Vill, Czarownicą się jest przez całe życie - pamiętaj o tym i bez względu na wszystko, powody takiej decyzji i inne sprawy. I wiedz jak ważna jesteś dla tego Wyjatkowego Paktu Czarownic

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
pomponmama pisze:Moje kochane bździągwy!
W pełni rozumiem Vill i podzielam jej uczucia. Już od jakiegoś czasu nieco odsunęłam się od Paktu. Proszę siostry o zgodę na pozostanie czarownicą nieaktywną, pojawiającą się czasem towarzysko, a potem znikającą w miarę potrzeb, ponieważ tak się teraz moje życie układa, że nie mam czasu na regularny Pakt, a czarownicą jak tu napisano zostaje się raz, na zawsze. Miau przestało być jakiś czas temu moim miejscem, zaglądałam już właściwie tylko do Was, to forum bardzo się zmieniło i myślę, że trzeba przeczekać - może kiedyś znów stanie się ciepłym i przyjaznym miejscem, gdzie każdy będzie mógł się zrelaksować i pogadać o wszystkim... Mam nadzieję, że mimo decyzji Vill pakt nie zginie, że przeprowadzicie jakieś głosowanie na nową Siostrę Prezes i nadal będę Was tu mogła czasem poczytać, a czasem podzielić się swoimi wrażeniami w oczekiwaniu na te zmiany...
Pozdrawiam cię Vill - matko założycielko, Siostro Prezes na emeryturze - przyjaźnie tu zawarte przetrwają też poza paktem - jestem tu i zawsze czekam na Twój telefon
becia_73 pisze:Czarownice drogie , szczęścia w nowym roku.![]()
Czy jest tu ktoś z Częstochowy lub Ostrowa WLKP?Wizyta przedadopcyjna potrzebna
jasdor pisze:
Zawsze coś po pewnym czasie sie wypala, ale to nie znaczy, że trzeba z tego rezygnować.
To chyba wynika z tego, że chciałybyśmy być wszędzie i pomóc wszystkim. Tak niestety się nie da, ale idea niechaj przetrwa - mimo wszystko.
Musimy tylko wybrać kogoś, kto będzie to wszystko trzymał w kupieJak? Trzeba to ustalić.
Czyli ,choć 2011 już stracił zęby jadowe,nabruździł.
Miło było,poznałam urocze Czarowne, pomponmamę i babajagę face to face i ta znajomość chyba przetrwa.
O rany!
Przepraszam solangelicę i charm ,was też znam na żywo i lubię,ale my mamy tu "piechty"z Będzina![]()
Paktu nie odbieram źle,za krótko w nim jestem.
Nie wypisze się,nie ma mowy,po prostu ,jak zwykle nie będę się udzielać.
Użytkownicy przeglądający ten dział: fruzelina i 703 gości