[Gliwice]DT sisay.Chwilowa przerwa :) Szukam TRANSP do W-wy!

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Sob gru 24, 2011 0:00 Re: [Gliwice]DT sisay. Klara, Koral & rodzeństwo z działek.

Czyli u Was też walka z intruzami :twisted:

Kociaki po zabiegach czują się w porządku, małemu po konsultacji z Formicą zaaplikowałam dziś rano Stronghold i w ciągu paru godzin przestał trzepać główką, nie wiem czy to zbieg okoliczności czy rzeczywiście zaczynał się świerzb.

No i nastała u nas Helga po raz drugi :mrgreen: Mam teraz całą trójkę u siebie, chyba się wyniosę jak one zaczną wszystkie razem dawać czadu.
Póki co, Helga się zabunkrowała na krześle pod stołem i buczy oraz prycha histerycznie :roll: :lol:
Ale widać ze rozkład mieszkania doskonale pamięta :D

Jutro Klara ma jechać do nowego domku... oj smutno będzie :?

sisay

Od: Pon cze 18, 2007 12:18

Post » Sob gru 24, 2011 11:33 Re: [Gliwice]DT sisay. Klara, Koral & rodzeństwo z działek.

sisay pisze:Jutro Klara ma jechać do nowego domku... oj smutno będzie :?

Ale jej będzie wesoło :ok:
ObrazekObrazek

coztego

Od: Czw cze 29, 2006 19:22

Post » Sob gru 24, 2011 12:32 Re: [Gliwice]DT sisay. Klara, Koral & małe z działek. Helga! :)

Pojechała przed chwilą, do śmiechu jej nie było raczej :roll: ale mam nadzieję ze się zaaklimatyzuje.

sisay

Post » Sob gru 24, 2011 14:47 Re: [Gliwice]DT sisay. Klara, Koral & małe z działek. Helga! :)

sisay pisze:Pojechała przed chwilą, do śmiechu jej nie było raczej :roll: ale mam nadzieję ze się zaaklimatyzuje.

Będzie dobrze! Musi być dobrze :ok:
ObrazekObrazek

coztego

Post » Sob gru 24, 2011 16:07 Re: [Gliwice]DT sisay. Klara, Koral & małe z działek. Helga! :)

sisay pisze:Pojechała przed chwilą, do śmiechu jej nie było raczej :roll: ale mam nadzieję ze się zaaklimatyzuje.

Plamka i Junior którzy też dziś pojechali, też nie byli szczęśliwi z tego faktu, byli długo więc im się nie dziwie, ale będzie dobrze musi być. :ok: :ok:

OlaLola

Od: Nie paź 21, 2007 9:33

Post » Sob gru 24, 2011 23:38 Re: [Gliwice]DT sisay. Klara pojechała do domku! :)

:ok: :ok: :ok: super wieści na Święta! i :ok: :ok: :ok: za aklimatyzację i domki!
Obrazek ObrazekObrazek

.../\„,„/\ εїз ~
...( =';'=)
.../*♥♥*\
.(.|.|..|.|.)...(◕◡◕) ɯǝʇsǝɾ ɔęıʍ ęzɔnɹɯ

halbina

Od: Śro maja 23, 2007 22:26

Post » Sob gru 24, 2011 23:56 Re: [Gliwice]DT sisay. Klara pojechała do domku! :)

Wróciłam umęczona do domu od mamy, a tu widzę ze koty próbowały zamordować szczeniaka :twisted:
Zrzuciły na niego doniczkę z kwiatkiem.
Mam do sprzątnięcia kojec wyłożony kocykami i zabawkami, zasypany ziemią i zasikany...

Choinka stoi :ok:

sisay

Post » Nie gru 25, 2011 0:27 Re: [Gliwice]DT sisay. Klara pojechała do domku! :)

Mogło być gorzej! Obejrzyj "Kevina"... :wink:
Obrazek ObrazekObrazek

.../\„,„/\ εїз ~
...( =';'=)
.../*♥♥*\

halbina

Post » Nie gru 25, 2011 21:15 Re: [Gliwice]DT sisay. Klara pojechała do domku! :)

sisay pisze:Wróciłam umęczona do domu od mamy, a tu widzę ze koty próbowały zamordować szczeniaka :twisted:
Zrzuciły na niego doniczkę z kwiatkiem.

:ryk: :ryk: :ryk:
Koteczki rozkoszne :twisted:
ObrazekObrazek

coztego

Post » Pon gru 26, 2011 0:40 Re: [Gliwice]DT sisay. Klara pojechała do domku! :)

:mrgreen:

Kevin już wywołuje u mnie reakcję histeryczno-alergiczną :twisted:
Dziś po powrocie szkód mniej, a na dodatek w trzecim dniu podawania leku p/pierwotniakom widzę zdecydowaną poprawę kup :ok:

Rzygają dalej, ale już igliwiem ze sztucznej choinki :roll:

Mój kochany Gumiś pokazał swoje różki - próba podania leku dopyszcznie zakończyła się demolką kuchni, zerwaniem firanki i trzema pięknymi szramami na mojej ręce. Ale to niechcący, nóżka mu się omsknęła :lol: Znielubił mnie strasznie w ciągu tych 5 sekund.
To pierwszy kot, któremu nie jestem w stanie nic zrobić na siłę. A silny skubaniec jest, że hoho 8O

sisay

Post » Pon gru 26, 2011 1:32 Re: [Gliwice]DT sisay. Klara pojechała do domku! :)

tia... nie "omknęła" tylko OMSKŁA... :ryk:
Obrazek ObrazekObrazek

.../\„,„/\ εїз ~
...( =';'=)
.../*♥♥*\

halbina

Post » Wto gru 27, 2011 17:09 Re: [Gliwice]DT sisay. Klara pojechała do domku! :)

Omskła :lol:

Maluchy Agatek i Kuleczka "się omskły" do nowego domku dzisiaj :D Fajny domek, fajni państwo i fajne koty - pasują do siebie :mrgreen:

Helga nabzdyczona, chodzi i fuczy na wszystkich, ale z każdym dniem trochę mniej. Udało mi się ją wczoraj wygłaskać i nawet zamruczała ;) ganiała też trochę z Guliwerem, ale na razie jeszcze wiecej w tym prychów niż zabawy :roll:

sisay

Post » Czw gru 29, 2011 18:11 Re: [Gliwice]DT sisay. Klara pojechała do domku! :)

Helga zostaje u nas na DT :)
Cała trójka super się dogaduje, razem się wydurniają i razem śpią. Jutro bracia idą na badania, bo coś nie tak z nimi. Koral dalej ma rzadką kupę i chudnie w oczach, a Guliwer ma brzuch jak balonik ale za to trzecie powieki ciągle na wierzchu.

nabyłam dziś prawie 4 kg serduszek kurzych za 17 zł :mrgreen: niestety zamrożone w jednym kawałku, więc trochę sie z nimi namęczyłam. Ugotowałam w dużym garze, machnęłam lekko blenderem i koty mają super wyżerkę na miesiąc :lol:

Koral wyłowił sobie jedno całe serce i obnosił się z nim po mieszkaniu, wysmarował nim parapet i podłogę a potem zjadł :)

sisay

Post » Nie sty 01, 2012 0:17 Re: [Gliwice]DT sisay. Klara pojechała do domku! :)

Helga :D

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

sisay

Post » Nie sty 01, 2012 0:19 Re: [Gliwice]DT sisay. Klara pojechała do domku! :)

Koral :1luvu:

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

sisay

[poprzednia][następna]