Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
johaśka pisze:Gosia brawoczoło mi się samo pochyliło....
ja też sie piszę na pomoc o ile będę umiała pomóc
vip0 pisze:Agatka, no wiem...tam, gdzie nie dam jakoś rady się przebić, to wypchnę Ciebie.
Erin pisze:Johaśka, spróbuj koniecznie!
Gosiu![]()
![]()
![]()
Jesteś prawdziwajak mawiał Jerry do Lucy w Ranczu
najszczesliwsza pisze:vip0 pisze:Agatka, no wiem...tam, gdzie nie dam jakoś rady się przebić, to wypchnę Ciebie.
co ja mam?
wypiąć się?
johaśka pisze:Gocha... trza być twardym a nie miętkim.....
zawsze mi tak koledzy na studiach powtarzali w chwilach gdy chciałam zwątpić i odpuścić (byłam jedna baba na roku bo to taki męski kierunek... i musiałam umieć zawsze więcej niż faceci...)
vip0 pisze:najszczesliwsza pisze:vip0 pisze:Agatka, no wiem...tam, gdzie nie dam jakoś rady się przebić, to wypchnę Ciebie.
co ja mam?
wypiąć się?
Nie, no ja Cię wypchnę...w sensie do działań niektórych...jak sama nie poradzę.
ilgatto pisze: Mogę jednak zrobić Wam pycha śledzie z rodzynkami. U mnie w rodzinie wszyscy się zajadają. Nawet moja córka, która na śledzie kręciła zawsze nosem.
johaśka pisze:ilgatto pisze: Mogę jednak zrobić Wam pycha śledzie z rodzynkami. U mnie w rodzinie wszyscy się zajadają. Nawet moja córka, która na śledzie kręciła zawsze nosem.
uduszę za sledzie.....
normalnie zaraz ślinotoku dostanę.....
ilgatto pisze:Witam wieczornie. Nie było mnie wczoraj u Małgosi, bo padłam jak przysłowiowa kawka. Kiedy była ta burza u nas, ja byłam na działce na karmieniu kocuchów. Nagle zrobiło się ciemno,błysnęło, zagrzmiało, koty się pochowały. No to ja w nogi. Kiedy dobiegałam do wiaty przystankowej już oberwałam pierwszym gradem. Wiata powinna mieć szyby boczne, ale ich nie miała...dobrze, że miała daszek, ale i tak zmokłam i zmarzłam. Jak już dotarłam do domu-z racji tego,że tylko podleczonam- dostałam takiego ataku kaszlu,że tylko leki i do łóżka. I tak zasnęłam w końcu nie mając już siły na nic.
Dziewczyny, kulinarnie się tu zrobiło a ze mnie taka sobie kucharka.(Jem jak wyglądam, a wyglądam jak jem). Mogę jednak zrobić Wam pycha śledzie z rodzynkami. U mnie w rodzinie wszyscy się zajadają. Nawet moja córka, która na śledzie kręciła zawsze nosem.
Użytkownicy przeglądający ten dział: crisan i 26 gości