Moje powystraszane nawet w okno nie patrzyły, w sumie to było gorzej niż w sylwestra, może przez ten walący po szybach grad

A prognozy nadal nie nastrajają optymistycznie

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
vip0 pisze:Przed chwilą przeszła nad Częstochową prawdziwa burza gradowa...
Zrobiło się prawie całkiem ciemno, potem błyskawice, grzmoty i gradobicie...
Świat sie kończy, jak słowo daję!
vip0 pisze:Asia, o matko, ale masz dzień...napisz potem, jak mała, i co się dzieje.
vip0 pisze:Przed chwilą przeszła nad Częstochową prawdziwa burza gradowa...
kotx2 pisze:vip0 pisze:Przed chwilą przeszła nad Częstochową prawdziwa burza gradowa...
![]()
wczoraj w tv ogladałam dokument na ten temat,nie wierzę w takie cóś
ale ja w ogóle niedowiarek jestem jak czegos nie zobaczę albo nie dotknę to nie uwierzę
vip0 pisze:kotx2 pisze:vip0 pisze:Przed chwilą przeszła nad Częstochową prawdziwa burza gradowa...
![]()
wczoraj w tv ogladałam dokument na ten temat,nie wierzę w takie cóś
ale ja w ogóle niedowiarek jestem jak czegos nie zobaczę albo nie dotknę to nie uwierzę
To zupełnie tak jak ja!
I kompletnie nie rozumiem, na czym ten koniec świata miałby polegać...wytruje nas coś?...bombka?...meteor?...palec boży?
vip0 pisze:I kompletnie nie rozumiem, na czym ten koniec świata miałby polegać...wytruje nas coś?...bombka?...meteor?...palec boży?
vip0 pisze:Ja Punia do transportera kolanem upycham...
Normalnie to jest wielki łagodny misio, ale jak ma iść do powyższego, to tygrys przy nim jest kociakiem.
johaśka pisze:mamo...a Rudolfek sam włazi do transportera....
i w nim śpi
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 53 gości