Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
pogoda1053 pisze:Muszę się pochwalić jacy wspaniali mogą być urzędnicy...
W naszym koronowskim Urzędzie Miejskim przez całą moją "kocią aferę" Pan z-ca Burmistrza, Burmistrz i Pan Jurek z Wydz. Ochrony środowiska pomagali mi duchowo i formalnie jak tylko mogli śledząc sprawę do końca i zawsze gotowi do pomocy w miarę możliwości. Właśnie Pan Jurek osobiście przytargał mi wór karmy dla kociaków. Obejrzał kocie królestwo za ogrodzeniem, zainteresował się w jaki sposób jestem obecnie traktowana przez tut.ludzi, zapewniając,że w przyszłym roku po wejściu nowelizacji ustawy będą mieli większe możliwości by pomóc w opiece nad kociakami. Mogę liczyć na pomoc z ich strony jak tylko takowej będę potrzebowała...
Wielki ukłon też w stronę Pana Prezesa Spółdzielni Mieszkaniowej i jego współpracownika Pana Krzysztofa!! To są ludzie wrażliwi na los bezdomnych czworonogów i zawsze chętni do pomocy w miarę możliwości. Cieszę się i jestem dumna,że to oni sprawują te ważne stanowiska bo naprawdę można na nich liczyć. Mimo nawału swoich obowiązków nigdy żaden z nich nie zlekceważył moich telefonów ani moich "najść". Zawsze byłam wysłuchana i przyjęta ze zrozumieniem. Szkoda,że nie we wszystkich miastach tak jest. Lena
MalgWroclaw pisze:Dobrze, że są u Ciebie też ludzie.
pogoda1053 pisze:Muszę dodać,że Kasterek do duży chłopczyk bo ma juz ok.1,5 roku!!!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 782 gości