Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
mrr pisze:Tosza pisze:Moja córka jedzie na sylwestra do Wadowic lub w okolice wadowic. Rano z nią porozmawiam i dam znać, może mogłąby cos przewieźć przed weekendem. Z Zółtaczki wyszedł Karmel ( ode mnie) u kocurii. Miał salmonelle.
Tosza, to bardzo Cię proszę o waidomość, czy mogłabym przekazać conva!!!
mikela pisze:Tak mi teraz przyszło do głowy, jeśli weci otworzyli ją, to, jeśli to FIP, powinni chyba dostrzec ziarniniaki na narządach...?
PumaIM pisze:Olejki eteryczne - owszem, nie tkać pod nos jak człowiekowi, nie zmuszać do bezpośredniego wdychania. Ale jak się tylko rozłażą po niewielkim pomieszczeniu razem z parą, nie jakoś zagęszczone, to chyba ok? Tak mi wyszło z pogadanek z naszą wetką nt. jak zapobiegać kolejnym atakom herpesa w warunkach zimowego przesuszenia powietrza przez c.o. Na razie skutkuje. Ja zresztą dodaję jeszcze do tego garnka ze dwie krople olejku z oregano, reklamują że hamuje namnażanie herpesa (u ludzi z opryszczką, no ale to wszak ten sam wirus) - tyle że to akurat drogie jak diabli i kupić można chyba tylko w necie.
Alienor pisze:Niestety najgorsze przewidywania potwierdziły się - to FIP.gerardbutler ją uśpi jak będzie już naprawdę źle, żeby nie cierpiała. Sądząc po tempie, w jakim zbiera się płyn tonie potrwa zbyt długo
. Wyślę obiecanego conva zaraz- będzie jutro na miejscu i więc na te kilka dni starczy.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, puszatek i 193 gości