ruru pisze:Alienorku...mam pytanie o Malutkiego:Szanowna Pani -
jestem zainteresowana adopcją kota Malutki, który według informacji zamieszczonych na stronie łódzkiego schroniska znajduje się pod Pani opieką (http://schronisko.doskomp.lodz.pl/index ... ty&nr=1848). Chciałabym zasięgnąć bliższych informacji dotyczących kotka, przede wszystkim jakiego sposobu żywienia wymaga w związku z brakiem zębów, a także jakie formalności muszę dopełnić, aby zostać jego właścicielką. Mój numer telefonu 505 .... ewentualnie prosiłabym o numer kontaktowy do Pani, aby omówić szczegóły adopcji. Jednocześnie chciałabym zaznaczyć, że od kilku lat jestem emerytowaną nauczycielką i mogę zwierzęciu poświęcić wystarczającą ilość czasu.
Z pozdrowieniami
Henryka...
Jezus Maria toz to dom wymarzony dla mojego podopiecznego SIMBY !!! badzo prosze o umozliwienie mi kontaktu , Simba to czarny kochany lagodny kocurek, ktorego wspolnie ze znajoma pania wzielysmy ze schodow do apteki w Bedzinie na syberce gdzie koczowal uparcie od jakiego czasu. Kotus bym zapchlony jak diabli , mial chore oczka itd jak zwykle u bezdomnych i zniedbanych zwierzat. Obecnie jest zdrowy i fantastyczny - interesuje go wylacznie mozliwosc wylegiwania sie na kanapie - najchetniej w towarzystwie kochajcej wlascicielki, ktora moglaby mu poswiecic czas i glaskac , glaskac, glaskac .... Kotek jest bardzo grzeczny , szczepony i wykastrowany . Jest to spory,kilkuletni czarny kocurek, ktory nosi slady roznych ciezkich przezyc .Jest wspanialy dla ludzi, ale nie nadaje sie do domu gdzie sa inne koty gdyz jest o nie badrdzo zazdrosny . Alienor- bardzo prosze o umozliwienie mi kontaktu z pania Henryka ,ktora chciala adoptowac kotka bedacego pod Twoja opieka , pozdrawiam Gosiakot