Karolek(ona) pisze:twoje wychodza i maja zielen na codzien wiec co sie beda jakimis badylami w puszkach przejmowac jak moga srac na siweza trawke hahhaha
HAHAHA

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Karolek(ona) pisze:twoje wychodza i maja zielen na codzien wiec co sie beda jakimis badylami w puszkach przejmowac jak moga srac na siweza trawke hahhaha
izka53 pisze:Karolek(ona) pisze:twoje wychodza i maja zielen na codzien wiec co sie beda jakimis badylami w puszkach przejmowac jak moga srac na siweza trawke hahhaha
HAHAHAMisia , owszem sra na dworze, ale Gucio wylata się i pierwsze po powrocie , to do kuwety
![]()
A przy tej pogodzie, to oba nie bardzo chętne do wychodzenia, wylecą i zaraz wracają, czasem nawet nie zdążę usiąść,
izka53 pisze:Misia w domu załatwia sie tylko , jak ją w nocy przyciśnie, ale to niezwykle rzadko sie zdarza. No i w ubiegłą zimę, jak pierwszy porządny śnieg spadł , to wyszła , popatrzyła i z powrotem do kuwety
kalair pisze:Wciśnij mu szmatkę i umyje.
Karolek(ona) pisze:kalair pisze:Wciśnij mu szmatkę i umyje.
juz to widze, a raczej nic przez to okno nie bedzie widac
ninakiler pisze:Karolek(ona) pisze:kalair pisze:Wciśnij mu szmatkę i umyje.
po co im szmata...moje tam czyszczą czasem językiem
![]()
![]()
a i tak Pancia szyby myc musi... to co tam
Karolek(ona) pisze:ninakiler pisze:Karolek(ona) pisze:kalair pisze:Wciśnij mu szmatkę i umyje.
po co im szmata...moje tam czyszczą czasem językiem
![]()
![]()
a i tak Pancia szyby myc musi... to co tam
nosy, łapy i ozory to mam ciągle i to nie tylko kotów bo i młodego - kiedys miał jazdy typu, że rozsmarowal sobie monte czy danoka na umytej szybie i to zlizywał - z dworu wygladalo ak obrzygane
Użytkownicy przeglądający ten dział: joanjoan i 130 gości