Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
animalon pisze:... to właściwie trauma![]()
![]()
ale udało się uratować ? I ktoś go przygarnął?
toz-police pisze:Pani Izo proszę zamieścić taki komunikat:
Dnia 31.12.2011r. lub 1.01.2012 oddano rudego kota bez wiedzy właścicielki. Jest duże prawdopodobieństwo, że przebywa w Dąbiu. Każdą osobę, która wie cokolwiek na temat kota proszę o kontakt. Jest to kot typowo domowy, lubi się przytulać, reaguje na imię i bardzo lubi swoje miejsce do spania . Fidel nie ufa obcym ludziom. Nawet jeżeli trafił do dobrego domu proszę jego nowych właścicieli o kontakt- bardzo tęsknię.
517925803
dZIĘKUJĘ ZA POMOC
kinia098 pisze:Pulpet pojechał dziś do domu i uciekł........................
Dziewczyny, pomocy !
Ul. Gwarna 25 w Szczecinie zaginął czarny, nieduży ale dość gruby kot.
Zaginął dziś około 16:00.
Proszę, pomóżcieKarmiciel tak się wahał, czy go oddać. Obiecałam, że wszystko będzie dobrze, żeby się nie martwił, a kota przekładali w otwartych drzwiach auta....
Podaję swój tel: 510 538 560. Gdyby któraś z Was pojechała tam jeszcze dziś, byłabym ogromnie wdzięczna. Wszędzie zapowiadają mrozy, a kot jest prosto z łóżka
Jestem załamana........
Szalony Kot pisze:kinia098 pisze:Pulpet pojechał dziś do domu i uciekł........................
Dziewczyny, pomocy !
Ul. Gwarna 25 w Szczecinie zaginął czarny, nieduży ale dość gruby kot.
Zaginął dziś około 16:00.
Proszę, pomóżcieKarmiciel tak się wahał, czy go oddać. Obiecałam, że wszystko będzie dobrze, żeby się nie martwił, a kota przekładali w otwartych drzwiach auta....
Podaję swój tel: 510 538 560. Gdyby któraś z Was pojechała tam jeszcze dziś, byłabym ogromnie wdzięczna. Wszędzie zapowiadają mrozy, a kot jest prosto z łóżka
Jestem załamana........
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot], MruczkiRządzą i 120 gości