PAKT CZAROWNIC XXIX - dziękuję za wszystko!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw gru 29, 2011 11:51 Re: PAKT CZAROWNIC XXIX - wszyscy wszystkim ślą życzenia...

Zajrzyjcie na głosowanie na KV :mrgreen: Czyszczenie się odbyło.

Dzyśka

Od: Wto cze 09, 2009 8:39

Post » Czw gru 29, 2011 11:55 Re: PAKT CZAROWNIC XXIX - wszyscy wszystkim ślą życzenia...

Daj linkę 8)
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

AYO

Od: Śro gru 17, 2008 20:56

Post » Czw gru 29, 2011 11:58 Re: PAKT CZAROWNIC XXIX - wszyscy wszystkim ślą życzenia...

http://www.krakvet.pl/forum/viewtopic.php?f=18&t=14533
Chodzi mi o wyniki, kto śledził glosowanie zauważy różnicę 8)

Dzyśka

Post » Czw gru 29, 2011 12:07 Re: PAKT CZAROWNIC XXIX - wszyscy wszystkim ślą życzenia...

Dzyśka pisze:http://www.krakvet.pl/forum/viewtopic.php?f=18&t=14533
Chodzi mi o wyniki, kto śledził glosowanie zauważy różnicę 8)

nooo nie da się nie zauważyć :roll:
Zawsze jest obawa,że jak ktoś bardzo chce może drugiemu świnię podłożyć...nie mam tu na myśli Poznania absolutnie,ale wogóle kogokolwiek ,kto chce zadymę zrobić.
Obrazek[b]

becia_73

Od: Sob lis 28, 2009 8:31

Post » Czw gru 29, 2011 12:10 Re: PAKT CZAROWNIC XXIX - wszyscy wszystkim ślą życzenia...

Pamiętam, ze w któreś wakacje jakis pseudohaker mieszał z nudów w losowaniu. Ogólnie cieszę się, bo może to znak, ze wreszcie coś zrobią, żeby to zabezpieczyć :roll:

Dzyśka

Post » Czw gru 29, 2011 12:41 Re: PAKT CZAROWNIC XXIX - czarujemy mocno!!!

GŁOSOWANIE GRUDZIEŃ 2011

1. :arrow: Koty Ani Rylskiej :arrow: 8

2. :arrow: Koty lidka02 :arrow: 11

Głosowały :arrow: AniHili, agnieszka1565, villemo5, Nemi, Mal_, Hikiko, Mulesia, joarkadia, becia_73, kotka doroty, Asia_Siunia, dolabra, skwareek, Mruśkowo, AnnyLee, psiama, babajaga, milu, shira3,
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

AYO

Od: Śro gru 17, 2008 20:56

Post » Czw gru 29, 2011 15:05 Re: PAKT CZAROWNIC XXIX - wszyscy wszystkim ślą życzenia...

Obrazek

>
>Obrazek
>
> Obrazek
>
> Obrazek
>
> Obrazek
>
Obrazek
>
Obrazek
>
Obrazek
>
Obrazek
>
Obrazek
>
Obrazek
>
Obrazek
>
Obrazek

oraz sfinks - szlachetna rasa...
Obrazek
ukradłam z innego forum
ObrazekObrazekObrazek

pomponmama

Od: Śro paź 15, 2008 15:16

Post » Czw gru 29, 2011 15:11 Re: PAKT CZAROWNIC XXIX - wszyscy wszystkim ślą życzenia...

Sfinx mnie rozwalił do-szczę-tnie ! :ryk: :ryk: :ryk:
chwilę trwało zanim zatrybiłam co to :mrgreen:
Obrazek

psiama

Od: Czw maja 07, 2009 13:19

Post » Czw gru 29, 2011 16:14 Re: PAKT CZAROWNIC XXIX - wszyscy wszystkim ślą życzenia...

Pomponmamo czy Ty chciałas nam coś przez TO powiedzieć?
ObrazekObrazek

villemo5

Od: Sob maja 05, 2007 17:14

Post » Czw gru 29, 2011 16:40 Re: PAKT CZAROWNIC XXIX - wszyscy wszystkim ślą życzenia...

Co do głosowania na KV to jestem mile zaskoczona.
Co do sfinksa - klejnoty niezłe, ale ja chciałabym go w całości obejrzeć.

Od Nowego Roku zabieram się za sprzedaż samochodu. O remoncie kuchni nie wspomnę. Najgorsze, że koty i ja będziemy razem z remontem w "jednym domku". Nie wiem jak to przeżyjemy.

Bolkowa

Od: Pon gru 03, 2007 20:29

Post » Czw gru 29, 2011 17:05 Re: PAKT CZAROWNIC XXIX - wszyscy wszystkim ślą życzenia...

villemo5 pisze:Pomponmamo czy Ty chciałas nam coś przez TO powiedzieć?

:roll: nic konkretnego... :ok:
ObrazekObrazekObrazek

pomponmama

Post » Czw gru 29, 2011 17:20 Re: PAKT CZAROWNIC XXIX - wszyscy wszystkim ślą życzenia...

Bolkowa pisze:
Od Nowego Roku zabieram się za sprzedaż samochodu. O remoncie kuchni nie wspomnę. Najgorsze, że koty i ja będziemy razem z remontem w "jednym domku". Nie wiem jak to przeżyjemy.

Bolkowo jakże doskonale cie rozumiem - właśnie niedawno przeszłam przez etap sprzedaży samochodu oraz remontu kuchni. Chwała Panu już po wszystkim, udało się i wszyscy żyją :ok: Na wiosnę planuję natomiast malowanie całego mieszkania, które oczywiście wykonam własnoręcznie, bo skąpa jestem, albo mnie po prostu nie stać na wynajęcie fachowca do czegoś, co mogę zrobić sama. Jak znam życie to Pompon będzie pomagał... :roll: :strach: Zamierzam zakupić ten pistolet paint zoom do malowania natryskowego, bo na skakanie z wałkiem, to ja już siły nie mam :? Poza tym wymyśliłam sobie niewielki remont łazienki, tzn wymianę obu baterii, umywalki i mebli. Nie wiem jeszcze kiedy - może też na wiosnę?... :roll: zależy jak będzie z finansami. W tym miesiącu spłaciłam ostatnią ratę :dance: :dance2: - w nowy rok wchodzę czysta jako ta dziewica kredytowa, bez żadnych zadłużeń, z czego jestem niezmiernie rada 8) Nie mam kredytów, kart kredytowych, limitów odnawialnych, ani żadnych innych zadłużeń. Postanowiłam że już nigdy żadnego kredytu brać nie będę - zobaczymy, czy wytrwam w postanowieniu. Po wykończeniu ww remontów, zamierzam zakończyć na lat co najmniej kilka inwestowanie w moje mieszkanie :ok: Zacznę odkładać na studia mojego dziecięcia, oraz może na własną emeryturę coś więcej? :roll: Taki jest plan, a co z niego wyjdzie? Zależy jak będzie z pracą :? ale mam nadzieje, że nadal będzie tak dobrze, jak jest! :ok:
ObrazekObrazekObrazek

pomponmama

Post » Czw gru 29, 2011 18:16 Re: PAKT CZAROWNIC XXIX - wszyscy wszystkim ślą życzenia...

No to :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: za plany!
Obrazek Obrazek

shira3

Od: Śro mar 11, 2009 21:51

Post » Czw gru 29, 2011 19:40 Re: PAKT CZAROWNIC XXIX - wszyscy wszystkim ślą życzenia...

Uroczyście oświadczam, że Frędzel jest bandyta i dzika bestia! :evil: Próbował się wspinać na choinkę 8O Nigdy tego nie robił, teraz na starość uznał, że mu wolno już wszystko. Z racji wieku, czy jak? :roll: W ostatniej chwili złapałam drzewko, bo by wywalił, a zwiewając w popłochu z prędkością, jakiej nie powstydził by się nawet młodziak zaczepił o łańcuch, który udało mu się porwać ze sobą do kuchni. Tylko w progu nieco zabuksował i wpadł w poślizg niekontrolowany, ale udało mu się nawet wyjść na prowadzenie przed Pomponem, który na mój dziki ryk również postanowił się salwować ucieczką. Galop był taki, ze sąsiedzi na pewno zastanawiali się kiedy im sufit spadnie, albo jakim cudem wtargałam na piętro tabun koni... Obedrę ze skóry gadziny! :evil:
ObrazekObrazekObrazek

pomponmama

Post » Czw gru 29, 2011 19:42 Re: PAKT CZAROWNIC XXIX - wszyscy wszystkim ślą życzenia...

:ryk: :ryk: :ryk: :ryk:
Obrazek Obrazek

shira3

Od: Śro mar 11, 2009 21:51

[poprzednia][następna]