Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Tweety pisze:Annazoo pisze:Uzupełniam elipsę: metoda PCR zamiast metody Elisa
A myślałam, że to ja jestem/byłam nauczycielką, masz Tweety mocne zadatki
Ale nie do śmiechu mi, ani nie mam ochoty na złośliwostki.
I wolałabym nie mieć doświadczenia.
Weci mają tez różne zdanie o badaniu stosunku albumin do globulin, bo ten się zmienia w trakcie choroby.
A korzystając z wizyty Roberta u Dudy, mogłabym prosić o Conva dla Malagi?
Aniu, 41 lat bycia córką dwóch pedagogów robi swoje![]()
Lisyne i conva najpewniej będziesz mieć jutro znowu u tychże właśnie
miszelina pisze:Mamert biega luzem w cat-roomie.
Tweety pisze:zdążyliśmy w terminie dostać kolejne zezwolenie na zbiórki publiczne, także mamy ciągłość
pluskwa6 pisze:Tweety pisze:zdążyliśmy w terminie dostać kolejne zezwolenie na zbiórki publiczne, także mamy ciągłość
Agnieszko miła, sorki za OT ale wiesz że ja z reguły nie rozumiem tego, co dla innych jest oczywiste![]()
to pozwolenie na zbiórki to z MSWiA czy z Urzędu Marszałkowskiego?
annakreft pisze:a miał być dzisiaj ktoś kto przymierza się tymczasować Filemona
paw się zastanawiała
paw pisze:tak to ja zagadywałam cię Tweety na facebooku o Filemonajestem zdecydowana na tymczasowanie któregoś ze starszych panów. Po tej wizycie na kociarni wydaje mi się że to Salomon bardziej potrzebuje tymczasu, siedział tylko na rękach a puszczony uciekał na klatki, Filemon ostrożnie zwiedzał, bawił się trochę piłeczką, ostatecznie też pomknął do góry
. No nie wiem. Obydwaj są bardzo mili .... z wielkim strachem bym mogła wziąć obydwu z nadzieją że przynajmniej jeden szybko znajdzie dom. Filemon jest bardzo piękny, wydaje mi się że jest sporo ludzi który się podobają takie łagodne olbrzymy. tylko co by na niego powiedziała moja Wykałaczka? jest ze cztery razy większy od niej... Acha, moje nie są szczepione na białaczkę, czy jest tu jakieś ryzyko?
paw pisze:tak to ja zagadywałam cię Tweety na facebooku o Filemonajestem zdecydowana na tymczasowanie któregoś ze starszych panów. Po tej wizycie na kociarni wydaje mi się że to Salomon bardziej potrzebuje tymczasu, siedział tylko na rękach a puszczony uciekał na klatki, Filemon ostrożnie zwiedzał, bawił się trochę piłeczką, ostatecznie też pomknął do góry
. No nie wiem. Obydwaj są bardzo mili .... z wielkim strachem bym mogła wziąć obydwu z nadzieją że przynajmniej jeden szybko znajdzie dom. Filemon jest bardzo piękny, wydaje mi się że jest sporo ludzi który się podobają takie łagodne olbrzymy. tylko co by na niego powiedziała moja Wykałaczka? jest ze cztery razy większy od niej... Acha, moje nie są szczepione na białaczkę, czy jest tu jakieś ryzyko?
Użytkownicy przeglądający ten dział: cameronfowler i 267 gości