PAKT CZAROWNIC XXIX - dziękuję za wszystko!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw gru 29, 2011 19:44 Re: PAKT CZAROWNIC XXIX - wszyscy wszystkim ślą życzenia...

shira3 pisze::ryk: :ryk: :ryk: :ryk:

:roll: no tak... :roll: :roll: :roll: oczekiwałam raczej współczucia... :roll:
ObrazekObrazekObrazek

pomponmama

Od: Śro paź 15, 2008 15:16

Post » Czw gru 29, 2011 19:47 Re: PAKT CZAROWNIC XXIX - wszyscy wszystkim ślą życzenia...

No ale, że co - przecież kocio nic sobie nie zrobił - to sama radość :twisted:
Obrazek Obrazek

shira3

Od: Śro mar 11, 2009 21:51

Post » Czw gru 29, 2011 19:51 Re: PAKT CZAROWNIC XXIX - wszyscy wszystkim ślą życzenia...

No kocio nic, ale ja omal na zawał nie zeszłam, a w dodatku nadwyrężyłam sobie nieco moje bolące ramię - gdyż jak wiadomo jestem zwyrodnialcem, znaczy mam zwyrodnienia kręgosłupa, które aktualnie dają o sobie znać bardzo bolesnym barkiem, łokciem i w ogóle wszystkimi stawami :? W związku z tym nie czuje powołania do gwałtownych ruchów i skoków celem ratowania choinki :?
ObrazekObrazekObrazek

pomponmama

Post » Czw gru 29, 2011 19:53 Re: PAKT CZAROWNIC XXIX - wszyscy wszystkim ślą życzenia...

Przypływy adrenaliny zdrowe som - naczynia się krwionośne ćwiczą i mózg. Będziesz mądrzejsza nawet :twisted:
Obrazek Obrazek

shira3

Od: Śro mar 11, 2009 21:51

Post » Czw gru 29, 2011 19:56 Re: PAKT CZAROWNIC XXIX - wszyscy wszystkim ślą życzenia...

shira3 pisze: Będziesz mądrzejsza nawet :twisted:

Nieeeee... nie jest to możliwe.... w końcu wszystko ma swoje granice :wink:
ObrazekObrazekObrazek

pomponmama

Post » Czw gru 29, 2011 21:01 Re: PAKT CZAROWNIC XXIX - wszyscy wszystkim ślą życzenia...

ząb mnie rozbolał :crying: :crying: :crying: :crying: :crying: :crying: :crying: :crying: :crying: :crying: :crying: :crying: :crying: :crying: :crying: :crying: :crying: :crying: :crying: :crying: :crying: :crying:

charm

Od: Nie paź 26, 2008 20:07

Post » Czw gru 29, 2011 21:05 Re: PAKT CZAROWNIC XXIX - wszyscy wszystkim ślą życzenia...

Pomponmamo... że zacytuję ze swego wątu...

Asia_Siunia pisze:Święta, święta i po świętach...

Zulus parę minut przed wigilią postanowił stać się zdobywcą choinki i...nie wiem jak to zrobił ale wywalił mające 3,2m drzewko 8O . Oczywiście cześć bombek poszła precz, nie wspomnę o tym, że prawie 40 kolejnych minut próbowaliśmy ustawić drzewko mając całe ręce usyfione żywicą (już nie powtórzę gromów jakie małż ciskał kiedy pot mu ciurkiem leciał po skroniach...a czas gonił bo wigilia, bo goście...) . W żywicy jak się później okazało utytłała się też częściowo podłoga - Zulus całe szczęście nie. Po ponownym obsadzeniu choinki została ona oficjalnie podwieszona do tralek na pietrze jak to było u nas w corocznym zwyczaju a który w tym roku olałam myśląc, że kotom jazda na choince przeszła... :wink:

Tak wiec jak widać, w większości kotów tkwi instynkt kota zdobywcy-kota alpinisty-tudzież kota wścibasa czy kota kradzieją :wink:
Ostatnio edytowano Czw gru 29, 2011 21:21 przez Asia_Siunia, łącznie edytowano 3 razy

Asia_Siunia

Od: Czw mar 05, 2009 15:18

Post » Czw gru 29, 2011 21:19 Re: PAKT CZAROWNIC XXIX - wszyscy wszystkim ślą życzenia...

A ja powiem, że byłam pełna obaw o choinkę i o bombki, gdyż spędzamy z Pepikiem pierwsze święta. Dacie wiarę, że ani razy nie szturchnął bombki łapką 8O
Plamka [']ObrazekPepe ObrazekObrazek
"Koty lubią muchy, a muchy lubią koty"

playbunny71

Od: Pon kwi 25, 2011 18:26

Post » Czw gru 29, 2011 21:25 Re: PAKT CZAROWNIC XXIX - wszyscy wszystkim ślą życzenia...

Nasza Baska lubi ukraśc coś z choinki i się tym bawić...
Na szczęście szybko się nudzi :wink:
ObrazekObrazek

villemo5

Od: Sob maja 05, 2007 17:14

Post » Pt gru 30, 2011 12:16 Re: PAKT CZAROWNIC XXIX - wszyscy wszystkim ślą życzenia...

Pomponmamo, sfinksy znosza jaja?? 8O

To ja w odpowiedzi na to wkleje cos co znalazlam w sieci ;)
http://dajerade.com/obrazek/244/#relikt

Jesli chodzi o choinke, to u nas na razie sa na niej lampki i dwa plastikowe sople w kolorze czerwonym. Na razie koty sie nie zainteresowaly drzewkiem, aczkolwiek Pippi wczoraj z obledem w oku hipnotyzowala lapa jeden z sopli. Poczekajmy jednak az zawisnie reszta, bo na koraliki z plastiku juz sie zasadzaja co poniektorzy z obledem w oku :twisted: Fiona wczoraj w nocy obgryzala koraliki przy stroiku udajac ze to nie ona i jej tam wogole nie ma....

A tak wogole to w nocy wszystkie koty sie tak łomotaly ze w koncu felek i glus trafily do swoich pudelek i na chwile zapanowal spokoj. Potem Fiona i Pippi przejely paleczke - a mowia ze podobno kobiety lagodza obyczaje, cholera :evil: Wogole sie nie wyspalismy, ja po calodniowym sprzataniu i jezdzie do tej pory skladam sie do kupy a pies dodatkowo podniosl mi cisnienie bo sie wiercil i po mnie deptal. Na szczescie dotrwalismy do rana...

Charm, wspolczuje bolu zeba :( ja sie dzis jade umowic do dentysty po Nowym Roku (o ile bede miala jeszcze ubezpieczenie, heh :roll: ). Bigos sie robi, sprzatanie w toku, jutro sylwestrowa impreza a ja nie wiem za kogo sie przebrac buuu
Hmm TZ ma w szafie fartuch lekarski moze za seksowna pielegniarke? Hm....
Najpiękniejszą muzyką przed snem jest mruczenie szczęśliwego kota...

solangelica

Od: Wto paź 28, 2008 23:10

Post » Pt gru 30, 2011 13:12 Re: PAKT CZAROWNIC XXIX - czarujemy mocno!!!

AYO pisze:GŁOSOWANIE GRUDZIEŃ 2011

1. :arrow: Koty Ani Rylskiej :arrow: 8

2. :arrow: Koty lidka02 :arrow: 11

Głosowały :arrow: AniHili, agnieszka1565, villemo5, Nemi, Mal_, Hikiko, Mulesia, joarkadia, becia_73, kotka doroty, Asia_Siunia, dolabra, skwareek, Mruśkowo, AnnyLee, psiama, babajaga, milu, shira3,

Co tak cienko ?!
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

AYO

Od: Śro gru 17, 2008 20:56

Post » Pt gru 30, 2011 13:16 Re: PAKT CZAROWNIC XXIX - wszyscy wszystkim ślą życzenia...

Właśnie??
Gdzie Czarownice latają, jak trzeba głosować??
ObrazekObrazek

villemo5

Post » Pt gru 30, 2011 13:17 Re: PAKT CZAROWNIC XXIX - głosowanie grudniowe jeszcze trwa!

Siostro Liczykrupo zmieniłam tytuł na okolicznościowy :mrgreen:
ObrazekObrazek

villemo5

Post » Pt gru 30, 2011 13:18 Re: PAKT CZAROWNIC XXIX - głosowanie grudniowe jeszcze trwa!

Bardzo prawidłowo - może się zlecą spóźnialskie :mrgreen:
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

AYO

Od: Śro gru 17, 2008 20:56

Post » Pt gru 30, 2011 13:19 Re: PAKT CZAROWNIC XXIX - wszyscy wszystkim ślą życzenia...

villemo5 pisze:Gdzie Czarownice latają, jak trzeba głosować??

do dentysty :crying:

charm

Od: Nie paź 26, 2008 20:07

[poprzednia][następna]