Szyszka odeszła-zostal ból i pustka...żegnaj kiciu:((((((

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro gru 28, 2011 19:57 Re: Zaglodzona chora porzucona kotka blagam o pomoc wadowice

mrr wysylam nie bede wogole teraz w krakowie,za samego busa w obie strony zaplacila bym tyle ze na kilka saszetek by mi starczylo to by bylo bez sensu.
ja jestem gola ale weci powiedzieli ze rozratuja koszty leczenia kotki;((
gerardbutler

Post » Śro gru 28, 2011 20:01 Re: Zaglodzona chora porzucona kotka blagam o pomoc wadowice

nie mial by ktos z was numeru telefonu z orange na 5...bo mam darmowe mmsy i moge wyslac zdjecia kotki na razie ma jedno jutro dorobie ale nie mam nic na koncie a aparatu foto nie mam
gerardbutler

Post » Śro gru 28, 2011 20:05 Re: Zaglodzona chora porzucona kotka blagam o pomoc wadowice

501795155
Kto się tłumokiem urodził, walizką nigdy nie będzie!
[...] jesteś tym, co jesz... kabanosem w majonezie"

ariel

Od: Wto mar 15, 2005 11:48

Post » Śro gru 28, 2011 20:08 Re: Zaglodzona chora porzucona kotka blagam o pomoc wadowice

poslalam zdjecia takie same do ariel i mr wrzuccie jutro zrobie w lecznicy inne
ariel skasuj numer z ogolnego watku plis...........
gerardbutler

Post » Śro gru 28, 2011 20:26 Re: Zaglodzona chora porzucona kotka blagam o pomoc wadowice

Może by baner ktoś mógł zrobić? może by popodpinać? więcej ludzi - więcej pomocy [na ogół :? ]

:ok:
Prawo i Sprawiedliwość jest najbardziej mściwym gangiem politycznym w Europie./Davies

Obrazek
"Lepiej czasem zapalić małą świeczkę, niż przeklinać mrok.."

morelowa

Od: Sob gru 19, 2009 10:38

Post » Śro gru 28, 2011 20:34 Re: Zaglodzona chora porzucona kotka blagam o pomoc wadowice

Niestety mogłabym Ci wysłać karmę ale taką zwykła normalną.... choć może przyda się innym kotom.

gagga

Od: Pon cze 21, 2010 10:42

Post » Śro gru 28, 2011 20:34 koteczka

nie potrafie sie cieszyc,martwie sie jutro sie okaze co dalej.....koteczka taka biedna
ewidentnie wywaona z domu :evil: tego ktory jej to zrobil to!@#$$%!!ona jest taka slodka
kolezanka chciala dac jej domek wychodzacy nie zgodzilam sie bo skoro jak zapytalam ja o pomoc teraz przy chorym kocie odmowila to jej go nie oddam,szczegolnie jak dowiedzialam sie dzis ze koteczka 4 miesieczna ktora oddalam w dobre rece
miala miec jak w raju......a dozyla do pol roku po sterylce........wypuscila ja paniusia i jeb.ja auto
NIGDY NIE WYDAM KOTA DO DOMU WYCHODZACEGO
mam teraz wyrzuty sumienia..........
gerardbutler

Post » Śro gru 28, 2011 20:35 Re: koteczka

prosze usunac bo zle nacislam :oops:
gerardbutler

Post » Śro gru 28, 2011 20:37 Re: Zaglodzona chora porzucona kotka blagam o pomoc wadowice

dzieki gaggo ale na razie dla zdrowych karme mam.............
nie potrafie sie cieszyc,martwie sie jutro sie okaze co dalej.....koteczka taka biedna
ewidentnie wywalona z domu tego ktory jej to zrobil to!@#$$%!!ona jest taka slodka
kolezanka chciala dac jej domek wychodzacy nie zgodzilam sie bo skoro jak zapytalam ja o pomoc teraz przy chorym kocie odmowila to jej go nie oddam,szczegolnie jak dowiedzialam sie dzis ze koteczka 4 miesieczna ktora oddalam w dobre rece
miala miec jak w raju......a dozyla do pol roku po sterylce........wypuscila ja paniusia i jeb.ja auto
NIGDY NIE WYDAM KOTA DO DOMU WYCHODZACEGO
mam teraz wyrzuty sumienia..........
gerardbutler

Post » Śro gru 28, 2011 20:41 Re: Zaglodzona chora porzucona kotka blagam o pomoc wadowice

nie mogę niestety dodać zdjęcia :(
mam jakiś błąd
Kto się tłumokiem urodził, walizką nigdy nie będzie!
[...] jesteś tym, co jesz... kabanosem w majonezie"

ariel

Od: Wto mar 15, 2005 11:48

Post » Śro gru 28, 2011 20:42 Re: Zaglodzona chora porzucona kotka blagam o pomoc wadowice

o kurcze..............ma ktos inny?
gerardbutler

Post » Śro gru 28, 2011 20:48 Re: Zaglodzona chora porzucona kotka blagam o pomoc wadowice

wysyłam pw
Prawo i Sprawiedliwość jest najbardziej mściwym gangiem politycznym w Europie./Davies

Obrazek

morelowa

Post » Śro gru 28, 2011 20:51 Re: Zaglodzona chora porzucona kotka blagam o pomoc wadowice

poszlo...........jutro zrobie wiecej i wysle ci
gerardbutler

Post » Śro gru 28, 2011 20:52 Re: Zaglodzona chora porzucona kotka blagam o pomoc wadowice

mam zdjęcie, jak się ściągnie na mail - dodam [mam nadzieję].
Ale burasia słodka :1luvu:

Obrazek

morelowa

Post » Śro gru 28, 2011 20:54 Re: Zaglodzona chora porzucona kotka blagam o pomoc wadowice

Ja nie mogę wstawić; nie znalazłam odpowiedniego kabelka. :|

Burasia śliczna, faktycznie. I biedna bardzo.

mrr

Od: Czw gru 11, 2008 17:48

[poprzednia][następna]