Szyszka odeszła-zostal ból i pustka...żegnaj kiciu:((((((

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt gru 30, 2011 19:48 Re: Jest zle FIP:((((((((((((((

mikela pisze:
gerardbutler pisze:na dodatek sasiadka mnie dobila bo u nas jest taki pan staszek ktory ma mnostwo kotow bo ludzie mu podrzucaja no i sasiadka powiedziala ze onjest w szpitalu nie wiadomo co bedzie z kotami :((((((((((((( a na dodatek powiedziala ze ...
wczoraj widziała malutkiego koteczka z zaropialymi oczkami który miauczal(pewnie staszka) z glodu a ta kretynka zamiast go wziąśc to go zostawiła na pewna smierc ...............

rany, tam naprawdę potrzebna jest pomoc...
jedna osoba, jak Ty, tego nie udźwignie :(

małe miasteczka...człowiek stara się coś zdziałać w dużym , to jest potrzebne, ale tam to dopiero jest dramat :cry:

koty sa dzikie niektore nie podejda do mnie za to sasiadka staszka daje im cos do jedzenia siedza u niej w ogrodku
najgorsze jest to ze u staszka jest kicia jego sasiada ktory wyprowadzil sie z domu a kotke mial karmic tek kto od niego ten dom wynajmie nie bede tego komentowac bo mnie spamuja
moja kolezanka ja dokarmiala jak wynajmowala ten dom teraz ta kicia jest u staszka
ma ok 10-15lat tricolorka
starutka
miziasta, wysterylizowana przez poprzedniego wlasciciela
dowiedzialam sie ze podobno staszek zamknal koty w domu jak do szpitala poszedl podobno straz miejska tam byla nie wiem czy zyja te koty choc nie wiem czy to tez prawda z tym zamknieciem ludzie roznie gadaja........
chcialabym znalezc dom dla tej tricolorki na jej ostatnie dni bo ja nie chc ezeby umarla w krzakach............
gerardbutler

Post » Pt gru 30, 2011 19:51 Re: Jest zle FIP:((((((((((((((

Na forum nie ma nikogo więcej z Wadowic?

Gerardbutler, napisz po 22, jak się czuje Szyszka.

Myślę o Was ciepło.

mrr

Od: Czw gru 11, 2008 17:48

Post » Pt gru 30, 2011 19:54 Re: Jest zle FIP:((((((((((((((

nigdy nie spotkalam kogos z wadowic na forum a nieraz byla potrzeba...........
gerardbutler

Post » Pt gru 30, 2011 20:05 Re: Jest zle FIP:((((((((((((((

Aniu - koty pani Franciszki z Łodzi znalazły domki stałe i tymczasowe (a najstarsza miała 17 lat), koty i psy pana Stanisława w większości też - miejmy nadzieję, że i tej tricolorce i innym kociakom stamtąd uda się pomóc (a dorosłe pokastrować) ale wszystko krok-po-kroku.Teraz Szyszeczka jest najważniejsza, później jakoś powoli ogarnie się najpilniejsze rzeczy u Ciebie. Co prawda gros pracy (obfocenie, napisanie o nich, pewnie odławianie w większości też spadnie na Ciebie), ale w adopcjach,transporcie etc. mam nadzieję pomogą forumowicze.
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Pt gru 30, 2011 20:08 Re: Jest zle FIP:((((((((((((((

Alienor pisze:Aniu - koty pani Franciszki z Łodzi znalazły domki stałe i tymczasowe (a najstarsza miała 17 lat), koty i psy pana Stanisława w większości też - miejmy nadzieję, że i tej tricolorce i innym kociakom stamtąd uda się pomóc (a dorosłe pokastrować) ale wszystko krok-po-kroku.Teraz Szyszeczka jest najważniejsza, później jakoś powoli ogarnie się najpilniejsze rzeczy u Ciebie. Co prawda gros pracy (obfocenie, napisanie o nich, pewnie odławianie w większości też spadnie na Ciebie), ale w adopcjach,transporcie etc. mam nadzieję pomogą forumowicze.

wiem ale ja musze myslec o czyms innym bo jak myusle o szyszce rycze rycze rycze wiem ze jest bardzo zle wiem ze to kwestia kilku dni wiem ze niedziela bedzie straszna bo u nas weta nie ma
podobno jest jakas wetka w wadowicach ktora ma lecznice w kalwari czy nie wiem gdzie ale nie wiem kto to
edit znalazlam bede dzwonic jutro z pytaniem o niedziele ............
ja..uciekam z domu platam sie po ulicach bo boje sie wrocic , boje sie myslec o Szyszce wiem ze jest zle bardzo zle wiem ze niedlubo bede musiala ja uspic bo lepiej nie bedzie wiem to
gerardbutler

Post » Pt gru 30, 2011 20:20 Re: Jest zle FIP:((((((((((((((

W niedziele nie będę miała dostępu do internetu jak by co dzwoncie ok?znikam...............
gerardbutler

Post » Pt gru 30, 2011 20:34 Re: Jest zle FIP:((((((((((((((

Trzymaj się dobra kobieto :ok: :ok: :ok:
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Pt gru 30, 2011 20:43 Re: Jest zle FIP:((((((((((((((

:ok: :ok: :ok: za Szyszunię i Ciebie. Przykro mi, ze jesteś z tym sama. Trzymajcie się dziewczyny :ok: :ok: :ok:

KOTY Z NARNII

Od: Sob lut 06, 2010 20:34

Post » Pt gru 30, 2011 21:29 Re: Jest zle FIP:((((((((((((((

Właśnie przyszedł sms od Ani - Szyszka bardzo źle, musi ją uśpić na już
Nadrzeżna jest czynna 24h/dobę - tam zadzwoni i pojedzie z małą.
Ostatnio edytowano Pt gru 30, 2011 21:31 przez Alienor, łącznie edytowano 1 raz
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine

Alienor

Post » Pt gru 30, 2011 21:31 Re: Jest zle FIP:((((((((((((((

:cry: :(
Przy okazji powinno się uśpić tego skur.. co ją do takiego stanu doprowadził :evil:
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Pt gru 30, 2011 21:35 Re: Jest zle FIP:((((((((((((((

Też dostałam sms, że Szyszka umiera. :cry: Myślmy o nich obu.

W sieci piszą, że NAdbrzeżna jest otwarta do 21... Wysłałam namiary do innych wetów (Fatimska), którzy podają w sieci numery komórkowe.

O szlag. :(

mrr

Post » Pt gru 30, 2011 21:37 Re: Jest zle FIP:((((((((((((((

Nie uśpią jej - nikt nie chce się tego podjąć...

Alienor

Post » Pt gru 30, 2011 21:39 Re: Jest zle FIP:((((((((((((((

Hm, tę kotkę chyba powinien przejąć ktoś doświadczony z Bielska albo z Krakowa, albo z "bliższego" Górnego Śląska???
Biedna Gerardbutler i biedna kotka. :(

mrr

Post » Pt gru 30, 2011 21:41 Re: Jest zle FIP:((((((((((((((

Mam nadzieję!...........ciągle............................ Za małego szkraba :ok:
www.siechnice24.pl
Obrazek Obrazek

jimmy_lodolamacz

Od: Śro wrz 23, 2009 20:26

Post » Pt gru 30, 2011 21:49 Re: Jest zle FIP:((((((((((((((

:( biedna Szyszunia
Kto się tłumokiem urodził, walizką nigdy nie będzie!
[...] jesteś tym, co jesz... kabanosem w majonezie"

ariel

Od: Wto mar 15, 2005 11:48

[poprzednia][następna]