DT Smarti 7-domku dla Fila -gdzie jesteś ?!?

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw sty 05, 2012 21:22 Re: DT Smarti 7- Nowy Rok....

baaaardzo mi przykro ale skoro tak to pojadę sama ze Sznycelkiem :kotek: i wytulę go od Was na nową drogę życia :D :kotek: :ok: :ok: :ok:
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Czw sty 05, 2012 21:35 Re: DT Smarti 7- Nowy Rok....

A gdzie w razie czego na Centralnym?
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Czw sty 05, 2012 21:54 Re: DT Smarti 7- Nowy Rok....

a w razie czego to na tym dużym parkingu od strony Dw Śródmieście :D

i chciałam powiedzieć że na wątku PostPaluszków viewtopic.php?f=13&t=133177&start=0 jest piękny tekst o Kulce/Gliżdzie :D

moze się Adamie przyda do nowych ogłoszeń-foty Kuluni zrobimy w najbl.weekend-słowo harcerza :!: -tak jak i nowe foty Funiowi i Coffiowym-Nesce i Pedrosowi-to masze koty które teraz są absolutnie gotowe do pójścia do domków.

W następnej kolejności,jak tylko odsapną po stracie domków będzie można ogłaszać Kałbojsika/Maciusia i Fila-w najbliższym tygodniu planuję przywieżć je do mnie,bo muszę dla nich mieć awaryjne TDT u wet.Kamila (po Sznycelku),na wypadek gdyby nie zaakceptowały ich moje tymczasy (Fil,jak wiadomo,nie znosi innych kotów...chcę sprawdzić jak zareaguje na Coffiowe-to w końcu jeszcze trochę kociaki :ryk: ...)
Mylślę że tak dla bezpieczeństwa powinny spędzić u nas tyle co Sznycelek-tak ok miesiąc-połtora.
Bo nierealnym mi się wydaje aby Fil przeszedł z DS do DS-byłoby to "na wariata" a my jednak nie możemy tu już popełnić błędu bo to b.wrażliwy kot-jak pamiętacie cudem uniknął ślepoty.. :(

za jakiś niedługi czas -tak ok miesiąca-góra-połtora, domków będą mogły zacząć szukać również Zozi2 ze Śnieżką, Krówka, Milka, Śnieżek vel Kangoo vel Piesunio z Uulą, a także Margo oraz Figa,która już pięknie zarosła footerkiem tu gdzie była łysa a więc na całym grzbieciku, a dziurawe na wylot oczko :strach: -to niewiarygodne-ale jest już prawie całkowicie wygojone :lol: i śliczne-coś jak u Fila :D

a więc uprzemie upraszam wszystkich ofiarujących moim tymczaskom bezcenną pomoc w szukaniu domków, o odpoczywanie,
bo lada tydzień będzie musiała ruszyć następna zmasowana i wielokierunkowa akcja ogłoszeniowo-przedadopcyjno-adopcyjna :D :kotek: :ok: :ok: :ok:
...no bo przecież zasłużony i wymarzony urlop, a potem następne Paluszki i Niepaluszki czekają na naszą pomoc :D :kotek:
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...

smarti

Post » Pt sty 06, 2012 7:41 Re: DT Smarti 7- Nowy Rok....

Kocie - błagam, chyba Pasztecika????? :roll:
popraw szybciutko a potem wypluj trzy razy przez lewe ramię :? :ok: :ok: :ok:

Bo za Sznycelka to dzisiaj trzeba :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :D
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Pt sty 06, 2012 8:02 Re: DT Smarti 7- Nowy Rok....

No to właśnie - Pasztecika.

A za Sznycelka mocne :ok:
Bardzo bym chciała go zobaczyć, ale ta odległość :?

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Pt sty 06, 2012 10:33 Re: DT Smarti 7- Nowy Rok....

Kocie!!!!!!!!! :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

smarti

Post » Pt sty 06, 2012 11:10 Re: DT Smarti 7- Nowy Rok....

Napisałam smsa do Kota,mam nadzieję że podziała :evil: :mrgreen: :evil: :mrgreen: ...

Burania pojechała na wyrwanie ząbusia a jak tylko wróci to ja ruszam ze Sznycusiem na spotkanie jego Nowego Szczęśliwego Życia z Nowymi Dużymi :D :kotek: :1luvu: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

smarti

Post » Pt sty 06, 2012 11:12 Re: DT Smarti 7- Nowy Rok....

To dzisiaj 8O
A dlaczego ja myślałam, że jutro? :roll:

Sznycelku, bądź szczęśliwy! :1luvu: :ok:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Pt sty 06, 2012 11:20 Re: DT Smarti 7- Nowy Rok....

Ech, sorry. Gorączka i późna pora zły doradca.

Na przyszłość - takie rzeczy też można raportować do moderacji, oni to szybciej zmienią niż ktoś, kto odsypia chorobową noc.
Trzymam kciuki za Sznycla dziś!

Szalony Kot

Od: Pt wrz 24, 2010 13:01

Post » Pt sty 06, 2012 12:23 Re: DT Smarti 7- Nowy Rok....

Karmimy karmimy - nie śpimy!!! http://spechato.cz/dogs/rankings/
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Pt sty 06, 2012 14:20 Re: DT Smarti 7- Nowy Rok....

Sznycelek już ze swoim nowym Dużym w drodze do Poznania :D
Kicio zupełnie nie rozumiał dlaczego znowu gdzieś jedzie-nie mógł sobie przypomnieć i miaukoląc pytał ciągle:
Hej, czy ja wykupiłem jakąś wycieczkę objazdową po Polsce czy co???

Duży świetny co pozwala mi sądzić że i Duża jest super, a więc mam wielką nadzieję że Sznycelek będzie szczęśliwy w swoim nowym domku u boku Ryszarda :kotek: :ok: :ok: :ok:

P.dr.mi "się sprzeniewierzył" i poprosił o odpoczynek od tymczasowania :mrgreen:
baaaardzo mi się to nie podoba do tego stopnia że pan dr. być może pożegna się z tymczasowaniem :mrgreen: :ryk: -jedyne co mnie od tego powstrzymuje to chęć zrozumienia pana doktora i jego skomplikowanej sytuacji życiowej - rozumiem że bardzo potrzebuje odpoczynku i ja mu go oczywiście dam, jeśli natomiast odpoczynek będzie się ponad miarę przedłużał a mieszkanie które p.dr.dzięki naszej uprzejmości zamieszkuje, okaże mi się niezbędne dla kotów to nie zawaham się go użyć-mieszkania-w sensie.

jednak bardzo mi to komplikuje plany powrotu moich kotów-ja u siebie zmieszczę albo Fila albo Kałbojsika-dwóch nie zmieszczę.

Dlatego serdecznie proszę o b.pilny,wręcz na wczoraj Fb dla Fila i o ogłoszenia dla niego.

Fil może zostać u pani jeszcze kilka dni-mx do 20-go i gdyby była nadzieja że z tych ogł. znajdzie fajny domek to sprawa byłaby rozwiązana i p.dr. mógłby zostać na tymczasie,a ja wzięłabym z powrotem Kałbojsika-on nie ma nic przeciwko innym kotom a więc mógłby spokojnie czekać u mnie na domek.
Jeśli jednak okaże się że nic nie znajdzie się dla Fila to Fil przyjdzie do nas (ale muszę dla niego opusztoszyć pokój a więc stłoczyć inne koty :oops: ) a Kałbojsik z Milką powędrują do p. dra.-obojętnie czy p.dr będzie czy nie.-we dwoje nie bedą się nudzili a Fila samego nie mogę tam dać bo on nie dość że nie znosi innych kotów to desperacko potrzebuje człowieka.

Tak więc jeszcze raz proszę o b.pilną zmasowaną akcję ogłoszeniową dla Fila-to uroczy kot,dla młodych ludzi (nieuczulonych :mrgreen: ),kot uwielbiający obecność człowieka-jednak nie typowa leniwa przytulanka-a kotek który zawsze coś ma do zrobienia,coś do powiedzenia człowiekowi,zawsze gdzieś się spieszy.
Na kolankach wytrzyma dwie minutki,tulony w ciągu dnia też lubi być ale nie za długo natomiast spanie z człowiekiem pod kocykiem to najmilsze co się kotu może przydarzyć :D on kocha człowieka!
Ostatnio edytowano Pt sty 06, 2012 19:17 przez smarti, łącznie edytowano 2 razy

smarti

Post » Pt sty 06, 2012 16:01 Re: DT Smarti 7- proszę o megapilne ogłaszanie Fila !!!

A w ogóle to wygrzebałam coś takiego:

Marzenia11 pisze:Maciuś (p.v Kałboj, ewent. Cowboy) - pierwsze chwile w domku :D :D :D

Dość szybko pojął kto i gdzie mu da jeść..
Obrazek Obrazek
No i dobrze pojął :D
Obrazek
Potem rozejrzał się po mieszkaniu, n, np. tu.
Obrazek
i stwierdził, że nawet mu sie tu podoba :D
Obrazek
po czym wgramolił się - przez moje kolana - na wersalkę i dał głaskać po brzuniu swojej nowej, na całe życie już kochającej go, Dużej :D
Obrazek

Szalony Kot

Post » Pt sty 06, 2012 16:03 Re: DT Smarti 7- proszę o megapilne ogłaszanie Fila !!!

A w ogóle skoro Kałboj potrzebuje towarzystwa, a Fil wręcz przeciwnie, a pani od Kałboja chce jedynaka, a chłopcy są podobni, to może Pani od Kałboja weźmie Fila?

Skomplikowane, nie? 8)

Szalony Kot

[poprzednia][następna]