Szczęśliwego Nowego Roku

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
JaEwka pisze:Czy mi się wydaje, czy katarek ma mniejszy ?
Ale on już wyglądaw końcu jak kot a nie jak mały stworek
Edit: A jak sylwester? Nie zabalował za ostro?
Gibutkowa pisze:Dobrze że wiadomo co jest i że szybko się udało zareagować. Aniu dzięki wielkie że się tak o niego troszczysz![]()
![]()
Anna61 pisze:Gibutkowa pisze:Dobrze że wiadomo co jest i że szybko się udało zareagować. Aniu dzięki wielkie że się tak o niego troszczysz![]()
![]()
Edytko, nie tylko o niego ale każdego kota który jest pod moją opieką.
Synuś teraz śpi na łóżku z Kaśką, któremu to niedawno po nalaniu na poduszkę zapowiedziała kategorycznie, że już nie będzie z nią spał.Zdjęcia zrobiłam na dowód, że Kaśka mówi co innego i robi co innego.
Gibutkowa pisze:Anna61 pisze:Gibutkowa pisze:Dobrze że wiadomo co jest i że szybko się udało zareagować. Aniu dzięki wielkie że się tak o niego troszczysz![]()
![]()
Edytko, nie tylko o niego ale każdego kota który jest pod moją opieką.
Synuś teraz śpi na łóżku z Kaśką, któremu to niedawno po nalaniu na poduszkę zapowiedziała kategorycznie, że już nie będzie z nią spał.Zdjęcia zrobiłam na dowód, że Kaśka mówi co innego i robi co innego.
Chyba Lakuś sobie ją owinął wokół pazurkaTak jak mnie Mieczysławek mój synuś kochany
Wiem że się troszczysz o wszystkie kotki ale za przygarnięcie Lakusia będę Ci ciągle i ciągle dziękować
Hanulka pisze:![]()
![]()
![]()
za zdrówko Luckiego
Lucky blisko mnie mieszka
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot], Google Adsense [Bot] i 851 gości