Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Marlon pisze:Maria wzięłaś już fakturę od Kasprzyka?
MagdaGdynia pisze:czy znacire lecznice albo znacie kogos w warszawuie, kto moze wiedziec, gdzie sterylizuja kotki za mniej niz 300 zl?
maria_kania pisze:Marlon pisze:Maria wzięłaś już fakturę od Kasprzyka?
nie wziełam bo za wcześnie, w ubiegłym miesiącu 2razy latałam bo dowiozłyscie koty i trzeba było zmian,
bez sensu,
pojade drugiego i bedzie juz pozamiatane,
generalnie byl zakaz leczenia kotów, więc kto zwiózł miał sam płacić a nie kombinować...
odezwe sie jak bede miala fv.
z tego co pamiętam z zebrania w lecznicy miala za hotel być jedynie kwota z Kotwicę, oraz za dwie koteczki za które była wpłata na konto.
reszta kotow miala zniknąc,
zresztą tradycyjnie......
znowu mnie nikt nie informował co i jak...
ehh
...........
XAgaX pisze:MagdaGdynia pisze:czy znacire lecznice albo znacie kogos w warszawuie, kto moze wiedziec, gdzie sterylizuja kotki za mniej niz 300 zl?
Koteria- jeśli kotka jest przygarnięta
Filemon Przychodnia Weterynaryjna & Apteka Internetowa
ul. Gotarda 16
tel/fax: 22 647 08 18
e-mail: filemon@filemon.waw.pl
http://www.filemon.waw.pl
Uwaga: W związku z dużym zainteresowaniem Akcją Sterylizacji postanowiliśmy zrezygnować z dużej części zysku dla dobra
populacji zwierząt w Warszawie. Zapraszamy wszystkich zainteresowanych do umawiania terminów zabiegów poprzedzonych bezpłatną wizytą kwalifikującą
UWAGA! akcje przedłużyliśmy bezterminowo
---
Gabinet Weterynaryjny Prima-vet
ul. Wiartel 3
tel. (22) 843 30 26
Uwaga: W naszej lecznicy uwaźamy, że w kraju jest za dużo biednych, cierpiących, bezdomnych zwierzaków. Może temu zjawisku zapobiec sterylizacja.
Tak więc, chcąc poprawić los zwierzaków rezygnujemy z zysku i przystępujemy do akcji sterylizacji po podanych
niżej cenach:kotka 90 zł; kocur 55 zł; suka mała 190 zł; suka duża 240 zł; pies mały 110 zł; pies duży 160 zł
UWAGA! akcje przedłużyliśmy bezterminowo.
(ze strony akcjasterylizacji.pl)
i dużo innych lecznic w Stolicy300 zł raczej rzadko się zdarza, ktoś trafił na bardzo drogą lecznicę lub lekarza.
maria_kania pisze:http://ogloszenia.trojmiasto.pl/zwierzeta/dom-szuka-rudego-kociaka-ogl4511057.html
do sprawdzenia!
Dom szuka rudego kociaka kupię/przyjmę
Gatunek: kot
dane kontaktowe:
Magda
E-mail: draugdur69@gmail.com
Miasto: Gdynia
Tel./fax: 502641399
Dom przyjazny zwierzętom i obeznany ze specyfiką posiadania kota przygarnie rude kocię w wieku do 6 miesięcy. Najchętniej przygarniemy kocurka, ale dla kotki też jest miejsceMożliwy odbiór osobisty w obrębie Trójmiasta i okolic.
numer ogłoszenia: 4511057
ogłoszenie wprowadzono: 2011-12-28 23:01:59
ilość wyświetleń szczegółów ogłoszenia: 9
mpacz78 pisze:Dziś miałam małą przerwę w pracy, będąc w Redzie na budowie, to wyskoczyłam na pobliskie osiedle 'semeko' i w pół godzinki sprzedałam 13 kalendarzy![]()
![]()
Tak, że tam nie biegajcie już, obleciałam wszystkie zakłady fryzjerskie, nfz-ty i inne sklepiki, spotkałam mnóstwo prokocich/prozwierzęcych ludzi![]()
Niniejszym zaraz wpłacam 260zł na nasze konto
KaleidoStar pisze:Monia, tak z marszu wchodziłaś i pytałaś kto chce kupić?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 120 gości