SREBRNOWŁOSA I TRZY NIEDŹWIADKI...wątek ostatni.

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw sty 05, 2012 20:32 Re: SREBRNOWŁOSA I TRZY NIEDŹWIADKI...wątek ostatni.

kurcze... jeść mi się zachciało....
Obrazek Obrazek

johaśka

Od: Nie mar 14, 2010 22:25

Post » Czw sty 05, 2012 20:34 Re: SREBRNOWŁOSA I TRZY NIEDŹWIADKI...wątek ostatni.

johaśka pisze:kurcze... jeść mi się zachciało....

Mnie też :oops: .
Wszystko przez Was :evil: .
:ryk:
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Od: Pon maja 23, 2011 10:55

Post » Czw sty 05, 2012 20:35 Re: SREBRNOWŁOSA I TRZY NIEDŹWIADKI...wątek ostatni.

jak przez nas...?
a kto tu o śledziach pisal...?
Obrazek Obrazek

johaśka

Post » Czw sty 05, 2012 20:36 Re: SREBRNOWŁOSA I TRZY NIEDŹWIADKI...wątek ostatni.

Klatka jest :ok:
Właściwie mamy 2 latki na stanie :mrgreen:
najszczesliwsza

Post » Czw sty 05, 2012 20:37 Re: SREBRNOWŁOSA I TRZY NIEDŹWIADKI...wątek ostatni.

johaśka pisze:jak przez nas...?

Ania :ryk: !
Ja tylko pociągnęłam temat :mrgreen: .
A kto o sernikach pisał, no kto? :D

O sałatce Erin nie wspomniawszy :D ...
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Post » Czw sty 05, 2012 20:38 Re: SREBRNOWŁOSA I TRZY NIEDŹWIADKI...wątek ostatni.

najszczesliwsza pisze:Klatka jest :ok:
Właściwie mamy 2 latki na stanie :mrgreen:

Pomalutku dojdziemy do wszystkiego :ok: .
Ja sie nie dam :twisted: .

vip

Post » Czw sty 05, 2012 20:39 Re: SREBRNOWŁOSA I TRZY NIEDŹWIADKI...wątek ostatni.

no o serniku to ja.....
jesooo.... sałatka, sernik, śledzie i pierogi...... imprezka na maxa....
Obrazek Obrazek

johaśka

Post » Czw sty 05, 2012 20:39 Re: SREBRNOWŁOSA I TRZY NIEDŹWIADKI...wątek ostatni.

vip0 pisze:
ilgatto pisze:Witam wieczornie. Nie było mnie wczoraj u Małgosi, bo padłam jak przysłowiowa kawka. Kiedy była ta burza u nas, ja byłam na działce na karmieniu kocuchów. Nagle zrobiło się ciemno,błysnęło, zagrzmiało, koty się pochowały. No to ja w nogi. Kiedy dobiegałam do wiaty przystankowej już oberwałam pierwszym gradem. Wiata powinna mieć szyby boczne, ale ich nie miała...dobrze, że miała daszek, ale i tak zmokłam i zmarzłam. Jak już dotarłam do domu-z racji tego,że tylko podleczonam- dostałam takiego ataku kaszlu,że tylko leki i do łóżka. I tak zasnęłam w końcu nie mając już siły na nic.
Dziewczyny, kulinarnie się tu zrobiło a ze mnie taka sobie kucharka.(Jem jak wyglądam, a wyglądam jak jem). Mogę jednak zrobić Wam pycha śledzie z rodzynkami. U mnie w rodzinie wszyscy się zajadają. Nawet moja córka, która na śledzie kręciła zawsze nosem. :kotek:

Anno, ja Ci doleję, jak pragnę zdrowia :evil: .
To nie trzeba było zadryndać i przeczekać u mnie chociaż ten najgorszy grad?
Teraz marsz do wyrka i grzać się w przyjemnym towarzystwie :mrgreen: .
Śledzie kocham nade wszystko...co ciekawe, jako, że innych ryb specjalnie nie lubię.
No ale śledź to śledź :mrgreen: .

Jak się zorientowałam co się święci, to zdążyłam tylko do przystanku. Ale myślałam,że będzie dzisiaj ze mną gorzej. Mój mąż jednak nie dał mi wyjść i sam! poszedł do kociastych. :)
Mania, Lucjan(*), Patysio, Severino, Kleo, Mafia, Tola,Lissy i Missy
ścieżka do nas:http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=46&t=171943
Obrazek

ilgatto

Od: Czw lis 03, 2011 23:25

Post » Czw sty 05, 2012 20:41 Re: SREBRNOWŁOSA I TRZY NIEDŹWIADKI...wątek ostatni.

ilgatto pisze:
vip0 pisze:
ilgatto pisze:Witam wieczornie. Nie było mnie wczoraj u Małgosi, bo padłam jak przysłowiowa kawka. Kiedy była ta burza u nas, ja byłam na działce na karmieniu kocuchów. Nagle zrobiło się ciemno,błysnęło, zagrzmiało, koty się pochowały. No to ja w nogi. Kiedy dobiegałam do wiaty przystankowej już oberwałam pierwszym gradem. Wiata powinna mieć szyby boczne, ale ich nie miała...dobrze, że miała daszek, ale i tak zmokłam i zmarzłam. Jak już dotarłam do domu-z racji tego,że tylko podleczonam- dostałam takiego ataku kaszlu,że tylko leki i do łóżka. I tak zasnęłam w końcu nie mając już siły na nic.
Dziewczyny, kulinarnie się tu zrobiło a ze mnie taka sobie kucharka.(Jem jak wyglądam, a wyglądam jak jem). Mogę jednak zrobić Wam pycha śledzie z rodzynkami. U mnie w rodzinie wszyscy się zajadają. Nawet moja córka, która na śledzie kręciła zawsze nosem. :kotek:

Anno, ja Ci doleję, jak pragnę zdrowia :evil: .
To nie trzeba było zadryndać i przeczekać u mnie chociaż ten najgorszy grad?
Teraz marsz do wyrka i grzać się w przyjemnym towarzystwie :mrgreen: .
Śledzie kocham nade wszystko...co ciekawe, jako, że innych ryb specjalnie nie lubię.
No ale śledź to śledź :mrgreen: .

Jak się zorientowałam co się święci, to zdążyłam tylko do przystanku. Ale myślałam,że będzie dzisiaj ze mną gorzej. Mój mąż jednak nie dał mi wyjść i sam! poszedł do kociastych. :)

chcę takiego męża!
najszczesliwsza

Post » Czw sty 05, 2012 20:41 Re: SREBRNOWŁOSA I TRZY NIEDŹWIADKI...wątek ostatni.

Przecież masz 8O .

vip

Post » Czw sty 05, 2012 20:43 Re: SREBRNOWŁOSA I TRZY NIEDŹWIADKI...wątek ostatni.

najszczesliwsza pisze:chcę takiego męża!

vip0 pisze:Przecież masz 8O .

pogadały...... :)
Obrazek Obrazek

johaśka

Post » Czw sty 05, 2012 20:43 Re: SREBRNOWŁOSA I TRZY NIEDŹWIADKI...wątek ostatni.

vip0 pisze:Przecież masz 8O .

Już nie narzekam, bo zobaczy i nici z zaspokajania głodu :ryk:
najszczesliwsza

johaśka pisze:jak przez nas...?

No o śledziach zaczęłyście wczoraj. Ja tylko dzisiaj sobie poczytałam a że owymi mogę się pochwalić... to się chwalę. A co :mrgreen:
Mania, Lucjan(*), Patysio, Severino, Kleo, Mafia, Tola,Lissy i Missy
ścieżka do nas:http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=46&t=171943
Obrazek

ilgatto

Od: Czw lis 03, 2011 23:25

Post » Czw sty 05, 2012 20:45 Re: SREBRNOWŁOSA I TRZY NIEDŹWIADKI...wątek ostatni.

Aniu a ty z jakiej strony Czwy jesteś?
bo może bys te śledzie podrzuciła... a ja na wymiankę podzielę sie serniczkiem.... ;)
Obrazek Obrazek

johaśka

Post » Czw sty 05, 2012 20:47 Re: SREBRNOWŁOSA I TRZY NIEDŹWIADKI...wątek ostatni.

A właśnie, brakuje kilku osób, by wszystkie dzielnice był obstawione...

Mamy:

- 3 Wieszczów (nawet x 2)
- Centrum
- Tysiąclecie
- Zawodzie

To brakuje nam trochę...
najszczesliwsza

[poprzednia][następna]