Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Shishka pisze:Już są ogromne postępy- czasem nawet śpią razem na fotelu i Sisza wylizuje małej futerko:) Zdrowotnie wszystko OK i mam nadzieję, że po Nowym Roku będzie można zaszczepić koteczkę a w marcu się wysterylizuje jak będą znów sterylkowe akcje.
Nowa kotka jednak nazywa się TośkaCo u Bejbi?
Shishka pisze:Ale ogólnie na co dzień jest dobrze?
Shishka pisze:Już się trochę odbiłam i nie jestem aż tak przybita![]()
Tobie też życzę żeby mała w końcu dała się sobą cieszyć-bo tak to wiecznie tylko zmartwienia...
Kurcze...nie szukam już waszego wątku bo pewnie i tak bym się pogubiła co i jak, napisz tylko czy Ona dalej jest bez diagnozy pewnej? Niemożliwe, że niby nic a ciągle coś
Shishka pisze:Świetnie,bardzo się cieszę:) Rzadko tu teraz bywam ale postaram się czasem wpaść na wątek Bejbi:)
Shishka pisze:Od 3 tygodni nie mam internetu i przez to mnie tu nie ma...Mam nadzieję,że prędko mi włączą to wtedy napiszę:)
Shishka pisze:od Taty pisałam:) na tel.niestety nie mam internetu :/
Teraz chwilowo w sieci bo sąsiad pożyczył nam hasło ale wciąż czekamy aż TP usunie jakieś niby Globalny Błąd przez który nie mogą nam aktywować od miesiąca usługi...
Koty mają się świetnie-Tośka jest na 10 marca zapisana na sterylkę, właśnie skończyła pierwszą ruję-która choć tylko 4 dniowa zaowocowała totalnie obsikaną kołdrą,wymiotami(na szczęście tylko raz) i dużym obrzmieniem sutków który na szczęście sam ustąpił:)
Teraz obie cały dzień szaleją goniąc za szczurem z kocimiętką lub śpią wtulone w siebie:)-nie spodziewałam się, że się tak zaakceptują.
U Bejbi wszystko OK? Pozdrowionka dla niej:)
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 83 gości