SREBRNOWŁOSA I TRZY NIEDŹWIADKI...wątek ostatni.

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro sty 04, 2012 16:34 Re: SREBRNOWŁOSA I TRZY NIEDŹWIADKI...wątek ostatni.

Izuś, ale tych końców świata już tyle było...
Moje powystraszane nawet w okno nie patrzyły, w sumie to było gorzej niż w sylwestra, może przez ten walący po szybach grad :evil: .
A prognozy nadal nie nastrajają optymistycznie :( ...
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Od: Pon maja 23, 2011 10:55

Post » Śro sty 04, 2012 16:52 Re: SREBRNOWŁOSA I TRZY NIEDŹWIADKI...wątek ostatni.

vip0 pisze:Przed chwilą przeszła nad Częstochową prawdziwa burza gradowa 8O ...
Zrobiło się prawie całkiem ciemno, potem błyskawice, grzmoty i gradobicie...
Świat sie kończy, jak słowo daję :evil: !

potwierdzam, że przeszło takie coś...
akurat jechałam na Zawodziu i po prostu masakra... ciemno jak w nocy, grudy takie jak groch i do tego wiało jak szalone.....
obrzydlistwo....

vip0 pisze:Asia, o matko, ale masz dzień :( ...napisz potem, jak mała, i co się dzieje.

no mam wesoło.....
jak nie starsza angina to teraz mlodasz zapalenie krtani... stąd poranne podduszanie....
pomijam już że tak biedna kaszlała, że aż śniadanko wróciło i trzeba było pościel prać.... :roll:
a dodatkowo mnie gardło boli jak szalone i mam wieeelkie migdały....
jutro cały dzień w domu z laskami siedzę i ide do pracy dopiero na 16... ale chyba do tej pory osiwieję....
a jak pomyslę o całej niedzieli sam na sam z dwójką chorych dzieci to mam zamiar uciec z domu....

Alutek jaki śliczny.... oczyska to on ma niesamowite.... :1luvu:
Obrazek Obrazek

johaśka

Od: Nie mar 14, 2010 22:25

Post » Śro sty 04, 2012 17:01 Re: SREBRNOWŁOSA I TRZY NIEDŹWIADKI...wątek ostatni.

Johaśka, współczuję serdecznie, mój najmłodszy miał takie nawracające zapalenia krtani, za pierwszym razem mało na zawał nie zeszłam, bo to wygląda dramatycznie.
A potem Misia :evil: , tez mało zawałem nie przepłaciłam , bo to jeszcze niedziela była, kot mi się dusi, ale wetka przyjechała do kliniki godzinę wcześniej , specjalnie / nie znała mnie wcale , byłam, ze tak powiem - z ulicy / . W każdym razie Misine leczenie trwało dużo dłużej niż dziecięce, a ponoć ostatnia chwila była :evil:

Kciuki trzymam za szybką poprawe i przeżycie weekendu w jakim -takim zdrowiu psychicznym :ok: :ok: :ok: :ok:

izka53

Od: Śro wrz 29, 2010 13:54

Post » Śro sty 04, 2012 17:03 Re: SREBRNOWŁOSA I TRZY NIEDŹWIADKI...wątek ostatni.

Asia, to ja Ci serdecznie współczuję...mam to dawno za sobą, ale pamiętam, że jak dzieciaki były małe, i jeszcze chore, to kochałam je bardzo, ale czasem miałam ochotę wiać, gdzie pieprz rośnie! :ryk:
Też coś mi nie halo, ciut chyba przeziębiłam swoją osobę...ale to wyłącznie moja wina i głupota :evil: .
Kciuki trzymam za zdrówko Twoje i nieletnich :ok: .
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Post » Śro sty 04, 2012 17:04 Re: SREBRNOWŁOSA I TRZY NIEDŹWIADKI...wątek ostatni.

8O
:D wczoraj w tv ogladałam dokument na ten temat,nie wierzę w takie cóś :roll: ale ja w ogóle niedowiarek jestem jak czegos nie zobaczę albo nie dotknę to nie uwierzę :twisted:
Mały kociak szuka lokum na parę dni.

kotx2

Od: Wto sty 25, 2011 16:23

Post » Śro sty 04, 2012 17:06 Re: SREBRNOWŁOSA I TRZY NIEDŹWIADKI...wątek ostatni.

kotx2 pisze:

8O
:D wczoraj w tv ogladałam dokument na ten temat,nie wierzę w takie cóś :roll: ale ja w ogóle niedowiarek jestem jak czegos nie zobaczę albo nie dotknę to nie uwierzę :twisted:

To zupełnie tak jak ja :D !
I kompletnie nie rozumiem, na czym ten koniec świata miałby polegać...wytruje nas coś?...bombka?...meteor?...palec boży?

vip

Post » Śro sty 04, 2012 17:15 Re: SREBRNOWŁOSA I TRZY NIEDŹWIADKI...wątek ostatni.

vip0 pisze:
kotx2 pisze:

8O

To zupełnie tak jak ja :D !
I kompletnie nie rozumiem, na czym ten koniec świata miałby polegać...wytruje nas coś?...bombka?...meteor?...palec boży?

ogólnie,zanieczyszczenie środowiska ,kataklizmy i takie tam :?
Mały kociak szuka lokum na parę dni.

kotx2

Od: Wto sty 25, 2011 16:23

Post » Śro sty 04, 2012 17:16 Re: SREBRNOWŁOSA I TRZY NIEDŹWIADKI...wątek ostatni.

No dobra, ale koniec to...koniec. Powinno przyjść jakieś, zrobić Bum! i już 8O .

vip

Post » Śro sty 04, 2012 17:18 Re: SREBRNOWŁOSA I TRZY NIEDŹWIADKI...wątek ostatni.

vip0 pisze:I kompletnie nie rozumiem, na czym ten koniec świata miałby polegać...wytruje nas coś?...bombka?...meteor?...palec boży?

ja to myślę że po prostu nasza planeta wybuchnie i tyle nas widzieli....
a poza tym dopóki nie dotknę i nie pomacam to nie wierzę i już ;)

Gosiek dzięki za kciuki, przydadzą się.....

aaaaaaa właśnie ktoś wierci gdzieś niedaleko :evil:
Obrazek Obrazek

johaśka

Post » Śro sty 04, 2012 17:25 Re: SREBRNOWŁOSA I TRZY NIEDŹWIADKI...wątek ostatni.

Albo zamarznie. Albo sie spoli.
E tam, ja myślę, że będzie i będzie, a tym końcem świata będą nas straszyć do usranej śmierci. :evil:
Wiercenia współczuję jeszcze bardziej.
Jak mieszkałam w blokach, to trafiłam na taki czas, kiedy pan mieszkający nad nami remontował mieszkanie.
Już pomijam, że robił to po powrocie z pracy, czyli ok. 16, to kilkakrotnie wydawało mi się, że za moment sie do nas przewierci :evil: .

vip

Post » Śro sty 04, 2012 17:36 Re: SREBRNOWŁOSA I TRZY NIEDŹWIADKI...wątek ostatni.

vip0 pisze:Ja Punia do transportera kolanem upycham 8O...
Normalnie to jest wielki łagodny misio, ale jak ma iść do powyższego, to tygrys przy nim jest kociakiem :ryk: .

Mnie wet sprzedał bardzo dobry sposób - kota do kontenera wpycham dupą do przodu. Wtedy widzi co się dzieje i się nie boi. I to działa :ok:
Obrazek
Obrazek

kamari

Od: Pt lip 04, 2008 6:20

Post » Śro sty 04, 2012 17:38 Re: SREBRNOWŁOSA I TRZY NIEDŹWIADKI...wątek ostatni.

:ryk: ja mam wtedy pazury Lilki na szyji
Wojtusiu... zabrałeś moje serce. odwiedź mnie proszę, kiedyś..we śnie..w innym futerku.
ObrazekObrazek

mamaGiny

Od: Pon maja 10, 2010 10:30

Post » Śro sty 04, 2012 17:41 Re: SREBRNOWŁOSA I TRZY NIEDŹWIADKI...wątek ostatni.

Sposób byłby całkiem niezły, tylko ta doopa za duża...w sensie, że Puniowa, nie moja :ryk:
Witam cioteczki :D .

vip

Post » Śro sty 04, 2012 17:58 Re: SREBRNOWŁOSA I TRZY NIEDŹWIADKI...wątek ostatni.

mamo...a Rudolfek sam włazi do transportera....
i w nim śpi ;)
Obrazek Obrazek

johaśka

Post » Śro sty 04, 2012 18:02 Re: SREBRNOWŁOSA I TRZY NIEDŹWIADKI...wątek ostatni.

johaśka pisze:mamo...a Rudolfek sam włazi do transportera....
i w nim śpi ;)

Moje też śpią. Póki nie muszą jechać do weta :mrgreen:
Obrazek
Obrazek

kamari

Od: Pt lip 04, 2008 6:20

[poprzednia][następna]