SREBRNOWŁOSA I TRZY NIEDŹWIADKI...wątek ostatni.

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw sty 05, 2012 20:14 Re: SREBRNOWŁOSA I TRZY NIEDŹWIADKI...wątek ostatni.

Agatka, no wiem...tam, gdzie nie dam jakoś rady się przebić, to wypchnę Ciebie :1luvu: .
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Od: Pon maja 23, 2011 10:55

Post » Czw sty 05, 2012 20:14 Re: SREBRNOWŁOSA I TRZY NIEDŹWIADKI...wątek ostatni.

Johaśka, spróbuj koniecznie! :ok:

Gosiu :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Jesteś prawdziwa :aniolek: jak mawiał Jerry do Lucy w Ranczu :P

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Czw sty 05, 2012 20:15 Re: SREBRNOWŁOSA I TRZY NIEDŹWIADKI...wątek ostatni.

johaśka pisze:Gosia brawo :) czoło mi się samo pochyliło....
ja też sie piszę na pomoc o ile będę umiała pomóc :)

Dobra :1luvu: .
Jak będę miała chwile zniechęcenia i wszystko mi opadnie, to mnie, Asiul, w zadek mocno przykop :ok: .
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Post » Czw sty 05, 2012 20:17 Re: SREBRNOWŁOSA I TRZY NIEDŹWIADKI...wątek ostatni.

vip0 pisze:Agatka, no wiem...tam, gdzie nie dam jakoś rady się przebić, to wypchnę Ciebie :1luvu: .

co ja mam?
wypiąć się?
najszczesliwsza

Post » Czw sty 05, 2012 20:17 Re: SREBRNOWŁOSA I TRZY NIEDŹWIADKI...wątek ostatni.

Erin pisze:Johaśka, spróbuj koniecznie! :ok:

Gosiu :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Jesteś prawdziwa :aniolek: jak mawiał Jerry do Lucy w Ranczu :P

A w życiu, Erin, a coś Ty...już jest forumowy anioł, ja będę częstochowski anioł :D .
A tak poważnie, jak coś sobie do łba tego radzieckiego wbiję, to po trupach, a dopnę...ludzkich, oczywiście...tych trupach, znaczy :mrgreen: .

vip

Post » Czw sty 05, 2012 20:18 Re: SREBRNOWŁOSA I TRZY NIEDŹWIADKI...wątek ostatni.

Gocha... trza być twardym a nie miętkim.....
zawsze mi tak koledzy na studiach powtarzali w chwilach gdy chciałam zwątpić i odpuścić (byłam jedna baba na roku bo to taki męski kierunek... i musiałam umieć zawsze więcej niż faceci...)
Obrazek Obrazek

johaśka

Od: Nie mar 14, 2010 22:25

Post » Czw sty 05, 2012 20:19 Re: SREBRNOWŁOSA I TRZY NIEDŹWIADKI...wątek ostatni.

najszczesliwsza pisze:
vip0 pisze:Agatka, no wiem...tam, gdzie nie dam jakoś rady się przebić, to wypchnę Ciebie :1luvu: .

co ja mam?
wypiąć się?

Nie, no ja Cię wypchnę...w sensie do działań niektórych...jak sama nie poradzę :1luvu: .

vip

Post » Czw sty 05, 2012 20:20 Re: SREBRNOWŁOSA I TRZY NIEDŹWIADKI...wątek ostatni.

johaśka pisze:Gocha... trza być twardym a nie miętkim.....
zawsze mi tak koledzy na studiach powtarzali w chwilach gdy chciałam zwątpić i odpuścić (byłam jedna baba na roku bo to taki męski kierunek... i musiałam umieć zawsze więcej niż faceci...)

O to to, se tak też powtarzam...serce mam miętkie, ale dupsko twarde :ok: .

vip

Post » Czw sty 05, 2012 20:24 Re: SREBRNOWŁOSA I TRZY NIEDŹWIADKI...wątek ostatni.

vip0 pisze:
najszczesliwsza pisze:

co ja mam?
wypiąć się?

Nie, no ja Cię wypchnę...w sensie do działań niektórych...jak sama nie poradzę :1luvu: .

Źle przeczytałam, chyba głodna jestem :ryk:
najszczesliwsza

Post » Czw sty 05, 2012 20:25 Re: SREBRNOWŁOSA I TRZY NIEDŹWIADKI...wątek ostatni.

Witam wieczornie. Nie było mnie wczoraj u Małgosi, bo padłam jak przysłowiowa kawka. Kiedy była ta burza u nas, ja byłam na działce na karmieniu kocuchów. Nagle zrobiło się ciemno,błysnęło, zagrzmiało, koty się pochowały. No to ja w nogi. Kiedy dobiegałam do wiaty przystankowej już oberwałam pierwszym gradem. Wiata powinna mieć szyby boczne, ale ich nie miała...dobrze, że miała daszek, ale i tak zmokłam i zmarzłam. Jak już dotarłam do domu-z racji tego,że tylko podleczonam- dostałam takiego ataku kaszlu,że tylko leki i do łóżka. I tak zasnęłam w końcu nie mając już siły na nic.
Dziewczyny, kulinarnie się tu zrobiło a ze mnie taka sobie kucharka.(Jem jak wyglądam, a wyglądam jak jem). Mogę jednak zrobić Wam pycha śledzie z rodzynkami. U mnie w rodzinie wszyscy się zajadają. Nawet moja córka, która na śledzie kręciła zawsze nosem. :kotek:
Mania, Lucjan(*), Patysio, Severino, Kleo, Mafia, Tola,Lissy i Missy
ścieżka do nas:http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=46&t=171943
Obrazek

ilgatto

Od: Czw lis 03, 2011 23:25

Post » Czw sty 05, 2012 20:28 Re: SREBRNOWŁOSA I TRZY NIEDŹWIADKI...wątek ostatni.

Gosiu, jakiego radzieckiego łba? 8O

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Czw sty 05, 2012 20:28 Re: SREBRNOWŁOSA I TRZY NIEDŹWIADKI...wątek ostatni.

ilgatto pisze: Mogę jednak zrobić Wam pycha śledzie z rodzynkami. U mnie w rodzinie wszyscy się zajadają. Nawet moja córka, która na śledzie kręciła zawsze nosem. :kotek:

uduszę za sledzie.....
normalnie zaraz ślinotoku dostanę.....
Obrazek Obrazek

johaśka

Od: Nie mar 14, 2010 22:25

Post » Czw sty 05, 2012 20:29 Re: SREBRNOWŁOSA I TRZY NIEDŹWIADKI...wątek ostatni.

Gosia na moją pomoc, również możesz liczyć. :ok:
Obrazek

ilgatto

Post » Czw sty 05, 2012 20:30 Re: SREBRNOWŁOSA I TRZY NIEDŹWIADKI...wątek ostatni.

johaśka pisze:
ilgatto pisze: Mogę jednak zrobić Wam pycha śledzie z rodzynkami. U mnie w rodzinie wszyscy się zajadają. Nawet moja córka, która na śledzie kręciła zawsze nosem. :kotek:

uduszę za sledzie.....
normalnie zaraz ślinotoku dostanę.....

No powiem szczerze...można za te śledzie udusić. :D
Obrazek

ilgatto

Post » Czw sty 05, 2012 20:31 Re: SREBRNOWŁOSA I TRZY NIEDŹWIADKI...wątek ostatni.

ilgatto pisze:Witam wieczornie. Nie było mnie wczoraj u Małgosi, bo padłam jak przysłowiowa kawka. Kiedy była ta burza u nas, ja byłam na działce na karmieniu kocuchów. Nagle zrobiło się ciemno,błysnęło, zagrzmiało, koty się pochowały. No to ja w nogi. Kiedy dobiegałam do wiaty przystankowej już oberwałam pierwszym gradem. Wiata powinna mieć szyby boczne, ale ich nie miała...dobrze, że miała daszek, ale i tak zmokłam i zmarzłam. Jak już dotarłam do domu-z racji tego,że tylko podleczonam- dostałam takiego ataku kaszlu,że tylko leki i do łóżka. I tak zasnęłam w końcu nie mając już siły na nic.
Dziewczyny, kulinarnie się tu zrobiło a ze mnie taka sobie kucharka.(Jem jak wyglądam, a wyglądam jak jem). Mogę jednak zrobić Wam pycha śledzie z rodzynkami. U mnie w rodzinie wszyscy się zajadają. Nawet moja córka, która na śledzie kręciła zawsze nosem. :kotek:

Anno, ja Ci doleję, jak pragnę zdrowia :evil: .
To nie trzeba było zadryndać i przeczekać u mnie chociaż ten najgorszy grad?
Teraz marsz do wyrka i grzać się w przyjemnym towarzystwie :mrgreen: .
Śledzie kocham nade wszystko...co ciekawe, jako, że innych ryb specjalnie nie lubię.
No ale śledź to śledź :mrgreen: .

vip

[poprzednia][następna]