SREBRNOWŁOSA I TRZY NIEDŹWIADKI...wątek ostatni.

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie sty 01, 2012 23:47 Re: SREBRNOWŁOSA I TRZY NIEDŹWIADKI...wątek ostatni.

najszczesliwsza pisze:
vip0 pisze:
najszczesliwsza pisze:Przysięga małżeńska przysięgą, ale jakby stanął przede mną Damon to... bym się nie zastanawiała.. :ryk:

A czy Łukasz o tym wie? :ryk: :ryk: :ryk:
Ja to mam lepiej...on wolny, ja wolna...tylko ta odległość :evil: .

Wie wie
:mrgreen:
Caroline, albo Elena... :D :D :D
I kwita będziemy :mrgreen:

:ryk: :ryk: :ryk:
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Od: Pon maja 23, 2011 10:55

Post » Nie sty 01, 2012 23:50 Re: SREBRNOWŁOSA I TRZY NIEDŹWIADKI...wątek ostatni.

A teraz już spać idę....północ prawie 8O .
Dobrej nocy, cioteczki, i do jutra :ok: .
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Post » Pon sty 02, 2012 7:46 Re: SREBRNOWŁOSA I TRZY NIEDŹWIADKI...wątek ostatni.

No ja po prostu uwielbiam zdjęcia Małgosi :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Tzn zdjęcia zwierzaków w wykonaniu Małgosi :lol: i te podpisy, i to, że zawsze tworzą jakąś fajną historyjkę. Masz Dziewczyno talent :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Sprawne Łapy Fizjoterapia Zwierząt http://sprawnelapy.pl/
Fundacja KOT http://fundacjakot.pl/

justyna p

Od: Pon paź 18, 2010 19:45

Post » Pon sty 02, 2012 7:49 Re: SREBRNOWŁOSA I TRZY NIEDŹWIADKI...wątek ostatni.

Cudne koty :1luvu:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Pon sty 02, 2012 8:27 Re: SREBRNOWŁOSA I TRZY NIEDŹWIADKI...wątek ostatni.

najszczesliwsza pisze:
johaśka pisze:no dobra.... ewentualnie mógłby być... ;)
Obrazek

papa

fuj :lol:

:ok:

juana

Od: Śro cze 15, 2011 7:19

Post » Pon sty 02, 2012 9:29 Re: SREBRNOWŁOSA I TRZY NIEDŹWIADKI...wątek ostatni.

Cześć cioteczki :D .
Szaro, buro i ponuro...taka jakby cisza przed burzą.
Korzystając z wolnego dnia postanowiłam siwki pokryć farbą, bardzo już je widać :oops: .
A co se nie mam, jak se mogę! :D

vip

Post » Pon sty 02, 2012 9:33 Re: SREBRNOWŁOSA I TRZY NIEDŹWIADKI...wątek ostatni.

heloł :)

juana - nie to ładne co ladne tylko co się komu podoba ;)

Małgoś mówisz pokrywanie siwków....
ciekawe kiedy ja w końcu zajade do fryzjera... cały czas mi nie po drodze a i czasu brakuje...
podjadę tak kolo 13-14 o ile nic nie zmieni moich planow ;) będę dryndać wcześniej ;)

kurcze, żeby mnie się chciało tak, jak mi sie nie che....
najchętniej bym przegonila Rudolfa i sie polożyla spać ;)
normalnie zajął pół łóżka.... po skosie....

miłego dzionka :)
Obrazek Obrazek

johaśka

Od: Nie mar 14, 2010 22:25

Post » Pon sty 02, 2012 9:42 Re: SREBRNOWŁOSA I TRZY NIEDŹWIADKI...wątek ostatni.

johaśka pisze:heloł :)

ciekawe kiedy ja w końcu zajade do fryzjera... cały czas mi nie po drodze a i czasu brakuje...
podjadę tak kolo 13-14 o ile nic nie zmieni moich planow ;) będę dryndać wcześniej ;)

O, Asia na posterunku, cześć :D !
Ja u fryzjera byłam...o rany, nie pamiętam :oops: .
Z odrostami jakoś sobie radzę.
Miałam kiedyś osobistego fryzjera, chłopak z domu dziecka, patologia rodzinna, w sumie smutna historia.
Z moją Roksaną do szkoły chodził, no i tak zawsze chciał tym fryzjerem zostać....
I co ciekawsze, szkoły żadnej fryzjerskiej nie skończył, ale miał niesamowity talent w rękach, prawdziwe powołanie :D .
Teraz pracuje w bardzo drogim gabinecie, ponadto jest osobistym fryzjerem niejakiego Richiego Younga ( albo Yunga ), nie wiem, jak to się pisze. Richie gra taki jakiś dziwny rodzaj muzyki, ale w Niemczech jest gwiazdą.
Nie byłoby w tym nic dziwnego, gdyby nie to, że Richie jest łysy :D .
No tak, i wyszło szydło z worka...że fryzjer rodzaju męskiego, to niemal zawsze.....fryzjer :ryk: :ryk: :ryk: .

vip

Post » Pon sty 02, 2012 10:31 Re: SREBRNOWŁOSA I TRZY NIEDŹWIADKI...wątek ostatni.

No dobra, obleciałam wątki niektóre, a teraz idę likwidować siwki :ok: .
Miłego dnia, moje kochane, i do wieczora :D .

vip

Post » Pon sty 02, 2012 10:32 Re: SREBRNOWŁOSA I TRZY NIEDŹWIADKI...wątek ostatni.

Do zo! :1luvu:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Pon sty 02, 2012 11:25 Re: SREBRNOWŁOSA I TRZY NIEDŹWIADKI...wątek ostatni.

johaśka pisze:heloł :)

Ale ja nie mówię, że to źle, że się podoba. Każdemu podoba się co innego :D . Wyraziłam tylko swoje zdanie :D . Aktorzy jak książki, ubrania czy co innego.

juana

Od: Śro cze 15, 2011 7:19

Post » Pon sty 02, 2012 11:42 Re: SREBRNOWŁOSA I TRZY NIEDŹWIADKI...wątek ostatni.

Mąż mi dał pospać, do 3 siedziałam nad pisaniem dla Kasi, właściwie dla Kitki. Mąż pilnował bidy, bo mnie męczy ból ucha ze zdwojoną siłą.. Ałć!
najszczesliwsza

Post » Pon sty 02, 2012 14:03 Re: SREBRNOWŁOSA I TRZY NIEDŹWIADKI...wątek ostatni.

ObrazekObrazek

A mnie wczoraj zmogło przy czytaniu tego co naprodukowałyście :oops: :mrgreen:
Dziś doczytałam, i wiecie co - mnie jakoś nie kręcę to hollywoodzkie przystojniaki, jakieś dla mnie sztuczne są :mrgreen:

A włos to se zrobiłam w piątek, najpierw fryzjerka w celu ścięcia na jakieś trzy cm / u prawdziwego fryzjera byłam z 8 lat temu, tak zawsze koleżanka strzygła - zapłaciłam za ścięcie krótkich na bardzo krótkie 25 zł + napiwek 8O , ale raz można poszaleć /, potem córka farbę położyła i znów jestem czerwonowłosa :ok:

izka53

Od: Śro wrz 29, 2010 13:54

Post » Pon sty 02, 2012 17:21 Re: SREBRNOWŁOSA I TRZY NIEDŹWIADKI...wątek ostatni.

Już jestem :D .
Siwki zlikwidowane, samopoczucie od razu lepsze :mrgreen: .
Jeszcze zdążę się nabyć siwa, tak za jakieś 20 lat :mrgreen: .
A teraz oglądam " Czarodziejkę z księżyca "...czyżby starcze zdziecinnienie? 8O

vip

Post » Pon sty 02, 2012 17:26 Re: SREBRNOWŁOSA I TRZY NIEDŹWIADKI...wątek ostatni.

vip0 pisze:Już jestem :D .
Siwki zlikwidowane, samopoczucie od razu lepsze :mrgreen: .
Jeszcze zdążę się nabyć siwa, tak za jakieś 20 lat :mrgreen: .
A teraz oglądam " Czarodziejkę z księżyca "...czyżby starcze zdziecinnienie? 8O

kocham czarodziejkę!
Na podwórku bawiliśmy się w czarodziejki i z przypraw robiłyśmy taki proszek... :ryk:

Zaraz wychodzimy do weta...
najszczesliwsza

[poprzednia][następna]