Małgocha Pe pisze:Mnie możesz wpisać tak jak ostatnio czyli piątek Składowa,sobota Składowa i PKS.
Dzięki!
Uzupełniłam.
Moderator: Estraven
Małgocha Pe pisze:Mnie możesz wpisać tak jak ostatnio czyli piątek Składowa,sobota Składowa i PKS.
LunaKlara pisze:Kasiu wpisz mnie na niedziele. Tylko ja nie chodze na poczte przy PKP bo nawet nie wiem gdzie jest stado
kussad pisze:Czy czasem będziecie miały jakieś wydarzebnia na FB dla Waszych kotów - chętnie je udostępnię i zaproszę swoich znajomych
Małgocha Pe pisze:moorland pisze:A mnie się wydaje, że ulica Rynek Jeżycki to ta pomiędzy Dąbrowskiego a Słowackiego
aaaa to tam gdzie poczta tuż za rynkiem,no patrz nigdy się nie przyjrzałam jaka to ulica![]()
No ale tak jak wspomniałam kiedyś Kasi żem rodowita poznanianka a Poznania nie znam.Jedyne co u mnie dobre to pamięć wzrokowa.
kussad pisze:Czy czasem będziecie miały jakieś wydarzebnia na FB dla Waszych kotów - chętnie je udostępnię i zaproszę swoich znajomych
miki27 pisze:Ja poniedziałek i piątek pks. A które koty maja teraz najgorzej i ile ich tam jest, tzn. ze względu na budowę? Może by przenieść to najbardziej zagrożone stado do tego na pks bo tu póki co jest chyba jeszcze najlepiej, przynajmniej nie wjechały jeszcze koparki ani nic podobnego.
Nad tym środkiem trzeba pomyśleć, bo ta mała szara często się tak dusi. Jeżeli to by kosztowało do 20zł to ja moge przelać komuś kasę bo ja oprócz Polanki to nigdy nie byłam u żadnego weta w Poznaniu, nawet nie wiem gdzie są . Wtedy trzeba by było podzielic między siebie ten proszek żeby każda co ma dyżur nasypała kotom do jedzonka żeby to towarzystwo odrobaczyć.

kasia_5000 pisze:
GRAFIK 09.01-15.01.2012
PKP
pn. -
wt. -
śr. -
czw. -
pt. - Jarka
sob. - merka_85
ndz. - LunaKlara/ Polanka ?
Składowa
pn. - Kasia P.