Szczytno 5 - tyle potrzebujących w schronisku...

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob gru 31, 2011 12:21 Re: Szczytno 5 - tyle potrzebujących w schronisku...

Małgoniu, dziękujemy za pozdrowienia od Florci...
Wejdźmy w nowy rok (choć to symboliczna data) z nowymi nadziejami :ok:

życzę tego wszystkim ludziom, zwierzom, nawet kamieniom.
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Od: Wto mar 08, 2011 1:13

Post » Sob gru 31, 2011 12:52 Re: Szczytno 5 - tyle potrzebujących w schronisku...

Alienor pisze::ok: :ok: :ok: za to, by Wasze koty w Nowym Roku poznajdowały domki na zawsze, gdzie będą mieszkały w szczęściu i zdrowiu do końca swych dni, a te, które domy już mają, niech żyją w nich szczęśliwe jak pączki w maśle :ok: :ok: :ok: I by te, które zagubiły się w strachu, znalazły z powrotem drogę do szczęścia u boku człowieka :ok: :ok: :ok:
Oj tak ,bardzo tego nam i kotom życzę.Dzisiaj miałam dwa sensowne telefony w sprawie Lorda tylko z drugiego końca polski.Zobaczymy co z tego wyjdzie.
[/url]ObrazekObrazekObrazek

horacy 7

Od: Śro cze 02, 2010 16:01

Post » Sob gru 31, 2011 14:35 Re: Szczytno 5 - tyle potrzebujących w schronisku...

A ja przed chwilą też dostałam bardzo rozsądne zapytanie o Lorda na mail (z ogłoszenia na Allegro).
Przekazałam do Basi z prośbą o kontakt :ok:
po_prostu_kaska

Post » Sob gru 31, 2011 15:11 Re: Szczytno 5 - tyle potrzebujących w schronisku...

horacy 7 pisze:
Alienor pisze::ok: :ok: :ok: za to, by Wasze koty w Nowym Roku poznajdowały domki na zawsze, gdzie będą mieszkały w szczęściu i zdrowiu do końca swych dni, a te, które domy już mają, niech żyją w nich szczęśliwe jak pączki w maśle :ok: :ok: :ok: I by te, które zagubiły się w strachu, znalazły z powrotem drogę do szczęścia u boku człowieka :ok: :ok: :ok:
Oj tak ,bardzo tego nam i kotom życzę.Dzisiaj miałam dwa sensowne telefony w sprawie Lorda tylko z drugiego końca polski.Zobaczymy co z tego wyjdzie.

A gdzie ten koniec Polski?? Bo może akurat w nowym roku do Lorda uśmiechnie się szcęście. :ok:

kasztanowa7

Od: Czw sty 27, 2011 17:18

Post » Sob gru 31, 2011 15:39 Re: Szczytno 5 - tyle potrzebujących w schronisku...

Niech się szczęście uśmiechnie do nas wszystkich, zaczynając od kotów i psów, na ludziach kończąc :ok:
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Sob gru 31, 2011 15:41 Re: Szczytno 5 - tyle potrzebujących w schronisku...

To Częstochowa i Ostrowia Wielkopolska ,mail to trochę bliżej Warszawa lub Ciechanów bo o taki transport pytano.Zobaczymy on bez problemu znajdzie dom tylko ja szukam najlepszego dla niego.Tzn.najlepszego dla jego inteligentniej ,dominującej osobowości.

horacy 7

Post » Sob gru 31, 2011 15:42 Re: Szczytno 5 - tyle potrzebujących w schronisku...

To znaczy najlepszego dla niego :ok:
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Post » Sob gru 31, 2011 16:55 Re: Szczytno 5 - tyle potrzebujących w schronisku...

Nie ubiorę w odpowiednie słowa tego czego życzę Wam, Waszym bliskim i Waszym podopiecznym.
Czego życzę schroniskowym biedom.
Wiecie,że życzę z serca i jak najlepiej.
Oby rok 2012 był lepszy i zasobniejszy w dobre domy, zdrowie i nie obfitował w kolejne biedy.
Oby sypnął groszem i zmienił umysły tych, co mają pod opieką biedy schroniskowe.
Oby starczyło Wam sił do walki. A jeszcze lepiej by takowej walki nie trzeba było prowadzić.
Wszystkiego naj, naj... w tym 2012 roku
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Sob gru 31, 2011 20:30 Re: Szczytno 5 - tyle potrzebujących w schronisku...

Życzę Wam i sobie oraz naszym braciom mniejszym... tysiąc razy mniej błędów..., milion razy więcej cierpliwości i samych sukcesow na niwie.. działalności ku chwale kociastych :ok:
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Od: Wto mar 08, 2011 1:13

Post » Sob gru 31, 2011 22:39 Re: Szczytno 5 - tyle potrzebujących w schronisku...

Wszystkim kotom ze schronu w Szczytnie życzę wspaniałych domów... i trwania w cierpliwości i zdrowiu do pójścia do domków...
Ludziom - wytrwałości w zmaganiu się z okrutną rzeczywistością i oby tego okrucieństwa i bezradności było jak najmniej...

Przylepie - aby znalazła się możliwość wyciągnięcia ze schronu - miejsce u wetki czeka.
Plus dodatkowo czeka miejsce na jeszcze jednego kota, wskazanego przez Ciebie Basiu... zawsze łatwiej wyciagnać ze schronu dwa...
Jeśli masz możliwośc wyciagnięcia Przylepy plus jeszcze jednej kociej biedy to to rob - a ja się nimi w Warszawie zaopiekuję. :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Nie sty 01, 2012 16:57 Re: Szczytno 5 - tyle potrzebujących w schronisku...

A tutaj fotki od Basi

Poniżej

137. Maja - buraska, zabrana ze schroniska. Znalazła DT w Olsztynie
Obrazek

I nowe foty :)

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
po_prostu_kaska

Post » Nie sty 01, 2012 19:36 Re: Szczytno 5 - tyle potrzebujących w schronisku...

Najlepszych domów dla wszystkich kotów. Niech się spełnią marzenia :ok:
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Post » Pon sty 02, 2012 19:39 Re: Szczytno 5 - tyle potrzebujących w schronisku...

Cicho u naszych kotów nadal tkwią samotnie w schronisku.Ja też chyba cos źle robię bo z ogłoszeń cisza tylko telefony o długowłosego Lorda i czasem o słyszącego białego Atomka.Ja zaś chyba jestem nawiedzona i mam zbyt duże wymagania.

horacy 7

Post » Pon sty 02, 2012 22:10 Re: Szczytno 5 - tyle potrzebujących w schronisku...

Marzenia11 pisze:Wszystkim kotom ze schronu w Szczytnie życzę wspaniałych domów... i trwania w cierpliwości i zdrowiu do pójścia do domków...
Ludziom - wytrwałości w zmaganiu się z okrutną rzeczywistością i oby tego okrucieństwa i bezradności było jak najmniej...

Przylepie - aby znalazła się możliwość wyciągnięcia ze schronu - miejsce u wetki czeka.
Plus dodatkowo czeka miejsce na jeszcze jednego kota, wskazanego przez Ciebie Basiu... zawsze łatwiej wyciagnać ze schronu dwa...
Jeśli masz możliwośc wyciagnięcia Przylepy plus jeszcze jednej kociej biedy to to rob - a ja się nimi w Warszawie zaopiekuję. :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Marzeniu myślę nad tym by spróbować jakoś je wyciągnąć.Może teraz się powiedzie. :ok: :ok: :ok:

horacy 7

Post » Pon sty 02, 2012 22:57 Re: Szczytno 5 - tyle potrzebujących w schronisku...

Brygida będzie miała dt po połowie stycznia ,tak strasznie się cieszę i dziękuję dziewczynom. :1luvu:

horacy 7

[poprzednia][następna]