SREBRNOWŁOSA I TRZY NIEDŹWIADKI...wątek ostatni.

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob sty 07, 2012 19:29 Re: SREBRNOWŁOSA I TRZY NIEDŹWIADKI...wątek ostatni.

ło mamuśku ale on śliczny... i miziakowy....
Gosiek dobrze, że lepiej.... chociaz nockę widze miałas niekoniecznie spokojną....

Erin no nieciekawie było
szczerze mówiąc lekko się zdenerwowałam....
chociaż ja to pikuś.... młody dopiero teraz wstał bo spał cały dzień....
chyba odsypiał szok.... a i tak z mężem ściągaliśmy w transporter z szafy i wyciągaliśmy Rudka bo sam nie chciał przyjść....
musiał sie nieźle wystraszyć....
teraz idę laski ogarnąć i wyrzucić do łóżek i wkleje później jak Rudek odpoczywa ;)
Obrazek Obrazek

johaśka

Od: Nie mar 14, 2010 22:25

Post » Sob sty 07, 2012 19:31 Re: SREBRNOWŁOSA I TRZY NIEDŹWIADKI...wątek ostatni.

johaśka pisze:ło mamuśku ale on śliczny... i miziakowy....
Gosiek dobrze, że lepiej.... chociaz nockę widze miałas niekoniecznie spokojną....

Erin no nieciekawie było
szczerze mówiąc lekko się zdenerwowałam....
chociaż ja to pikuś.... młody dopiero teraz wstał bo spał cały dzień....
chyba odsypiał szok.... a i tak z mężem ściągaliśmy w transporter z szafy i wyciągaliśmy Rudka bo sam nie chciał przyjść....
musiał sie nieźle wystraszyć....
teraz idę laski ogarnąć i wyrzucić do łóżek i wkleje później jak Rudek odpoczywa ;)

Też miałaś wrażeń bez liku 8O ...
Teraz na Ciebie kolej zdrowieć, Asia :ok: , weź no się ogarnij, kobieto :ryk: .
I koniecznie Rudusia wrzuć :D .
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Od: Pon maja 23, 2011 10:55

Post » Sob sty 07, 2012 19:36 Re: SREBRNOWŁOSA I TRZY NIEDŹWIADKI...wątek ostatni.

W taki oto subtelny sposób Zosia melduje, że chce wejść do domku...przez okno w kuchni sobie zagląda :D .
Człowiek patrzy...a tam Zoś :D !

Obrazek
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Post » Sob sty 07, 2012 19:48 Re: SREBRNOWŁOSA I TRZY NIEDŹWIADKI...wątek ostatni.

Dobrze,że Zoś,a nie licho jakieś. :mrgreen: Witanko wieczorne Dużej i ślicznotom.
Obrazek
Obrazek
Obrazek

kocurzyca41

Od: Pon gru 07, 2009 22:34

Post » Sob sty 07, 2012 19:53 Re: SREBRNOWŁOSA I TRZY NIEDŹWIADKI...wątek ostatni.

kocurzyca41 pisze:Dobrze,że Zoś,a nie licho jakieś. :mrgreen: Witanko wieczorne Dużej i ślicznotom.

Cześć, Reniu :D .
Eeee, u mnie to o licho trudno...ale na tym zdjęciu faktycznie wygląda jak kosmitka :lol: .
Jakby to powiedziała izka53, " wymiata lampiorami " :ryk: .

vip

Post » Sob sty 07, 2012 19:54 Re: SREBRNOWŁOSA I TRZY NIEDŹWIADKI...wątek ostatni.

Gosiu, wygląda, że cię grypa żołądkowa dopadła :(

A Pusiek cudo :1luvu: On wogóle wychodzi?
Zośka, jak moja Ominia :mrgreen: tylko ta się drze przy okazji nieziemsko :roll:
Obrazek
Obrazek

kamari

Od: Pt lip 04, 2008 6:20

Post » Sob sty 07, 2012 19:57 Re: SREBRNOWŁOSA I TRZY NIEDŹWIADKI...wątek ostatni.

Zosia kosmitka :1luvu:

może mnie jednak nie widać.....
Obrazek

chyba jednak mnie zauważyli.... poudaję że śpię...
Obrazek

chcę zauważyć, że to Rudkowe ulubione miejsce... za firanką :lol:
Obrazek Obrazek

johaśka

Post » Sob sty 07, 2012 19:58 Re: SREBRNOWŁOSA I TRZY NIEDŹWIADKI...wątek ostatni.

kamari pisze:Gosiu, wygląda, że cię grypa żołądkowa dopadła :(

Zośka, jak moja Ominia :mrgreen: tylko ta się drze przy okazji nieziemsko :roll:

Myślisz, Marysiu? Może to tylko wymioty spowodowane tą ilością leków, które wczoraj wzięłam...było tego trochę, a żołądek jaki mam, każdy wie :? .
Punio wychodzi, a jakże...i przeważnie wzbudza :mrgreen: .
Ale on niegłupi, żeby sie gdzieś dalej wypuszczać, tylko kiedyś po te parówki chodził, ale to i tak blisko było :lol: .

vip

Post » Sob sty 07, 2012 20:00 Re: SREBRNOWŁOSA I TRZY NIEDŹWIADKI...wątek ostatni.

johaśka pisze:Zosia kosmitka :1luvu:

może mnie jednak nie widać.....
Obrazek

chyba jednak mnie zauważyli.... poudaję że śpię...
Obrazek

chcę zauważyć, że to Rudkowe ulubione miejsce... za firanką :lol:

No przesłodziak jest :1luvu: !
I te pozy :D .
Uwielbiam, jak koty sie tak łapusiami nakrywają :1luvu: .
Dobrze, że się znalazł :ok: .

vip

Post » Sob sty 07, 2012 20:03 Re: SREBRNOWŁOSA I TRZY NIEDŹWIADKI...wątek ostatni.

Gosia ja tez sie ciesze... co prawda 5-10min szukania ale za to juz sie widzialam jak siedze w piwnicy z walerianka i wolam kici kici... w pizamie :ryk:
Obrazek Obrazek

johaśka

Post » Sob sty 07, 2012 20:04 Re: SREBRNOWŁOSA I TRZY NIEDŹWIADKI...wątek ostatni.

vip0 pisze:

Myślisz, Marysiu? Może to tylko wymioty spowodowane tą ilością leków, które wczoraj wzięłam...było tego trochę, a żołądek jaki mam, każdy wie :? .
Ale on niegłupi, żeby sie gdzieś dalej wypuszczać, tylko kiedyś po te parówki chodził, ale to i tak blisko było :lol: .

Po lekach to by cię wzięło od razu. A tu jednak parę godzin opóźnienia. Masz jakąś miętę w domu?

A jak się teraz czujesz, brałaś co ci dziewczyny doradziły?
Obrazek
Obrazek

kamari

Od: Pt lip 04, 2008 6:20

Post » Sob sty 07, 2012 20:05 Re: SREBRNOWŁOSA I TRZY NIEDŹWIADKI...wątek ostatni.

Michasia prezentuje zwykły codzienny tumiwisizm :mrgreen: .

Obrazek

vip

Post » Sob sty 07, 2012 20:07 Re: SREBRNOWŁOSA I TRZY NIEDŹWIADKI...wątek ostatni.

Michaska słodziak :1luvu:
Obrazek Obrazek

johaśka

Post » Sob sty 07, 2012 20:08 Re: SREBRNOWŁOSA I TRZY NIEDŹWIADKI...wątek ostatni.

kamari pisze:
vip0 pisze:

Po lekach to by cię wzięło od razu. A tu jednak parę godzin opóźnienia. Masz jakąś miętę w domu?

A jak się teraz czujesz, brałaś co ci dziewczyny doradziły?

Teraz jest o niebo lepiej, jednak leżenie karnie w łóżku choćby i pare godzin dużo daje...i całe szczęście, bo za parę minut się zbieram.
Miętę mam, zaparzę, napewno nie zaszkodzi, zdążę wypić jeszcze przed pracą, i może woreczek wezmę jeszcz na wszelki wypadek ze sobą.

vip

Post » Sob sty 07, 2012 20:10 Re: SREBRNOWŁOSA I TRZY NIEDŹWIADKI...wątek ostatni.

Jutro wypij mleka z czosnkiem, to najlepsze lekarstwo :ok:
I niech nocka szybko minie :ok:

A kociaste super :1luvu:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

[poprzednia][następna]