Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kotika pisze:Dziękujemy za kciuki. Niestety jest źle.![]()
Lekarz nasmarował jelito maścią i próbował je wepchnąć na miejsce.
Niestety z powodu obrzęku nie udało się tego zrobić.
Był to bardzo nieprzyjemny zabieg dla małej. Piszczała, wiła sie, nawet gryzła, ale bardzo lekkuśko.
W końcu lekarz dał jej zastrzyk i powiedział, że jeśli do jutra rana samo się nie wchłonie,
to kwalifikuje się do następnego zabiegu. Dodał też, że nie daje gwarancji, że sytuacja się nie powtórzy.
Mam jutro rano zadzwonić, bo mają dużo zabiegów, ale jeśli będę chciała, to ją jakoś zmieszczą, tylko muszą wiedzieć.
Patrzę na małą i chyba nie ma szansy na to aby samo się wchłonęło.Jelito jest czerwone i bardzo obrzęknięte.![]()
Nie chce jeść, nie chce pić, tylko się do mnie przytula.
Jestem załamana.
Cena samego zabiegu to 350zł. nie mówiąc o 10 wizytach kontrolnych.
Tam nie udzielają rabatów. W lecznicy byłam taksówką, bo o tej porze nic już u mnie nie jeździ.
Nie mam kasy ani gronia.
kotika pisze:Dziękujemy za kciuki. Niestety jest źle.![]()
Lekarz nasmarował jelito maścią i próbował je wepchnąć na miejsce.
Niestety z powodu obrzęku nie udało się tego zrobić.
Był to bardzo nieprzyjemny zabieg dla małej. Piszczała, wiła sie, nawet gryzła, ale bardzo lekkuśko.
W końcu lekarz dał jej zastrzyk i powiedział, że jeśli do jutra rana samo się nie wchłonie,
to kwalifikuje się do następnego zabiegu. Dodał też, że nie daje gwarancji, że sytuacja się nie powtórzy.
Mam jutro rano zadzwonić, bo mają dużo zabiegów, ale jeśli będę chciała, to ją jakoś zmieszczą, tylko muszą wiedzieć.
Patrzę na małą i chyba nie ma szansy na to aby samo się wchłonęło.Jelito jest czerwone i bardzo obrzęknięte.![]()
Nie chce jeść, nie chce pić, tylko się do mnie przytula.
Jestem załamana.
Cena samego zabiegu to 350zł. nie mówiąc o 10 wizytach kontrolnych.
Tam nie udzielają rabatów. W lecznicy byłam taksówką, bo o tej porze nic już u mnie nie jeździ.
Nie mam kasy ani gronia.
RudyiSrebrnyKot pisze:Kotika podaj numer konta, przeleję coś...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot] i 704 gości