Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Petka pisze:Mam chwilkę czasu... czytam zaprzyjaźnione wątki... i wątki, które mam w zakładkach...
nie ogarniam tego co się tu (na miau) dzieje...
nigdy jakoś specjalnie nie pomagałam... czasami zakup na bazarku, czasami wystawiony bazarek...pomocą w zakresie chorób świadczyć nie mogę... nie znam się....czasami hopsnięcie wątku..
do każdej osoby podchodzę z szacunkiem jaki się należy człowiekowi... staram się nie oceniać...
jednych lubię bardziej...innych mniej...innych nie znoszę...
innych cenię ... inni mnie wkurzają
wyznaję zasadę, ze mnie też nie trzeba lubić...od lubienia są lody czekoladowe...
w sumie to może dobrze, że mam tyle pracy... że nie jestem na bieżąco...
jest mi jednak przykro...nie tak tu kiedyś było ...
szkoda, że tyle dobrze wykonanej pracy przez tych "za" i przez tych " przeciw" idzie na marne...
tak mnie naszło i se napisałam
Petka pisze:Mam chwilkę czasu... czytam zaprzyjaźnione wątki... i wątki, które mam w zakładkach...
nie ogarniam tego co się tu (na miau) dzieje...
nigdy jakoś specjalnie nie pomagałam... czasami zakup na bazarku, czasami wystawiony bazarek...pomocą w zakresie chorób świadczyć nie mogę... nie znam się....czasami hopsnięcie wątku..
do każdej osoby podchodzę z szacunkiem jaki się należy człowiekowi... staram się nie oceniać...
jednych lubię bardziej...innych mniej...innych nie znoszę...
innych cenię ... inni mnie wkurzają
wyznaję zasadę, ze mnie też nie trzeba lubić...od lubienia są lody czekoladowe...
w sumie to może dobrze, że mam tyle pracy... że nie jestem na bieżąco...
jest mi jednak przykro...nie tak tu kiedyś było ...
szkoda, że tyle dobrze wykonanej pracy przez tych "za" i przez tych " przeciw" idzie na marne...
tak mnie naszło i se napisałam
Użytkownicy przeglądający ten dział: Lifter i 402 gości