ALE CIACHO! Ptyś ma Balbinkę i STAŁY DOMEK - WROCEK :))))

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie sty 01, 2012 1:06 Re: ALE CIACHO! Ptyś ma Balbinkę i STAŁY DOMEK - WROCEK :))))

Ptysieńkom i Dużej , tej poprzedniej i tej teraźniejszej, dużo zdrówka, spełnienia marzeń, miseczek pełnych po same brzegi i duuuuużo miłości :1luvu: :1luvu: :1luvu:

jasdor

Od: Sob wrz 19, 2009 11:51

Post » Nie sty 01, 2012 10:09 Re: ALE CIACHO! Ptyś ma Balbinkę i STAŁY DOMEK - WROCEK :))))

:1luvu: :1luvu: :1luvu: dzień dobry Ptysie :wink:
PLUTO - pies :) rasy bratnia dusza - już w DS !!!!
Obrazek

animalon

Od: Sob lis 27, 2010 8:48

Post » Nie sty 01, 2012 11:02 Re: ALE CIACHO! Ptyś ma Balbinkę i STAŁY DOMEK - WROCEK :))))

Wcale się skończyła sielanka.
Sielanka ma być przez całe kocie życie, po to się jest kotem 8)
witam się w wątku maluszków, nowy dom odwiedziłam przez przyjazdem kociów :D
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Nie sty 01, 2012 13:09 Re: ALE CIACHO! Ptyś ma Balbinkę i STAŁY DOMEK - WROCEK :))))

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO W NOWYM ROKU :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Obrazek
Biegaj sobie za TM kochana Misieńko [*]/26.05.2005r.-11.11.2010r./
===================================
Teraz w Twoim domku mieszka Miłka:

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Prawda, że pięknota

Dom bez kota jest jak samolot bez pilota

ula-misia

Od: Pon lis 01, 2010 14:34

Post » Nie sty 01, 2012 13:42 Re: ALE CIACHO! Ptyś ma Balbinkę i STAŁY DOMEK - WROCEK :))))

Ptysie dziękuję wszystkim za życzenia :love: :love: :love: i również życzymy Wszystkim wszystkiego dobrego, wszystkim kociakom dużo miłości, tymczasom dodatkowo stałych domków, a opiekunom - czy to właścicieli czy tymczasowym opiekunom - dużo cierpliwości, zdrowia oraz dużo zabawy i uciechy z Kociaków :1luvu:

Ponadto, chyba wypędziliśmy sporo robali :ryk: :ryk: Balbinka z Ptysiem zamienili się charakterami po wizycie u weterynarza :1luvu: :1luvu: Ptysiu po tabletce uspokoił się, wyciszył, a Balbinka... odzyskała apetyt - wcina prawie tyle samo co Ptyś, z cichej spokojnej kotki zamieniła się w Pogromcę Ptysia :twisted: :twisted: Teraz to ona tu rządzi nie Ptyś :ryk: To ona biega za nim i go gania :ryk: A dziś to kociaki przeszły samych siebie pod względem jedzenia... Obiecałam im, że jak zjedzą wszysko z misek dostaną saszetkę - bez mieszania z suchym (dalej maluchy omijają miche z suchym, więc nadal robię tak jak Pani weterynarz poradziła - mieszam), zjadły dosłowenie w 3 min, po chwili znów zaczeły pomiaukiwać, że nadal głodne i faktycznie jak dałam im ciut z puchy (tym razem już wymieszane) znów wszystko zjadły 8O 8O 8O no ciut dłużej im to zajeło, bo jakieś 20 min, ale zjadły 8O 8O 8O I... oczywiście nadal łaziły i gadały, że głodne 8O 8O 8O 8O Dobrze, że wystawiłam im do ogrzania trochę jedzonko a'la Animalon 8) wymieszałam z suchym i resztką z puszki Carnego (zostało w puszce na 1 kociaka, dlatego od razu nie dałam samej puchy tylko czekałam) i zjadły połowę, KAŻDE POŁOWĘ z tego co im dałam 8O 8O 8O To się nazywa odzyskać apetyt :ryk: :ryk: :ryk: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Malgosia Wroc

Od: Nie lis 20, 2011 15:30

Post » Nie sty 01, 2012 14:45 Re: ALE CIACHO! Ptyś ma Balbinkę i STAŁY DOMEK - WROCEK :))))

Za apetyciki :ok:
pozdrowienia ciepłe
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Nie sty 01, 2012 17:15 Re: ALE CIACHO! Ptyś ma Balbinkę i STAŁY DOMEK - WROCEK :))))

Malgosia Wroc pisze:Ptysie dziękuję wszystkim za życzenia :love: :love: :love: i również życzymy Wszystkim wszystkiego dobrego, wszystkim kociakom dużo miłości, tymczasom dodatkowo stałych domków, a opiekunom - czy to właścicieli czy tymczasowym opiekunom - dużo cierpliwości, zdrowia oraz dużo zabawy i uciechy z Kociaków :1luvu:

Ponadto, chyba wypędziliśmy sporo robali :ryk: :ryk: Balbinka z Ptysiem zamienili się charakterami po wizycie u weterynarza :1luvu: :1luvu: Ptysiu po tabletce uspokoił się, wyciszył, a Balbinka... odzyskała apetyt - wcina prawie tyle samo co Ptyś, z cichej spokojnej kotki zamieniła się w Pogromcę Ptysia :twisted: :twisted: Teraz to ona tu rządzi nie Ptyś :ryk: To ona biega za nim i go gania :ryk: A dziś to kociaki przeszły samych siebie pod względem jedzenia... Obiecałam im, że jak zjedzą wszysko z misek dostaną saszetkę - bez mieszania z suchym (dalej maluchy omijają miche z suchym, więc nadal robię tak jak Pani weterynarz poradziła - mieszam), zjadły dosłowenie w 3 min, po chwili znów zaczeły pomiaukiwać, że nadal głodne i faktycznie jak dałam im ciut z puchy (tym razem już wymieszane) znów wszystko zjadły 8O 8O 8O no ciut dłużej im to zajeło, bo jakieś 20 min, ale zjadły 8O 8O 8O I... oczywiście nadal łaziły i gadały, że głodne 8O 8O 8O 8O Dobrze, że wystawiłam im do ogrzania trochę jedzonko a'la Animalon 8) wymieszałam z suchym i resztką z puszki Carnego (zostało w puszce na 1 kociaka, dlatego od razu nie dałam samej puchy tylko czekałam) i zjadły połowę, KAŻDE POŁOWĘ z tego co im dałam 8O 8O 8O To się nazywa odzyskać apetyt :ryk: :ryk: :ryk: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

:dance: :dance2: :dance: :dance2: :dance: :dance2: :dance: :dance2: paszcza mi cieszy się na takie wieści,ale fajnie Balbinka zaskoczyła z jedzeniem :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Samych najlepszych dni w Nowym Roku dla Ptysi i Dużej oraz dla gospodyni tego wątku i jej zwierzęco-ludzkiej rodziny

rudy kociak

Od: Śro paź 19, 2011 18:21

Post » Nie sty 01, 2012 22:08 Re: ALE CIACHO! Ptyś ma Balbinkę i STAŁY DOMEK - WROCEK :))))

Cześć Ptysiaki :1luvu: Jak sobie radzicie z Dużą? :ryk: A Duża jak sobie radzi z Ptysiami :1luvu: ? Czy to są 2 atomki czy raczej słodziaki? Miziaki? I ciasteczka do schrupania? .... Trzymajcie się .... :ok:
Obrazek

animalon

Post » Pon sty 02, 2012 10:15 Re: ALE CIACHO! Ptyś ma Balbinkę i STAŁY DOMEK - WROCEK :))))

Witamy :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Obrazek
Biegaj sobie za TM kochana Misieńko [*]/26.05.2005r.-11.11.2010r./
===================================
Teraz w Twoim domku mieszka Miłka:

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Prawda, że pięknota

Dom bez kota jest jak samolot bez pilota

ula-misia

Od: Pon lis 01, 2010 14:34

Post » Pon sty 02, 2012 10:33 Re: ALE CIACHO! Ptyś ma Balbinkę i STAŁY DOMEK - WROCEK :))))

Ptysiunie witajcie :1luvu:
Obrazek

animalon

Post » Pon sty 02, 2012 13:09 Re: ALE CIACHO! Ptyś ma Balbinkę i STAŁY DOMEK - WROCEK :))))

Ptysie witają, raczej Ja witam, bo Ptysie zapewne smacznie śpią w domciu :ryk:

Ptysie hmm ciężko powiedzieć jakie są... mnóstwo śpią, jak wstaną to biegają w te i we wte, bija się o 1 zabawkę, maja całą gamę zabawek a bija się o 1 malutka mysie... Do tego stopnia, że jak dorwie się do niej Ptyś to warczy na Balbinkę - nawet nie wiedziałam, że koty warczą, zawsze myślałam, że to domena psów 8) a to taki szok.. warczący kot 8O 8O

Poza tym rosną, apetyt znów im dopisuje, Balbinka najchętniej to by z rąk nei schodziła, tak lubi byc miziana :1luvu: :1luvu: Ptysiu tez, ale to bardziej na jego zasadach, czyli żadnych rąk :evil: On sie ułoży - najlepiej na łóżeczku i tzreba sie koło niego położyć i wtedy się zaczyna.. zmiana miejsca co jakieś 0.5 - 1 min i mizianie każdej strony Ptysiowego futerka :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Malgosia Wroc

Od: Nie lis 20, 2011 15:30

Post » Pon sty 02, 2012 16:52 Re: ALE CIACHO! Ptyś ma Balbinkę i STAŁY DOMEK - WROCEK :))))

to super wieści podrzuciłaś :1luvu: masz takie miziaki, że rąk i nóg zabraknie do miziania .... Balbinka jak słychać , chyba się "otwiera" coraz bardziej na nowy świat :ryk: . Ja , osobiście rzecz ujmując, trwam w napięciu o wieści aklimatyzacyjne Ptysiaczków... I jak słyszę takowe newsy to napięcie odchodzi :ryk: uffffff ....
Oby tak dalej - bez chorób, pogryzień , uprowadzeń :ryk: ...
Obrazek

animalon

Post » Pon sty 02, 2012 21:33 Re: ALE CIACHO! Ptyś ma Balbinkę i STAŁY DOMEK - WROCEK :))))

Ja też się cieszę, bo Ptysiuńki połowę mojego serducha ukradły :1luvu:

jasdor

Od: Sob wrz 19, 2009 11:51

Post » Pon sty 02, 2012 22:25 Re: ALE CIACHO! Ptyś ma Balbinkę i STAŁY DOMEK - WROCEK :))))

Ale Małgosia ma fajnie z tymi malymi Słodziakami :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Pon sty 02, 2012 22:39 Re: ALE CIACHO! Ptyś ma Balbinkę i STAŁY DOMEK - WROCEK :))))

MalgWroclaw pisze:Wcale się skończyła sielanka.
Sielanka ma być przez całe kocie życie, po to się jest kotem 8)

:1luvu: :1luvu: pieknie to napisalas :)

witam sie noworocznie i przesylam pierwsze w tym roku pomruczenia i najslodsze buziaki Ptysiom :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

[poprzednia][następna]