Ewik pisze:W moim domu mieliśmy 2 zestawy króliczo-kocie...powiem jedno...to króliki rządziły
bez dwóch zdań..

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Ewik pisze:W moim domu mieliśmy 2 zestawy króliczo-kocie...powiem jedno...to króliki rządziły
enkaomenka pisze:Kochani... od dłuższego czasu marzę o kocie, ale potrzebuje zdroworozsądkowego podejscia bez emocji (od których nie mogę się uwolnić - "chce kota chcę kota chcę kota!!!!!!!!!!!!!!!!" )...
Otóż mam dwa króliki... i teraz pytanie ejst takie: czy w ogole powinnam o kocie mysleć? czy kot z królikiem w zgodzie i komitywie to często spotykany finał czy raczej rzadkość której naoglądałam się na youtubie, w celu potwierdzenia swojej teorii że to jest TO..?
Wcześniej myslałam tylko o devonach i syberyjczykach, ale teraz chciałabym po prostu dac dom jakiejś kochanej biedzie której życie już dopiekło.... tylko temat królik+kot=??? spędza mi sen z powiek...
BOZENAZWISNIEWA pisze:Bardzo Cie prosze o adopcje tej slicznej kotusi:
viewtopic.php?f=1&t=137041
Jesli nie znajdziemy jej domu bez kotów innych zostanie uśpiona(mam nadzieje,ze bedzie miała nowy domek)
enkaomenka pisze::( ale ja juz w miedzy czasie zaczęłam procedurę adopcji Tomaszka.... Kocurka....
enkaomenka pisze::( ale ja juz w miedzy czasie zaczęłam procedurę adopcji Tomaszka.... Kocurka....
Użytkownicy przeglądający ten dział: sylwiakociamama i 109 gości