Wejdźmy w nowy rok (choć to symboliczna data) z nowymi nadziejami

życzę tego wszystkim ludziom, zwierzom, nawet kamieniom.
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Oj tak ,bardzo tego nam i kotom życzę.Dzisiaj miałam dwa sensowne telefony w sprawie Lorda tylko z drugiego końca polski.Zobaczymy co z tego wyjdzie.Alienor pisze::ok:![]()
za to, by Wasze koty w Nowym Roku poznajdowały domki na zawsze, gdzie będą mieszkały w szczęściu i zdrowiu do końca swych dni, a te, które domy już mają, niech żyją w nich szczęśliwe jak pączki w maśle
![]()
![]()
I by te, które zagubiły się w strachu, znalazły z powrotem drogę do szczęścia u boku człowieka
![]()
![]()
horacy 7 pisze:Oj tak ,bardzo tego nam i kotom życzę.Dzisiaj miałam dwa sensowne telefony w sprawie Lorda tylko z drugiego końca polski.Zobaczymy co z tego wyjdzie.Alienor pisze::ok:![]()
za to, by Wasze koty w Nowym Roku poznajdowały domki na zawsze, gdzie będą mieszkały w szczęściu i zdrowiu do końca swych dni, a te, które domy już mają, niech żyją w nich szczęśliwe jak pączki w maśle
![]()
![]()
I by te, które zagubiły się w strachu, znalazły z powrotem drogę do szczęścia u boku człowieka
![]()
![]()
Marzenia11 pisze:Wszystkim kotom ze schronu w Szczytnie życzę wspaniałych domów... i trwania w cierpliwości i zdrowiu do pójścia do domków...
Ludziom - wytrwałości w zmaganiu się z okrutną rzeczywistością i oby tego okrucieństwa i bezradności było jak najmniej...
Przylepie - aby znalazła się możliwość wyciągnięcia ze schronu - miejsce u wetki czeka.
Plus dodatkowo czeka miejsce na jeszcze jednego kota, wskazanego przez Ciebie Basiu... zawsze łatwiej wyciagnać ze schronu dwa...
Jeśli masz możliwośc wyciagnięcia Przylepy plus jeszcze jednej kociej biedy to to rob - a ja się nimi w Warszawie zaopiekuję.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], kasiek1510, Paula05, puszatek i 101 gości