06, 2012 23:02 Re: Pomorski Koci DOm Tymczasowy - PKDT- vol. 10.

dziewczyny - chcę przekazać 200zł z kalendarzy - 5 od Agi Marczak, 5 od Moni P., kaskę wysłać na subkonto pkdt z dopiskiem "10 kalendarzy" czy jakoś inaczej ?

adzi

Od: Sob kwi 16, 2011 8:12

Post » Sob sty 07, 2012 11:38 Re: Pomorski Koci DOm Tymczasowy - PKDT- vol. 10.

adzi pisze:dziewczyny - chcę przekazać 200zł z kalendarzy - 5 od Agi Marczak, 5 od Moni P., kaskę wysłać na subkonto pkdt z dopiskiem "10 kalendarzy" czy jakoś inaczej ?

napisz tytułem: sprzedaż 5szt kalendarzy od Agi M. i 5szt. Moniki P.
Maria (tzn mary4 lub maria_kania)
Obrazek

maria_kania

Od: Śro wrz 17, 2008 13:18

Post » Sob sty 07, 2012 13:12 Re: Pomorski Koci DOm Tymczasowy - PKDT- vol. 10.

http://trojmiasto.gumtree.pl/c-Zwierzak ... Z343888307 może ktoś z Was ma doświadczenie w takich rozmowach? :(

Szukam domu dla nauczonego czystości i grzecznego kota. Kotek jest czarno- biały jest przyjazny, uwielbia kontakt z człowiekiem i dziećmi. Posiada aktualne badania weterynaryjne jest odrobaczony. Pewnie każdy z Państwa zadaje sobie pytanie dlaczego chcę oddać tak dobrego kota... Niestety muszę oddać go z bólem serca, jestem w ciąży i lekarz kazał mi oddać kota ze względu na dobro mojego nienarodzonego dziecka, gdyż koty stanowią pewne zagrożenie dla kobiet w ciąży i nienarodzonych dzieci. Niełatwo przychodzi mi rozstanie z moim pupilem ale muszę to zrobić dla dobra mojego, dziecka no i kotka który potrzebuje miłości i zainteresowania a ja nie jestem w stanie mu tego dać gdyż muszę unikać kontaktu z nim. Mój nr. 609823787 PUSZEK czeka na nowy dom.

http://trojmiasto.gumtree.pl/c-Zwierzak ... Z343523854 chcą oddać też jego matkę :roll: 693393028

ODDAM W DOBRE RĘCE
ŚLICZNY, 2MIESIĘCZNY SZCZENIAK
MAŚĆ BEŻOWO-BRĄZOWA
BARDZO POGODNY
chętni na kota
-
Pozytywne myślenie wszystko odmieni - ja wierzę w świat bez bezdomnych, cierpiących psów i kotów jeszcze przed 40.
---
Poszukuję osoby która może pomóc w sterylizacji kotów bezdomnych w Polanowie oraz Nowym Miasteczku oraz osoby która odwiezie wiejską kotkę na zabieg pod Kielcami. Proszę o info na pw. Dziękuję :-)

VeganGirl85

Od: Śro gru 29, 2004 9:09

Post » Sob sty 07, 2012 13:49 Re: Pomorski Koci DOm Tymczasowy - PKDT- vol. 10.

Znów niedouczony lekarz :evil: ciąża = kot won z domu ...
Może nich Kinga-kinia do niej zadzwoni ma malutką córeczkę, koty i psa. Napiszę jej na wątku.

Ja dziś sprzedałam kolejne 6 kalendarzy - zaraz wpłacę 120zł na konto.

Monice Kwiat. udało się wreszcie złapać tego czarnego kota (okazało się kotkę) z cmentarza z Grabówka z resztą słoika na szyi :ok:
Uff, kamień z serca.
www.kotangens.org
KOTANGENS na fb
Obrazek

mpacz78

Od: Pon wrz 15, 2008 16:00

Post » Sob sty 07, 2012 21:16 Re: Pomorski Koci DOm Tymczasowy - PKDT- vol. 10.

Dzwoniła do mnie Pani z Gdańska chętna na kicię. Najlepiej kotka, młoda ( myślę, że taka 6 miesięcy, ale może roczną też się uda... ), kuwetkowa, domowa. Kicia ma być dla starszej Pani- matki kobiety, która do mnie dzwoniła. Kicia będzie niewychodząca. Najlepiej pewnie zdrowa, bo Pani wspominała, że gdyby kotka bardzo chciała na dwór i gdzieś zaginęła, to mamie ciężko byłoby się z tym pogodzić, także jakieś choroby też odpadają. Kolor bez znaczenia. Ale oczywiście domek do zwizytowania ;) Komu dać numer ? U mnie brak tymczasów to cholerstwo :evil: :evil:
Obrazek

kinia098

Od: Pt maja 01, 2009 21:53

Post » Nie sty 08, 2012 0:45 Re: Pomorski Koci DOm Tymczasowy - PKDT- vol. 10.

Moja lisiarniana Zając ciągle czeka, szuka spokojnego domku... Ma ok roku...
Los zwierząt jest dla mnie ważniejszy niż strach przed ośmieszeniem. Los zwierząt jest nierozerwalnie związany z losem człowieka. E. Zola

KaleidoStar

Od: Nie mar 21, 2010 14:00

Post » Nie sty 08, 2012 0:53 Re: Pomorski Koci DOm Tymczasowy - PKDT- vol. 10.

Dziewczyny, a może ktoś z wielkiego 3 Miasta mógłby wspomóc koty o których w banerku? najbardziej o dt chodzi...
Tam są róznomastne kicie, sporo rudasków i tri, kotki wszystkie po serylizacji, kocurki wykastrowane (prawie :wink: ) koty przymilne, proludzkie, a dziś skazane na wegetowanie na dworze, z minimalnym wsparciem, w okolicy gdzie ludzi mają jeden pomysł na rozwiazanie problemu ( w zasadzie dwa ) - nie zauwazyć, albo otruć

zjawka

Od: Nie wrz 18, 2011 21:36

Post » Nie sty 08, 2012 0:58 Re: Pomorski Koci DOm Tymczasowy - PKDT- vol. 10.

Dziewczyny, jak dawkujecie lakcid? Uzi dostaje zastrzyk z antybiotyku co dwa/trzy dni. Ile tego lakcidu i jak często? Mam też linex forte... dzialanie to samo. Jak myślicie?
Los zwierząt jest dla mnie ważniejszy niż strach przed ośmieszeniem. Los zwierząt jest nierozerwalnie związany z losem człowieka. E. Zola

KaleidoStar

Post » Nie sty 08, 2012 1:23 Re: Pomorski Koci DOm Tymczasowy - PKDT- vol. 10.

zjawka pisze:Dziewczyny, a może ktoś z wielkiego 3 Miasta mógłby wspomóc koty o których w banerku? najbardziej o dt chodzi...
Tam są róznomastne kicie, sporo rudasków i tri, kotki wszystkie po serylizacji, kocurki wykastrowane (prawie :wink: ) koty przymilne, proludzkie, a dziś skazane na wegetowanie na dworze, z minimalnym wsparciem, w okolicy gdzie ludzi mają jeden pomysł na rozwiazanie problemu ( w zasadzie dwa ) - nie zauwazyć, albo otruć

Dziewczyny wiem, że jesteście załadowane po czubek kokardy, ale tam nie ma na prawdę nikogo, Pinokio nie daje rady i te Koty po prostu umrą...... Może 1 Kot gdzieś, coś? To piękne Koty, są rude, biało - rude i tricolorki, w miarę łatwoadopcyjne. Może możecie wrzucić apel pomocowy na swoją stronę?
Ostatnio edytowano Nie sty 08, 2012 1:34 przez Carmen201, łącznie edytowano 1 raz

Carmen201

Od: Pt maja 07, 2010 7:49

Post » Nie sty 08, 2012 1:29 Re: Pomorski Koci DOm Tymczasowy - PKDT- vol. 10.

U mnie totalnie nie ma miejsca, przykro mi. Mogę prosić link do bannerka?

KaleidoStar

Post » Nie sty 08, 2012 11:42 Re: Pomorski Koci DOm Tymczasowy - PKDT- vol. 10.

KaleidoStar pisze:Dziewczyny, jak dawkujecie lakcid? Uzi dostaje zastrzyk z antybiotyku co dwa/trzy dni. Ile tego lakcidu i jak często? Mam też linex forte... dzialanie to samo. Jak myślicie?

jedna ampułka raz dziennie.
Obrazek

mirmilka

Od: Śro maja 17, 2006 11:55

Post » Nie sty 08, 2012 11:46 Re: Pomorski Koci DOm Tymczasowy - PKDT- vol. 10.

mirmilka pisze:
KaleidoStar pisze:Dziewczyny, jak dawkujecie lakcid? Uzi dostaje zastrzyk z antybiotyku co dwa/trzy dni. Ile tego lakcidu i jak często? Mam też linex forte... dzialanie to samo. Jak myślicie?

jedna ampułka raz dziennie.

Mi wet kazał dawać pół ampułki dla maluchów, całą dla dorosłych kocic. Można spróbować dodawać do mokrego, moje jadły :)
Obrazek Felek [*] 03.08.2011 Przepraszam mój malutki

Obrazek

magradz

Od: Wto mar 27, 2007 1:07

Post » Nie sty 08, 2012 11:50 Re: Pomorski Koci DOm Tymczasowy - PKDT- vol. 10.

Moje maleńkie tymczaski z sierpnia: Ptyś i Balbina

Obrazek

Ptyś - zdjęcie sprzed świąt:
Obrazek

Balbinka - zdjęcie z pierwszego dnia świąt:

Obrazek

Pięknie wyrosły, prawda? Oboje są rozpieszczani, ale Balbinka to prawdziwa królowa domu, robi ze swoimi ludźmi co chce :lol:
Ostatnio edytowano Nie sty 08, 2012 12:07 przez magradz, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek Felek [*] 03.08.2011 Przepraszam mój malutki

Obrazek

magradz

Od: Wto mar 27, 2007 1:07

[poprzednia][następna]