OTW5-Świat koci i Żuniek.Nie jest fajnie:(

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Czw sty 05, 2012 7:33 Re: OTW5 -Żuczek... Kajka w DS:)Kciuki!

a ile płacisz za saszetkę u siebie?

J.D.

Od: Nie maja 23, 2010 13:24

Post » Czw sty 05, 2012 7:48 Re: OTW5 -Żuczek... Kajka w DS:)Kciuki!

J.D. pisze:a ile płacisz za saszetkę u siebie?

ok 5 zł+ pasztecik puriny 7zł do smaku na kilka porcji dodawany do smaku,bo inaczej jeśc tego nie chce.Ale pasztet starcza na długo.Prosiłam by córka w necie sie rozpatrzyła.
W Żunia wypadku to jest żarcie idelane.Nie gubi tak kupali i ma (że tak powiem)je ściślejsze.Nie odparza przez to sobie pupinki jak jest suchsza. I tak chodzi jak karoseria samochodowa ze srebrnym połyskiem bo srebrem go pecamy.
Mamy chrupki na jelitka i intensinala (Iwonko :1luvu: ) ale na dzień dzisiejszy nie może i nie chce jeść.Moczone, blenderowane ale nie wciąga. Wet twierdzi,ze jeszcze mamy sie z tym wstrzymać.

Oj, ten Żuk.Żuk słodzik i kłopocik. Choć on o tym nie wie.Jest radosny i żwawy mocno.Miziak straszny i chuligan.
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Czw sty 05, 2012 7:51 Re: OTW5 -Żuczek... Kajka w DS:)Kciuki!

tutaj chyba najtaniej ale to sklepy nie hurt...
:arrow: http://www.karmik.pl/508-royal-canin-ga ... zetka.html
:arrow: http://www.karmaodreki.pl/product.php?id_product=89
tu jest ciupkę drożej ale tania dostawa i prezenty do zamówienia powyżej 100zł.
:arrow: http://www.zooart.com.pl/koty/royal-can ... _3177.html

J.D.

Post » Czw sty 05, 2012 10:29 Re: OTW5 -Żuczek... Kajka w DS:)Kciuki!

J.D. pisze:tutaj chyba najtaniej ale to sklepy nie hurt...
:arrow: http://www.karmik.pl/508-royal-canin-ga ... zetka.html
:arrow: http://www.karmaodreki.pl/product.php?id_product=89
tu jest ciupkę drożej ale tania dostawa i prezenty do zamówienia powyżej 100zł.
:arrow: http://www.zooart.com.pl/koty/royal-can ... _3177.html

dzięki.Muszę przeliczyć jak to wychodzi z dostawą.
A dzis zainwestuję w "normalny" tryb zakupu.

Głowa dzis pęka od wiatru.Zimno, mokro...Szkoda bezdomniaczków. U nas na kotłowni ciągle jacyś żule siedzą.Strasznie nabrudzili (nie mówie tu o puszkach :cry: ) Trudno kotom iśc tam bez strachu. Wzywana policja nie przyjeżdża lub nic nie robi. Mam blok dalej ale okoliczni ludzie mówią,że okropnie jest. Dobrze,ze są budki i zima nie mroźna. Choć jakby mróz był ,to by tam nie siedzieli.Chyba.

Czesio powoli zaczyna się bawić.Rafik każdego kota rozrusza. Jak nie na humor to na rozdrażnienie. :mrgreen: Choć Julisie trudno rozruszać. Julinia gadatliwa dzisiaj była. Misia specjalna i danie specjalne dla niej to reguła.Rozbestwi sie dzieciak. Nastunia smutna i nie chce wychodzić z pokoiku. Za dużo tałatajstwa sie szwenda po chałupie.Szkoda jej bardzo. Znów się smarczeNiestety..Dostała Inmunodol co 2 dzień w iniekcji. Zobaczymy skutki. Nie podoba mi sie ponownie Wituś. A bardziej jego wystający jęzorek. Świadczyć to może o znów zaczerwienionych dziąsłach. Ale moje wszelkie umizgi (poza łóżkiem :wink:) mające na celu zaglądnięcie w paszczękę , kwituje ucieczką. :mrgreen:
Obrazek

ASK@

Post » Czw sty 05, 2012 11:16 Re: OTW5 -Żuczek... Kajka w DS:)Kciuki!

kurde -żle napisałam :oops: -nie tania dostawa tylko od małej sumy darmowa dostawa już od 50zł.
darmowa...
:arrow: http://www.zooart.com.pl/strona-glowna_s_1.html

J.D.

Post » Czw sty 05, 2012 11:47 Re: OTW5 -Żuczek... Kajka w DS:)Kciuki!

Asiu, mnie została jedna saszetka więc i tak kupić muszę.Nie ma to tamto. Bruszek musi być Żunia pełny a kuperek zdrowszy :wink:

Miałam telefon o Muszeczkę.Do...2 letniego dziecka by mu towarzystwa dotrzymywało.Bawiło się, spało i takie tam...
Pytanie padło: czy dam gwarancje,że kot nie podrapie :roll: Na żadnego kota nie dam gwarancji.Bo kKiepska firma jestem. I tak pani usłyszała.Na stwierdzenie,że kot może drapnąć bo dziecko nie uważało i sprawiło mu ból.Usłyszałam oburzone:to tylko małe dziecko !!! Moje oburzenie było równie wielkie:to tylko kot!A od pilnowania relacji między stworzeniami są rodzice!
Było jeszcze ble,ble i tiu, tiu ...Podziękowanie i odetchnięcie.
Rodzice szukają chyba zabawek dla dzieci by im czas umiały?
Obrazek

ASK@

Post » Czw sty 05, 2012 12:40 Re: OTW5 -Żuczek... Kajka w DS:)Kciuki!

naoglądają się reklam o cudnych spokojnych koteckach i życzą sobie takiego samego :evil:

J.D.

Post » Czw sty 05, 2012 12:44 Re: OTW5 -Żuczek... Kajka w DS:)Kciuki!

Identyczną rozmowę miała kilka dni temu pani Ania w sprawie "grzecznego kotka, najlepiej do 4 miesięcy, dla małego dziecka"
Jeśli to ta sama osoba to ma pecha.... :ryk: a nas musi brać za bandę niezłych popaprańców :mrgreen:
Obrazek

Wolność, kocham i rozumiem. Wolności oddać nie umiem.(Chłopcy z Placu Broni)

MISIA- 1.06.2002 - 13.12.2012. Skarbie, gadułeczko moja. Bardzo mi Ciebie brak.
MIKITKA - 03.2002 - 13.07.2015. Tak bardzo mi żal.
FELUTEK - 03.2002 - 11.10.2015. Najcudowniejszy kot terapeutyczny.
OKRUNIA - 09.2002 - 16.08.2018. Śpij, skarbie kochany.
GACEK - 03.2014 - 22.06.2019. Wierny i mądry Przyjaciel.
TYGRYNIA - 05.2002 - 16.12.2020 .Maleńki koto-piesek.

http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=153652 sprawdź zanim oddasz kota!

Ja-Ba

Od: Pt lis 07, 2008 23:23

Post » Czw sty 05, 2012 13:19 Re: OTW5 -Żuczek... Kajka w DS:)Kciuki!

welina

Od: Pon sty 25, 2010 15:17

Post » Czw sty 05, 2012 15:23 Re: OTW5 -Żuczek... Kajka w DS:)Kciuki!

Asiu wszelkie saszetki to just87 ja u niej kupuję po małych
negocjacjach cenowych zreszta całkiem udanych negocjacjach :mrgreen:,ale trzeba poczekać na dostawę :!:
a mogłaś wcześniej napisać o potrzebach Żuka :twisted:
mam sensiti.....dla alergicznych dużo saszetek i z gastro pare
w domu ,podeślij Agniesie :mrgreen: np. w poniedziałek :?:

iwona66

Od: Pt paź 23, 2009 15:40

Post » Pt sty 06, 2012 11:57 Re: OTW5 -Żuczek... Kajka w DS:)Kciuki!

Zaglądamy podczytujemy co u Was słychać. :P
[/url]ObrazekObrazekObrazek

horacy 7

Od: Śro cze 02, 2010 16:01

Post » Pt sty 06, 2012 17:20 Re: OTW5 -Żuczek... Kajka w DS:)Kciuki!

Iwonko, dzięki bardzo za troskę :1luvu: Żuk teraz dopiero nabrał pewności,ze musi jeść TE saszetki :mrgreen: A tak na prawdę to my jakoś nie mogliśmy przejść do porządku nad tym,że tak monotonnie musi jeść. :roll: Poza tym kłopotliwie dla nas. Ale jego ostatnie doopkowe wybryki, jego brzuszek i opierdziel weta wróciły nam rozum.On bardzo dobrze się po nich czuje, kupale lepsze i dupina nie odparza się.Trawi prawie wszystko i nie ma takich problemów kuwetkowych. No i nareszcie capi goowniano a nie jakimś badziewiem. Nigdy bym nie pomyślała,że ucieszy nas taki swojski fetorek. :twisted:

Zrobiłam sobie dziś dzień lenistwa.No, rano sikunki znalazłam,ogólnie posprzątałam,nagotowałam garnek fasolki i położyłam się zaległe kryminały oglądać.TZ miał dodatkową nockę więc i nie za bardzo mogłam trzepać się po domu.Żal go, główny kierowca i zarobkiewicz.Trzeba dbać. :lol:
Poza tym musiałam zaleczyć urażoną dumę i pobitą pupinę. Polazłam rano do świątecznych kotów. Deszcz ze śniegiem pada,wiatr wieje.Mieszkają za płotem, w domku z wybitymi oknami.Wygwizdów tam.Centrum miasta więc jak rano przychodzę to tylko w święta mogę przez płot przeleźć bez wzbudzania sensacji. A dziś targałam kartony, pudła i polary.Przerzuciłam przez płot, przelazłam, pozabezpieczałam okna,nasypałam karmy ,zabezpieczyłam drzwi i skradłam się znów do płotu.Jak tajemniczy Don Pedro.Oczy i uszy na posterunku. Wlazłam, przerzuciłam sarnią jedną nónie przez ramkę i...ześlizłam se drugą. :evil: Bęcnęłam w ramę całym ciężarem ratując się przed spadkiem. :evil: Okrakiem :mrgreen: Dupina mokra i obita. :cry: Jęk wydałam boleści i wstydu. :oops: Do domu wracałam jak Kaczor Donald okrakiem.Nie tylko z powodu mokrych spodni. :mrgreen:
Alpinistką to ja nie jestem :mrgreen:
Obrazek

ASK@

Post » Pt sty 06, 2012 17:26 Re: OTW5 -Żuczek... Kajka w DS:)Kciuki!

ASK@ pisze:Alpinistką to ja nie jestem :mrgreen:

Asieńko, bez kompleksów proszę :ryk: NIE MUSISZ być wszystkim!

Anioł-alpinista....hm....Pan Bozia z poczuciem humoru nie odpuszcza.. :mrgreen:
Obrazek

Wolność, kocham i rozumiem. Wolności oddać nie umiem.(Chłopcy z Placu Broni)

MISIA- 1.06.2002 - 13.12.2012. Skarbie, gadułeczko moja. Bardzo mi Ciebie brak.
MIKITKA - 03.2002 - 13.07.2015. Tak bardzo mi żal.
FELUTEK - 03.2002 - 11.10.2015. Najcudowniejszy kot terapeutyczny.
OKRUNIA - 09.2002 - 16.08.2018. Śpij, skarbie kochany.
GACEK - 03.2014 - 22.06.2019. Wierny i mądry Przyjaciel.
TYGRYNIA - 05.2002 - 16.12.2020 .Maleńki koto-piesek.

http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=153652 sprawdź zanim oddasz kota!

Ja-Ba

Od: Pt lis 07, 2008 23:23

Post » Pt sty 06, 2012 17:37 Re: OTW5 -Żuczek... Kajka w DS:)Kciuki!

Asiu, bardzo Ci współczuję, ale poryczałam się ze śmiechu. Przepraszam, ale wyobraziłam sobie Ciebie, jak Ty z tego płotu...No nie mogę. Przecież anioły chyba fruwają :lol:
Obrazek

alab108

Od: Wto lis 09, 2010 22:35

Post » Pt sty 06, 2012 18:15 Re: OTW5 -Żuczek... Kajka w DS:)Kciuki!

alab108 pisze:Asiu, bardzo Ci współczuję, ale poryczałam się ze śmiechu. Przepraszam, ale wyobraziłam sobie Ciebie, jak Ty z tego płotu...No nie mogę. Przecież anioły chyba fruwają :lol:

Furkot skrzydeł okoliczne psy by pobudził. :cry: A jazgot mi nie jest potrzebny :D

Sama się poryczałam :cry: :ryk: .Łudziki mam jak na pastowana panienka :mrgreen:
W ogóle przez płoty nigdy nie przechodziłam dopóki koty nie stanęły na mej drodze.Mam lęk wysokości (nawet najmniejszej) a tu proszę :mrgreen: Można. Bywało różnie.A to but mi został w płocie, a to zaczepiłam spodniami czy troczkiem od kurtki...Ech, samo życie pierdoły :oops: Sama nie raz się ześmiałam z własnej głupoty.Komandos się ze mnie zrobił :wink: Leciwy :cry: ale komandos :mrgreen: :!:
Dzięki takim ćwiczeniom cellulit mi nie straszny :lol:
Obrazek

ASK@

[poprzednia][następna]