Bursztynek- oblany kwasem DT/DS na CITO!!!:([Białystok]

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Wto sty 03, 2012 21:34 Re: Bursztynek- oblany kwasem DT/DS na CITO!!!:([Białystok]

Dołączam się :ok:
Obrazek POMÓŻ MU :arrow: Obrazek

Luspa

Od: Pt sie 29, 2008 20:26

Post » Wto sty 03, 2012 22:24 Re: Bursztynek- oblany kwasem DT/DS na CITO!!!:([Białystok]

Ja niestety nie mam za dobrych informacji;( Jutro muszę zadzwonić do Pani Bożenki i powiedzieć jej, że luty odpada - przeprowadzka opóźni się aż do lipca :| Poza tym niepokoję się o Kropkę - przez ponad tydzień spędzony z kotami moich rodziców, nie pozwoliła się do siebie zbliżyć - były ciągłe wysokie miauki, ataki, fukania... I nie wiem, co z tym zrobić
ObrazekObrazekObrazekObrazek

Marta_od_Kropeczki

Od: Nie paź 16, 2011 14:26

Post » Wto sty 03, 2012 23:08 Re: Bursztynek- oblany kwasem DT/DS na CITO!!!:([Białystok]

Marta, a do tego mieszkania w ktorym Ty teraz jestes nie daloby rady wziac Bursztynka? Do lipca tyle czasu, a biedak nadal nie ma chaupki swej :(((((

LaRosaNegra87

Od: Nie wrz 25, 2011 11:58

Post » Wto sty 03, 2012 23:13 Re: Bursztynek- oblany kwasem DT/DS na CITO!!!:([Białystok]

LaRosaNegra87 pisze:Marta, a do tego mieszkania w ktorym Ty teraz jestes nie daloby rady wziac Bursztynka? Do lipca tyle czasu, a biedak nadal nie ma chaupki swej :(((((

niestety nie;( nie zgodzi się na to współlokatorka, TŻ też nei bardzo (ma alergię i to za duże stężenie by było). Poza tym nie stać mnie na odpowiedzialność finansową za ewentualne uszkodzenia mebli przez rozwścieczoną Kropkę... Dobiło mnie to wszystko...

Marta_od_Kropeczki

Post » Śro sty 04, 2012 8:35 Re: Bursztynek- oblany kwasem DT/DS na CITO!!!:([Białystok]

:cry: :cry: No nie..... bardzo smutne wieści...
Bursztynek naprawdę coś nie ma szczęścia w zyciu :cry: :cry: :cry:
ObrazekObrazek

Jagooda

Od: Czw wrz 08, 2011 12:47

Post » Śro sty 04, 2012 9:49 Re: Bursztynek- oblany kwasem DT/DS na CITO!!!:([Białystok]

Jagooda pisze::cry: :cry: No nie..... bardzo smutne wieści...
Bursztynek naprawdę coś nie ma szczęścia w zyciu :cry: :cry: :cry:

kochany bursztynek :( ciągle pod górkę... :(
ObrazekObrazekObrazek Obrazek

ninakiler

Od: Pt paź 14, 2011 14:49

Post » Śro sty 04, 2012 11:13 Re: Bursztynek- oblany kwasem DT/DS na CITO!!!:([Białystok]

Marta_od_Kropeczki pisze:niestety nie;( nie zgodzi się na to współlokatorka, TŻ też nei bardzo (ma alergię i to za duże stężenie by było). Poza tym nie stać mnie na odpowiedzialność finansową za ewentualne uszkodzenia mebli przez rozwścieczoną Kropkę... Dobiło mnie to wszystko...

Oj to faktycznie nie ciekawie :( Biedny Bursztys :cry: Ale trzeba wierzyc ze w lipcu w koncu do Ciebie trafi i nareszcie bedzie mial swoj domek!

LaRosaNegra87

Post » Śro sty 04, 2012 11:14 Re: Bursztynek- oblany kwasem DT/DS na CITO!!!:([Białystok]

LaRosaNegra87 pisze:
Marta_od_Kropeczki pisze:niestety nie;( nie zgodzi się na to współlokatorka, TŻ też nei bardzo (ma alergię i to za duże stężenie by było). Poza tym nie stać mnie na odpowiedzialność finansową za ewentualne uszkodzenia mebli przez rozwścieczoną Kropkę... Dobiło mnie to wszystko...

Oj to faktycznie nie ciekawie :( Biedny Bursztys :cry: Ale trzeba wierzyc ze w lipcu w koncu do Ciebie trafi i nareszcie bedzie mial swoj domek!

Ja też mam taką nadzieję;) Nie mogę się dodzwonić do Pani Bożenki...

Marta_od_Kropeczki

Post » Śro sty 04, 2012 11:18 Re: Bursztynek- oblany kwasem DT/DS na CITO!!!:([Białystok]

Spokojnie, sprobuj jeszcze pozniej. Trzymam kciuki za pomyslnosc tej rozmowy, chociaz wiem ze to bedzie trudne ;/ :(

LaRosaNegra87

Post » Śro sty 04, 2012 23:12 Re: Bursztynek- oblany kwasem DT/DS na CITO!!!:([Białystok]

Bursztynku :ok: :ok:

tamiss

Od: Śro lut 10, 2010 17:08

Post » Czw sty 05, 2012 0:15 Re: Bursztynek- oblany kwasem DT/DS na CITO!!!:([Białystok]

Do lipca jest strrrasznie dużo czasu... :(

iwoniad

Od: Pon mar 21, 2011 16:15

Post » Czw sty 05, 2012 16:14 Re: Bursztynek- oblany kwasem DT/DS na CITO!!!:([Białystok]

Marta_od_Kropeczki pisze:
LaRosaNegra87 pisze:

Ja też mam taką nadzieję;) Nie mogę się dodzwonić do Pani Bożenki...

Spokojnie... napewno się dodzwonisz... a Busztys bedzie wniebowziety jesli do lipca nie znajdzie innego domku... to trudna decyzja i przykro mi bardzo ze tak to wyszlo z tym mieszkaniem, bo juz niedlugo świetowalibysmy wspanialy domek Bursztynka. Czas pokaże jak to wszystko wyjdzie dalej... nie zalamuj się może cos się poprawi do tej pory. :wink:

ninakiler

Post » Czw sty 05, 2012 20:22 Re: Bursztynek- oblany kwasem DT/DS na CITO!!!:([Białystok]

Przepraszam...
Mam taka małą prośbę... :oops: :oops: :oops:
Dotyczy facebookowych forumowiczów... Nasza Kocia Arka Noego potrzebuje troszkę rozgłosu, czy możecie wejść i udostępnić jakiś album z kociakami do adopcji :?: Bardzo byłabym wdzięczna... :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Tutaj link do Kociej Arki Noego (zarejestrowany jako użytkownik, nie jako strona, więc można dołączyć do znajomych :oops: )
http://www.facebook.com/kociaarkanoego# ... ?sk=photos
Gdyby cos nie działało to proszę o info... Po kliknięciu na link trzeba się zalogować na swoje konto i powinno od razu przekierować na naszą stronkę... :oops:
Jeszcze raz bardzo proszę o jakiekolwiek wsparcie... :roll:

ninakiler

Post » Pt sty 06, 2012 0:51 Re: Bursztynek- oblany kwasem DT/DS na CITO!!!:([Białystok]

Już się robi - udostępnimy arkę

iwoniad

Od: Pon mar 21, 2011 16:15

Post » Pt sty 06, 2012 10:47 Re: Bursztynek- oblany kwasem DT/DS na CITO!!!:([Białystok]

iwoniad pisze:Już się robi - udostępnimy arkę

dziekujemy :1luvu: :1luvu: :1luvu:

ninakiler

[poprzednia][następna]