najszczesliwsza pisze:Jest tu jeszcze ktoś z Częstochowy nieśpiący?
AWARYJNA SYTUACJA
Jak awaria, to ja dziś wysiadam...
Ale na pw napisz, może dziewczyny jeszcze nie śpią.
A co się dzieje?
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
najszczesliwsza pisze:Jest tu jeszcze ktoś z Częstochowy nieśpiący?
AWARYJNA SYTUACJA
izka53 pisze:Gosia, napisałam długi post i znów mi wcięło, nie wiem co sie dzieje , bo to nie pierwszy raz![]()
Kuruj sie , kochana, takie wypocenie bardzo dobre jest, ale osłabia bardzo, trzymam wielkie![]()
![]()
![]()
, abys w pracy dała radę , faktycznie , dobrze , ze dopiero na nockę. Aha, jak pyralgina Ci szkodzi, to nie bierz, to lek silnie uczulający
![]()
Ja jutro na rano, a w niedzielę na nockę . Lubie nocki i spac w dzień mogę, śpię lepiej niz w nocy przed ranną zmianą![]()
najszczesliwsza pisze:Poszłam po coś na obiad to Tesco małego... Wyszłam ze sklepu z mlekiem w kartonie OSTATNIM.
Na półkach serki homogenizowane, surówki ważne do 5 i 6 stycznia, rozmrożona zamrażarka z pierogami, a na środku w skrzynkach stoją od rana piersi z kurczaka i mielone, tak bez lodówki, w sklepie 20 stopni...
Nie chciałam robić afery, ale przy wyjściu powiedziałam to o serkach i surówkach kasjerce, to powiedziała, że nawet mięso od rana stoi, bo wszyscy na kasie...
Ja wiem, że jakoś wypakować towar muszą, że nie zawsze sklep dobrze przechowuje np. mięso, ale niech ludzie tego nie widzą..
A wszędzie cały sklep w uroczych zółtych karteczkach, że przypominają, że 6 stycznia jest święto i market zamknięty..
Użytkownicy przeglądający ten dział: Lifter, zuza i 35 gości