Moderator: Estraven
LaRosaNegra87 pisze:Marta, a do tego mieszkania w ktorym Ty teraz jestes nie daloby rady wziac Bursztynka? Do lipca tyle czasu, a biedak nadal nie ma chaupki swej((((
Jagooda pisze::cry:No nie..... bardzo smutne wieści...
Bursztynek naprawdę coś nie ma szczęścia w zyciu![]()
![]()
Marta_od_Kropeczki pisze:niestety nie;( nie zgodzi się na to współlokatorka, TŻ też nei bardzo (ma alergię i to za duże stężenie by było). Poza tym nie stać mnie na odpowiedzialność finansową za ewentualne uszkodzenia mebli przez rozwścieczoną Kropkę... Dobiło mnie to wszystko...
LaRosaNegra87 pisze:Marta_od_Kropeczki pisze:niestety nie;( nie zgodzi się na to współlokatorka, TŻ też nei bardzo (ma alergię i to za duże stężenie by było). Poza tym nie stać mnie na odpowiedzialność finansową za ewentualne uszkodzenia mebli przez rozwścieczoną Kropkę... Dobiło mnie to wszystko...
Oj to faktycznie nie ciekawieBiedny Bursztys
Ale trzeba wierzyc ze w lipcu w koncu do Ciebie trafi i nareszcie bedzie mial swoj domek!
Marta_od_Kropeczki pisze:LaRosaNegra87 pisze:Marta_od_Kropeczki pisze:niestety nie;( nie zgodzi się na to współlokatorka, TŻ też nei bardzo (ma alergię i to za duże stężenie by było). Poza tym nie stać mnie na odpowiedzialność finansową za ewentualne uszkodzenia mebli przez rozwścieczoną Kropkę... Dobiło mnie to wszystko...
Oj to faktycznie nie ciekawieBiedny Bursztys
Ale trzeba wierzyc ze w lipcu w koncu do Ciebie trafi i nareszcie bedzie mial swoj domek!
Ja też mam taką nadzieję;) Nie mogę się dodzwonić do Pani Bożenki...
Użytkownicy przeglądający ten dział: aassiiaa, mogli, puszatek i 374 gości